Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bende onu dicekti canım durum analizini çok iyi yaptı geleceği zaten kimse bilemezki ...an derken neyi bilgi mesela sende . şişlideki kadın kaça bakıyormuş kievet bütün dedikleri foss
ama anda süperdir remziye anı bilir çok iyi
gelecekte tutturamaz . kısa süreli çıkar falları ama .
nerde olsuğunu bilmiyorsun galiba cnmşişlide ki kızı bende duydum. ünlülere bakıyomuş.
oo remziye benim ilk göz ağrım . remziye anda iyidir . mesela bir arkadaşım nişanlıydı . kız yüzüğü çıkarıp girdi remziyenin odaya . kıza sende yüzük var dedi biz şook olduk yani .işte bende onu dicekti canım durum analizini çok iyi yaptı geleceği zaten kimse bilemezki ...an derken neyi bilgi mesela sende . şişlideki kadın kaça bakıyormuş ki
ne kadar ?biliyorum. aslında 1 kez gittim ama pek dillensin istemiyo. ünlü çevresi çokmuş. onlara özel muamele :)) ben torpille gittim. şehir dışında yaşıyomuş. istanbula gelince arkadaşında bakıyomuş.
valla ikisinede sordum yanıt yok sır gibi saklanıyor :)ben de merak ettim bu şişli'deki kızı. Kaca bakıyor ve bi şekil ulaşmak mümkün mü?
valla ikisinede sordum yanıt yok sır gibi saklanıyor :)