- 17 Haziran 2025
- 15
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi asya derin
Tatlım ya bana akıl verirken kalanı sana yetmeyecekse yorma kendini inan ki üzülürüm :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askolsun.Ne kadar kötü düşünceli insanlarsınız , burda sadece güzel bir fal sitesi öneriyorum , baktırmak isteyenler için , içinizin fesatlığını her yerde belli etmek zorunda değilsiniz
Kadar para vereceğime beni şüphede bırakan erkekten /kadından ayrılırım.Sevgilimin hakkında şüphelerim vardı ve şimdiye kadar o kadar çok fal baktırdım ki ama nefes abla Lina abla ronay abla kadar iyi falcı görmedim , şimdiye kadar o kadar yere boş yere para vermişim güneş.falcafe de nefes ablaya Lina ablaya ronay ablaya mutlaka baktırın kızlar , işden ayrılacaksın dedi ki çok severek çalışıyorum şirket kapandı ve 1 ay içinde 3 teklif gelecek dedi ben hala şoktayım
Sitede hit alarak basliginizi yukarida tutup goruntulenmenizi arttiriyorsunuz. Eger stratejiniz bu degilse yine de farkli acidan basarili oluyor. Oyle düşünün.Off nasıl komiksiniz ama nasıl![]()
siteden atılacaksın dediler mi?Sevgilimin hakkında şüphelerim vardı ve şimdiye kadar o kadar çok fal baktırdım ki ama nefes abla Lina abla ronay abla kadar iyi falcı görmedim , şimdiye kadar o kadar yere boş yere para vermişim güneş.falcafe de nefes ablaya Lina ablaya ronay ablaya mutlaka baktırın kızlar , işden ayrılacaksın dedi ki çok severek çalışıyorum şirket kapandı ve 1 ay içinde 3 teklif gelecek dedi ben hala şoktayım
Keşke siz güzel aklınızı kullansanız da alıntılama yapmayı becerebilsenizKıyamadım ya size , siz tabi alışmışsınız sizi dolandıran sayfalara , aşkım benim bide çok bilmiş gibi konuşuyorsunuzsayfa benim olsa reklam vermek yerine size mi söylerim , bi kaç kişi fal sayfası önerir misiniz yazmış ay bide size açıklama yapıyorum,neyse aşkım siz hadi dolandırılın ha bide o güzel aklınızı çok kullanmayın , günlük hayatınız da ihtiyacınız olur
Her gönderiyi beğenmiş olmanız sayfa sahipliginden degil, musteri memnuniyetinden oturudur sanirim. Cok iyi niyetlisiniz gercektenKıyamadım ya size , siz tabi alışmışsınız sizi dolandıran sayfalara , aşkım benim bide çok bilmiş gibi konuşuyorsunuzsayfa benim olsa reklam vermek yerine size mi söylerim , bi kaç kişi fal sayfası önerir misiniz yazmış ay bide size açıklama yapıyorum,neyse aşkım siz hadi dolandırılın ha bide o güzel aklınızı çok kullanmayın , günlük hayatınız da ihtiyacınız olur
Sevgilimin hakkında şüphelerim vardı ve şimdiye kadar o kadar çok fal baktırdım ki ama nefes abla Lina abla ronay abla kadar iyi falcı görmedim , şimdiye kadar o kadar yere boş yere para vermişim güneş.falcafe de nefes ablaya Lina ablaya ronay ablaya mutlaka baktırın kızlar , işden ayrılacaksın dedi ki çok severek çalışıyorum şirket kapandı ve 1 ay içinde 3 teklif gelecek dedi ben hala şoktayım
Konu açılış mesajını yazanla sonraki mesajları yazanın aynı kişi olmaması dışında sorun yok.(!) Bir anda yazım tarzınız değişmiş.Kıyamadım ya size , siz tabi alışmışsınız sizi dolandıran sayfalara , aşkım benim bide çok bilmiş gibi konuşuyorsunuzsayfa benim olsa reklam vermek yerine size mi söylerim , bi kaç kişi fal sayfası önerir misiniz yazmış ay bide size açıklama yapıyorum,neyse aşkım siz hadi dolandırılın ha bide o güzel aklınızı çok kullanmayın , günlük hayatınız da ihtiyacınız olur
Hımmm öyle mi olacak , ay Allah sizin gibi insanlardan korusunsiteden atılacaksın dediler mi?
birazdan Mune gelecek çünkü.
Bildirme personeli thank youBu
Kadar para vereceğime beni şüphede bırakan erkekten /kadından ayrılırım.
Not:reklam yasak
Sana aciyorumm.Hımmm öyle mi olacak , ay Allah sizin gibi insanlardan korusun![]()
Sana kıyamam acınacak hale düşme ama bak sonra ,tek derdin burdan insanlara hadsizce yorum yapmak galiba , inan seviyene düşememSana aciyorumm.
Sana kıyamam acınacak hale düşme ama bak sonra ,tek derdin burdan insanlara hadsizce yorum yapmak galiba , inan seviyene düşemem
Ben sabirsizlikla munenin bu kişiyi ucurmasini bekliyorumŞu amatör reklama rağmen bile dm kutusu dolmuştur biliyorsunuz dimi![]()
Instagram ekran goruntusunu silmese direkt oraya yazarlardi. Uğraştırıyor potansiyel musterileri.Şu amatör reklama rağmen bile dm kutusu dolmuştur biliyorsunuz dimi![]()
İşde işi gücün yok ki böyle salak salak işlerle uğraş dur sende haklısın , iş olsa bile yapabilecek kabiliyetin yoksa ne yapacaksın , hadi aşkım sen şimdi ordan burdan 3-5 kişiye daha salla akşam olur zaten bugünü de böyle kapatırsınBen sabirsizlikla munenin bu kişiyi ucurmasini bekliyorum