- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi alaracekim
-
Benim kıbrısta yaşayan tlfnla iletişime geçtiğim bayan bir falcım var güncel fiyat 500 veya 600 tl sanırım wp üzerinden sesli arıyor iki saate yakın görüşme tüm soruları sorabiliyorsunuz ben fal işleriyle çok ilgiliyim çok severim şu ana kadar baktırdığımın en iyisi diyebilirim genelde elime kağıt kalem alır ne söylerse yazarım bire bir olur diyebilirim bambaşka bi kadın ya biraz pahalı ama çok başka bi kadın ulaşmak istersenz msj yoluyla bana yazın tlfn ataym sitesi vs olmadığı için her yerde paylaşamıyorm iletişim bilgileriniMerhaba kızlar önerebileceğiniz iyi falcı var mı? Telefondan baktırmak istiyorum da, ya da istanbul içi gidebilirim ama asıl önceliğim telefon. Instagramda çok sayfalar var hepsi dolandırıcı gibi geliyor.
Benim kıbrısta yaşayan tlfnla iletişime geçtiğim bayan bir falcım var güncel fiyat 500 veya 600 tl sanırım wp üzerinden sesli arıyor iki saate yakın görüşme tüm soruları sorabiliyorsunuz ben fal işleriyle çok ilgiliyim çok severim şu ana kadar baktırdığımın en iyisi diyebilirim genelde elime kağıt kalem alır ne söylerse yazarım bire bir olur diyebilirim bambaşka bi kadın ya biraz pahalı ama çok başka bi kadın ulaşmak istersenz msj yoluyla bana yazın tlfn ataym sitesi vs olmadığı için her yerde paylaşamıyorm iletişim bilgilerini
merhaba bana da numarayı ve iletişim bilgilerini gönderebilirmisiniz. iyi günlerBenim kıbrısta yaşayan tlfnla iletişime geçtiğim bayan bir falcım var güncel fiyat 500 veya 600 tl sanırım wp üzerinden sesli arıyor iki saate yakın görüşme tüm soruları sorabiliyorsunuz ben fal işleriyle çok ilgiliyim çok severim şu ana kadar baktırdığımın en iyisi diyebilirim genelde elime kağıt kalem alır ne söylerse yazarım bire bir olur diyebilirim bambaşka bi kadın ya biraz pahalı ama çok başka bi kadın ulaşmak istersenz msj yoluyla bana yazın tlfn ataym sitesi vs olmadığı için her yerde paylaşamıyorm iletişim bilgilerini
Mrhaba numarayı gönderebilir misiniz rica etsem?Benim kıbrısta yaşayan tlfnla iletişime geçtiğim bayan bir falcım var güncel fiyat 500 veya 600 tl sanırım wp üzerinden sesli arıyor iki saate yakın görüşme tüm soruları sorabiliyorsunuz ben fal işleriyle çok ilgiliyim çok severim şu ana kadar baktırdığımın en iyisi diyebilirim genelde elime kağıt kalem alır ne söylerse yazarım bire bir olur diyebilirim bambaşka bi kadın ya biraz pahalı ama çok başka bi kadın ulaşmak istersenz msj yoluyla bana yazın tlfn ataym sitesi vs olmadığı için her yerde paylaşamıyorm iletişim bilgilerini
Merhaba banada mesaj atarmısınız kıbrısa gidicem 2 gün sonraBenim kıbrısta yaşayan tlfnla iletişime geçtiğim bayan bir falcım var güncel fiyat 500 veya 600 tl sanırım wp üzerinden sesli arıyor iki saate yakın görüşme tüm soruları sorabiliyorsunuz ben fal işleriyle çok ilgiliyim çok severim şu ana kadar baktırdığımın en iyisi diyebilirim genelde elime kağıt kalem alır ne söylerse yazarım bire bir olur diyebilirim bambaşka bi kadın ya biraz pahalı ama çok başka bi kadın ulaşmak istersenz msj yoluyla bana yazın tlfn ataym sitesi vs olmadığı için her yerde paylaşamıyorm iletişim bilgilerini
Merhaba rica etsem bana da gönderir misiniz iletişim bilgileriniBenim kıbrısta yaşayan tlfnla iletişime geçtiğim bayan bir falcım var güncel fiyat 500 veya 600 tl sanırım wp üzerinden sesli arıyor iki saate yakın görüşme tüm soruları sorabiliyorsunuz ben fal işleriyle çok ilgiliyim çok severim şu ana kadar baktırdığımın en iyisi diyebilirim genelde elime kağıt kalem alır ne söylerse yazarım bire bir olur diyebilirim bambaşka bi kadın ya biraz pahalı ama çok başka bi kadın ulaşmak istersenz msj yoluyla bana yazın tlfn ataym sitesi vs olmadığı için her yerde paylaşamıyorm iletişim bilgilerini
MERHABA NUMARAYI ALABİLDİNİZ Mİ BENİMLEDE PAYLAŞIRMISINIZMerhaba banada mesaj atarmısınız kıbrısa gidicem 2 gün sonra