Falcı Remziye:)

endend

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
143
47
18
Arkadaşlar merhaba taksik kadınlar kahvesinde falcı remziyeye gideniniz varmı ? Cevaplarsanız sevinirim

valla canım emziye yalan ben şişlide bi kadına gittim. evde bakıyo. bana bütün dedikleri tutuyo. arkadaşlarımıda götürdüm hepsi memnun. tavsiye ederim.

evet bütün dedikleri foss
ama anda süperdir remziye anı bilir çok iyi
gelecekte tutturamaz . kısa süreli çıkar falları ama .

evet bütün dedikleri foss
ama anda süperdir remziye anı bilir çok iyi
gelecekte tutturamaz . kısa süreli çıkar falları ama .
işte bende onu dicekti canım durum analizini çok iyi yaptı geleceği zaten kimse bilemezki ...an derken neyi bilgi mesela sende . şişlideki kadın kaça bakıyormuş ki

işte bende onu dicekti canım durum analizini çok iyi yaptı geleceği zaten kimse bilemezki ...an derken neyi bilgi mesela sende . şişlideki kadın kaça bakıyormuş ki
oo remziye benim ilk göz ağrım . remziye anda iyidir . mesela bir arkadaşım nişanlıydı . kız yüzüğü çıkarıp girdi remziyenin odaya . kıza sende yüzük var dedi biz şook olduk yani .
anı süper bilir . geçmiş çıkmaz ama .
ya rezmiye bana demişti zaten kızım bak bu fallar aylık bakılır . hadi bilemedin 3-5 ay . sonra değişir dedi .kim sana 3-5 yıl sonrasına söylerse bil ki o yalancıdır demişti . rezmiye özeldir benim için yinede severim dürüsttür .

ya geçmişide bildi ama gelecek evet çıkmadı onu da allahtan başka kimse bilemez zaten.sen şişlidekini sölemien galiba :)

biliyorum. aslında 1 kez gittim ama pek dillensin istemiyo. ünlü çevresi çokmuş. onlara özel muamele :)) ben torpille gittim. şehir dışında yaşıyomuş. istanbula gelince arkadaşında bakıyomuş.

Back
X