• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Falcıda uğradığım taciz

çok talihsiz söylemler bunlar.
müslümanlığıma dil uzatmışsınız
bence eleştrilere saldırmak yerine
eleştrileri oturup objektif bi değerlendirip
kendinize çıkarımlar yapsaydınız
daha isabetli karşılamış olurdunuz yorumları...

ya müslümanlığa neden dil uzatayım kardeşim allah allah ya sen bu kadar muhafazakrmısın demek istedim neden konuyu hep dine çekiyorsunuz anlamadım basit bir fal olayı yani benim vurgulamak istedğim taciz olayı burdan bakıcağına tutmuşsun yok fal baklır mı günah falan herkesin günahı svabı kendine ben müslmüman bir insanım dinimide çok iyi biliyorum senden akıl alıcak değilim tacizi haklı bulan sizlersiniz,ne garip insnalar var ya yazık bu millete .

Konuyu lütfen dini boyutuyla ele almayalım.Biliyorsunuz dini içerikli konular tartışmaya neden olduğu için yasaktır.

yorumumda dini içerikli hiç bir şey yoktu görüldüğü üzere
bana dini içerikli cevap yazan kendisi
ve inanılır gibi değil sayın madamiks, hala yazıyor ve olayı dini açıdan ele alanın ben olduğumu iddia ediyor
ne diyim ki şimdi bu arkadaşa:1:

Yahu dini herşeye alet ediyorsunuz demişsiniz de..Dinimize göre herşeyi bilen ve gören sadece Allah değil midir?

evet tabiki öyledir,bundan kimsenin şüphesi yok benim de!!!
size cevap verip uyarı almak gibi bir düşüncem yok..konu başlığına ve içeriğine bakacak olursanız konunun alakası yokken nerelere gelmiş olduğunu da göreceksiniz..Din Allah bizim hayatımızın her yerinde olabilir ama her konuda insanları bu konuyla vurup eleştirerek kimse bi yere varamaz.anlaşılacağımı sanmıyorum!!!iyi geceler.

evet tabiki öyledir,bundan kimsenin şüphesi yok benim de!!!
size cevap verip uyarı almak gibi bir düşüncem yok..konu başlığına ve içeriğine bakacak olursanız konunun alakası yokken nerelere gelmiş olduğunu da göreceksiniz..Din Allah bizim hayatımızın her yerinde olabilir ama her konuda insanları bu konuyla vurup eleştirerek kimse bi yere varamaz.anlaşılacağımı sanmıyorum!!!iyi geceler.

Yazdığınız cümleye istinaden yazmıştım yoksak onuda geçip geçmemesi için değil..Kavga etmek gibi bir niyetim de yok..İyi geceler..Saygılar..

ya gerçekten neden bu kdr üstüne gittiniz böyle olcağını bilse gidermi .uyarmak istemiş böyle olabilir diye yzk ya ne kdr konu sapmış.

Arkadaşlar hiç hayatınızda tacize daha doğrusu el ile dokunma, tensel şahitliğine uğramadınız mı sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyorsunuz.

Ben ilk onaltı yaşımdayken uğradım. Hiç kimseye sesimi çıkaramadım bile korkudan.
Otobüslerde, trenlerde olmuyor mu sanki
yahut sözle taciz edilmediniz mi hiç

Bir falcının fal ayağına böyle şeyler yapması olası bir şey

İnsanı insan görmeyen evlatlarını böyle yetiştiren insanlar utansın ne diyeyim

Bu ne böyle yaaa??? Yok gitmeseydin diyenler, yok ilahi bir işaret diyenler, şaka mısınız yaa? Sanki hiçbiriniz hayatınızda 1 defa olsun fal baktırmadınız, geçin bunları :20: Fal baktırmak ya da baktırmamak tamamen kişisel bir tercihtir, kimse kimsenin tercihini sorgulayamaz, yargılayamaz!!!!! Fal baktırmanın yanlış ya da günah olduğunu söyleyenler, nasıl ki kimse size "Neden baktırmıyorsun?" diyemezse, siz de kimseye "Neden baktırıyorsun? Baktırmasaydın" DİYEMEZSİNİZ, HADDİNİZ DEĞİL!!!! Konu sahibi Taksim'de bir kafede fal baktırmış ve ondan başka insanlar da varmış. Yani adamın evine gidip de adamla başbaşa kalmamış ki. Sizlerin bahsettiği üfürükçüler, evlerinde sözde muskalar yazan, sözde büyü yapan ya da bozan tipler. Kızcağız öyle bir amaçla öyle birine başvurmamış ki. Yok kafasına vursaydın, yok bilmem ne. Sizin başınıza gelirse herhangi bir yerde, siz o tepkileri gösterirsiniz. Herkes olaylara aynı tepkileri verecek diye birşey yok ki. Ummadığı bir olayla karşılaşınca donup kalmış, olamaz mı???? Bu kadar acayip bir durum mu yani???

Konu sahibi arkadaşa gelince, sen bence o kafenin adını burdaki fal topiğinde açıkça yaz, hatta adamın adını da yaz. Zaten çok geniş bir kitleye ulaşmış olursun. Geçmiş olsun, inşallah bir daha böyle bir olayla karşılaşmazsın.

öyleya bide taksimde yani bir cafede öyle hacı hoca falan değil üfürükçü falan zaten korkarım gitmem onlara hadi bir fal baktıryım dedim canım sıkkındı moralimi daha beter bozdu

benimde başıma buna benzer bi olay geldiği için soruyorum.. majestik cafe mi ??

Back
X