Istenmeyentuyy Nirvana Pro Üye Katılım 30 Aralık 2009 Mesajlar 4.966 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 24.438 Puanlar 833 6 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi lemonade23 #21 meleknurdogan .!.: Ben de bakıyorum karşılıklı bakabilriz belki Genişletmek için tıkla... Tamam çok sevinirim kahve fincanı görüntülerinizi atın birde doğum tarihi sonrada ben yollarım
meleknurdogan .!.: Ben de bakıyorum karşılıklı bakabilriz belki Genişletmek için tıkla... Tamam çok sevinirim kahve fincanı görüntülerinizi atın birde doğum tarihi sonrada ben yollarım
L lemonade23 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 11 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 36 6 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi lemonade23 #22 meleknurdogan .!.: İki kişi arasında kalacaksın gbi Genişletmek için tıkla... Aaa gerçekten mii aslında kimse yok şu an hayatımda ama tanıdığım kişiler mi yoksa tanışacak mıyım?
meleknurdogan .!.: İki kişi arasında kalacaksın gbi Genişletmek için tıkla... Aaa gerçekten mii aslında kimse yok şu an hayatımda ama tanıdığım kişiler mi yoksa tanışacak mıyım?
meleknurdogan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 1.120 Emoji Skoru 568 Puanlar 53 Yaş 37 6 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi lemonade23 #23 ossllem .!.: Tamam çok sevinirim kahve fincanı görüntülerinizi atın birde doğum tarihi sonrada ben yollarım Genişletmek için tıkla... Akşam anca müsait olabilir lemonade23 .!.: Aaa gerçekten mii aslında kimse yok şu an hayatımda ama tanıdığım kişiler mi yoksa tanışacak mıyım? Genişletmek için tıkla... İki şey arasinda iki olay iki kişi arasında nasıl yorumlardan..
ossllem .!.: Tamam çok sevinirim kahve fincanı görüntülerinizi atın birde doğum tarihi sonrada ben yollarım Genişletmek için tıkla... Akşam anca müsait olabilir lemonade23 .!.: Aaa gerçekten mii aslında kimse yok şu an hayatımda ama tanıdığım kişiler mi yoksa tanışacak mıyım? Genişletmek için tıkla... İki şey arasinda iki olay iki kişi arasında nasıl yorumlardan..
S Sheqerliq Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 73 Emoji Skoru 11 Puanlar 88 Yer İstanbul 25 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi lemonade23 #24 ossllem .!.: Kahve falı,tarot bakabilirim ya da bir melek kartı seçebilirim senin için Genişletmek için tıkla... rica etsem banada bakarmısın?
ossllem .!.: Kahve falı,tarot bakabilirim ya da bir melek kartı seçebilirim senin için Genişletmek için tıkla... rica etsem banada bakarmısın?
B binefeskahve Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 702 Emoji Skoru 3.425 Puanlar 118 3 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi lemonade23 #25 Rica etsem bana da bakarsanız cok sevinirim cok kötu bi sürecte geciyorum bide işin içinde üzücü durumlar var
Rica etsem bana da bakarsanız cok sevinirim cok kötu bi sürecte geciyorum bide işin içinde üzücü durumlar var
B binefeskahve Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 702 Emoji Skoru 3.425 Puanlar 118 3 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi lemonade23 #26 ossllem .!.: Kahve falı,tarot bakabilirim ya da bir melek kartı seçebilirim senin için Genişletmek için tıkla... Banada bakar msn sana zahmet olacak çok kötu üzücü bi süreçten geciyorum mesajıma dönersen sevinirim .iyi geceler
ossllem .!.: Kahve falı,tarot bakabilirim ya da bir melek kartı seçebilirim senin için Genişletmek için tıkla... Banada bakar msn sana zahmet olacak çok kötu üzücü bi süreçten geciyorum mesajıma dönersen sevinirim .iyi geceler