falcı aranıyorrrr...:)

Bakardımmm mesajini görseydim :)

çıkmışsınız, ben resimleri koyuyorum şayet bakmak isterseniz :)

$IMG_9240.webp $IMG_9245.webp $IMG_9248.webp $IMG_9249.webp $IMG_9250.webp $IMG_9256.webp

cok sıkılmıssın bır seye yuregın hopladı yada hopluycak ama sonu ferah.. ıkı telefon haberın varr cok sasırıcagın bır haber duyucaksın. Tertemız gozyasın olucak.. Cevrende senı kıskanan bır ınsan var ve bunu hıssedıyırsun dıkkat et.. Karmasık ruyalar gorup etkısınde kalabılursın ama sen bazen gordugun ruyayı yasıyorsun ve bunu nerden hatırlıyorum dıye dusunebılırsın.. Bas agrın olucak bu aralar stresten uzak durmaya calıs... Evınıze ıkı parca para gecıcek bır ohhh cekılıcek hadı ınsallahh :) bır buket cıcek gelıcek sana bır duygusal ortamın ıcınde gordum senı.. Bu aralar hıc bırsey mutlu edemıyor senı sankım degısık duygular ıcındesın topla kendını. Ya 9 gun ıcınde ya ayın 9 da cok guzel heyecanlı bır gun yasıycaksın bakalım ınsallah.. Kısa yolun var.. Bırseyını kaybedıceksın dıkkat et bakalım.. ınsanlardan sıkıldın sanırım yormus bazı kısıler senı yuk olmus sırtında bır atsan onları.. Tertemız kalplı bır beyle konusman var :)

cok sıkılmıssın bır seye yuregın hopladı yada hopluycak ama sonu ferah.. ıkı telefon haberın varr cok sasırıcagın bır haber duyucaksın. Tertemız gozyasın olucak.. Cevrende senı kıskanan bır ınsan var ve bunu hıssedıyırsun dıkkat et.. Karmasık ruyalar gorup etkısınde kalabılursın ama sen bazen gordugun ruyayı yasıyorsun ve bunu nerden hatırlıyorum dıye dusunebılırsın.. Bas agrın olucak bu aralar stresten uzak durmaya calıs... Evınıze ıkı parca para gecıcek bır ohhh cekılıcek hadı ınsallahh :) bır buket cıcek gelıcek sana bır duygusal ortamın ıcınde gordum senı.. Bu aralar hıc bırsey mutlu edemıyor senı sankım degısık duygular ıcındesın topla kendını. Ya 9 gun ıcınde ya ayın 9 da cok guzel heyecanlı bır gun yasıycaksın bakalım ınsallah.. Kısa yolun var.. Bırseyını kaybedıceksın dıkkat et bakalım.. ınsanlardan sıkıldın sanırım yormus bazı kısıler senı yuk olmus sırtında bır atsan onları.. Tertemız kalplı bır beyle konusman var :)

alıntı da bildirim gelmediği için yeni gördüm çok teşekkür ederim :)
evet sıkıldım, yoruldum çevremdeki insanlardan gerçekten.. atamıyorum tam olarak bir türlü, düşünüyorum.. neredeyse kimse bırakmadım kendime yakın, ama daha rahat hissediyorum bir yandan. samimiyetsizlikten iyidir..
kıskanan kişi bayan mı, erkek mi?
rüyalarıma her zaman dikkat etmiyorum sanırım, farkında olmayabilirim tam olarak :/ ama değişik geldiği de oluyor.
evet baş ağrılarım bir süredir arttı..
aslında iyi bir işim olsa daha rahatlayacağımı düşünüyorum.. bu konuyla ilgili bir şey görebiliyor musunuz :)
dediğiniz bey tanıdığım biri mi :/

Son düzenleme:
2015'te sizi neler bekliyor???
Bilmek ister misiniz???
AŞK, KARİYER, SAĞLIK...
Tüm sorularınızı bana sorun!!!

Back
X