- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
Konuyu lütfen dini boyutuyla ele almayalım.Biliyorsunuz dini içerikli konular tartışmaya neden olduğu için yasaktır.
sevgili madamiks siyasette yasak mı peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu lütfen dini boyutuyla ele almayalım.Biliyorsunuz dini içerikli konular tartışmaya neden olduğu için yasaktır.
çok talihsiz söylemler bunlar.
müslümanlığıma dil uzatmışsınız
bence eleştrilere saldırmak yerine
eleştrileri oturup objektif bi değerlendirip
kendinize çıkarımlar yapsaydınız
daha isabetli karşılamış olurdunuz yorumları...
sevgili madamiks siyasette yasak mı peki ?
Yahu dini herşeye alet ediyorsunuz demişsiniz de..Dinimize göre herşeyi bilen ve gören sadece Allah değil midir?
evet tabiki öyledir,bundan kimsenin şüphesi yok benim de!!!
size cevap verip uyarı almak gibi bir düşüncem yok..konu başlığına ve içeriğine bakacak olursanız konunun alakası yokken nerelere gelmiş olduğunu da göreceksiniz..Din Allah bizim hayatımızın her yerinde olabilir ama her konuda insanları bu konuyla vurup eleştirerek kimse bi yere varamaz.anlaşılacağımı sanmıyorum!!!iyi geceler.
ya gerçekten neden bu kdr üstüne gittiniz böyle olcağını bilse gidermi .uyarmak istemiş böyle olabilir diye yzk ya ne kdr konu sapmış.
Hiç Şaşırmadım..
İlk Defa da Duymadım..
Senin Gibi Kaç Tanesi Var Bir Bilsen![]()
öyleya bide taksimde yani bir cafede öyle hacı hoca falan değil üfürükçü falan zaten korkarım gitmem onlara hadi bir fal baktıryım dedim canım sıkkındı moralimi daha beter bozdu