• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Falci tavsiyesine ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne alaka hadsiz. Sizin gibi sığ kafa yapısına sahip insanlar yüzünden Türkiye bu durumda. Aynısını yabancı bir sitede yapsam anlayışla karşılanırım. O kadar yabancı ülkede helal et aradığımızda bile saygı sevgi ile karşılanıyoruz. Hadsizlik diz boyu. Aynısı senin inandığın dine yapılsa kıyameti koparırsın ama… sende o zaman keşke kendin gibi olan bir site bulup oraya yorum yapsan da islam inançlı birine rastlamazsın.
Ben kendim gibi olanlarin oldugu bir sitedeyim zaten. Kural tanimazlik size ozgu bu durumda

Ben kendim gibi olanlarin oldugu bir sitedeyim zaten. Kural tanimazlik size ozgu bu durumda
Ya annem yaşında kadınsınız. Seviyeniz de ortada.
Siteye islam inançı olanlar giremez mi diyorsunuz ? Öyle bir kural varda ben mi bilmiyorum?
Siz niye özgür bir şekilde düşüncenizi belli edecek şekilde fotoğraflar paylaşabiliyorsunuz ?
Özgürlük size mi sadece

Siteye islam inançı olanlar giremez mi diyorsunuz ? Öyle bir kural varda ben mi bilmiyorum?
Siz niye özgür bir şekilde düşüncenizi belli edecek şekilde fotoğraflar paylaşabiliyorsunuz ?
Özgürlük size mi sadece
Yahu gece gece saracak yer arama, kadın sana inanclilar giremez mi dedi, dinî değerler üzerinden tartışma olmasın diye dini şeyler yazmak yasak, kullandığın forumun kurallarına bı göz at. Ondan bahsediyor sana. Yardımcı olmak için, ceza alma diye yani, tabii sen öyle konuyu saptirma, kin kusma pesindesin ki, soyleneni carpitiyorsun.

Siz oynuyorsunuz o zaman? Allah demek dini yorum biri size Allah bağışlasın diye yorum yapınca amin demek yerine burası dini yorum yapılmayacak bir site Allah yazmayın diye yorum yapsaydınız ya ? Ayrıca şöyle bir bakınca tek tartışma yaşadığınız kişi de ben değilim ? Bence sizin botoks zamanınız gelmiş şöyle bir botoks yaptırın da keyfiniz yerine gelsin

Özgürlük size mi sadece
Kurallari ben koymuyorum ve sitede dini yorum yapmak yasak, sadece onu soyledim size, ben istedigimi istedigim yerde yaparim dediniz. Ben de bu sitede yasak, yasak olmayan bir site bulup istediginiz yorumu yapsaydiniz keske dedim. Sebep sonuc iliskisini mi sasirdik acaba 😅

Yahu gece gece saracak yer arama, kadın sana inanclilar giremez mi dedi, dinî değerler üzerinden tartışma olmasın diye dini şeyler yazmak yasak, kullandığın forumun kurallarına bı göz at. Ondan bahsediyor sana. Yardımcı olmak için, ceza alma diye yani, tabii sen öyle konuyu saptirma kin kusma pesindesin ki soyleneni carpitiyorsun.
Bende cezanın çok umrumda olmadığını söyledim. Bu da benim fikrim. Biri uyardıysa ve bu da o kişin umrunda değilse niye devam ediyor ?

Siz oynuyorsunuz o zaman? Allah demek dini yorum biri size Allah bağışlasın diye yorum yapınca amin demek yerine burası dini yorum yapılmayacak bir site Allah yazmayın diye yorum yapsaydınız ya ? Ayrıca şöyle bir bakınca tek tartışma yaşadığınız kişi de ben değilim ? Bence sizin botoks zamanınız gelmiş şöyle bir botoks yaptırın da keyfiniz yerine gelsin
Benim yasimda olan anneniz keske biraz daha duzgun yetistirebilseymis sizi 😂😂😂

Bende cezanın çok umrumda olmadığını söyledim. Bu da benim fikrim. Biri uyardıysa ve bu da o kişin umrunda değilse niye devam ediyor ?
Uzattigin için, hakaretvari konuştuğun için olabilir mi? Hep karşındakini taşlar çekilir misin böyle birşey yapmamış gibi.

çokta umrumda. Her türlü iğrenç yorumlar varken dini yorumu yasaklayan siteyi kullanmasam da olur… millet zinasını anlatıyor. Yatağında nasıl ilişkiye girdiğini yazıyor bu yasak… saçmalık ötesi… özgürce fikrimi dinimi belirtiyorum.
“Dini konu ve yorumlar yasaktır”
Cümlesini açıklayalım önce, “dini” demek genel bir tanımdır, buna Müslümanlık da girer Hıristiyanlık da girer, Yahudilik de girer, Ateistlik, Deistlik de girer.

Dini içeriklerin yasak olma sebebine gelince, Din kutsaldır, herkesin inancı da kendi için kıymetlidir.
Dini inançlara yapılabilecek saygısızlıkların önüne geçmek için her türlü dini içerik yasaktır.

Bu sitede her dinden, her inançtan, her kültürden, her eğitim seviyesinden, her ırktan her kökenden kadınlar bulunmaktadır.
Burada oluş sebebiniz inançlarınız, ırklarınız/kökenleriniz değildir, kiminiz gebelik, kiminiz aile ilişkileri, kiminiz sağlık sorunları, kiminiz soru veya sorunları, kiminiz keyifli vakit geçirmek için üye oldunuz.

Hepiniz Kadınsınız, aslolan bu’dur ve bu platformda hiçbiriniz diğerinize üstün değil hepiniz kendi gerekçeleri için üye olmuş, site kurallarına uymakla yükümlü üyelersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X