Falcılar gerçekten geleceği bilebilir mi?

defneevrl_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
28
-11
36
21
Arkadaşlar ben 2 sene önce falan sürekli fal baktırırdım ve bu bende alışkanlık olmuştu onların ağzından çıkan şeylere inanmak veya onların dediği şeylere bağlanmak birden fazla falcıya baktırdım şuana kadar şuanki zamanı düşüncelerimi biliyorlar genel anlamda geçmişi de biliyorlar ama geleceği kesin kestiremiyorlar. Uzun zamandır baktırmıyordum hem para israfı hem de onların ağzından çıkan kelimlere bağlanmak istemiyordum bugün boşluğa düştüm baktırayım dedim birine kendisine daha önce baktırmıştım gelecekle alakalı 2 tane şeyi bilmişti oldu dedikleri aynı ailevi konuydu biri diğeri de gideceğim yeri bilmişti. Neyse erkek arkadaşımla alakalı benim hakkımda ne düşünüyor kafasından neler geçiyor diye sordum o da ilişkiniz daha yeni dedi birbirinize kör kütük aşık değilsiniz sen şöyle düşünüyorsun bitse çok da üzülmem diye erkek arkadaşında öyle düşünüyor dedi sen ayrılmazsan o da ayrılmaz senden gelecek için ilerlerse olur ilerlemezse olmazsa çok da takmam diye düşünüyor dedi. Bizim ilişkimiz 2 senedir var ve yeni değil ve de ilişki ciddi öyle takılalım geçelim değil ilişkide evlilik konuşuldu böyle olunca bende erkek arkadaşım bana yalan mı söylüyor falan diye triplere girdim sonra bu falcıyla eski konuşmalara baktım 2-3 sene önce de baktırmıştım buna dediğim gibi gelecekle alakalı 2 şeyi bildi benle alakalı düşüncelerimi de bildi ama benim eskisinden eski Erkek arkadaşım vardı onunla birlikteyken baktırdığımda ilişkiniz bitecek sen istemeyeceksin birkaç ay sonra demiş sonra o zamandan 4 ay sonra baktırmışım seni çok seviyor uzun zaman senle olmak istiyor ilişki bitmeyecek belki ilerleyen zamanlarda evliliğe kadar gidebilir demiş ona da sen ayrılmadığın sürece ayrılmaz demişti ben ayrıldım kendisinden toksikti zaten neyse şuanki erkek arkadaşımla flört döneminde baktırmışım ilişki olmaayacak çok üstelemeyecek gibi demiş 2 senedir birlikteyiz bir daja baktırmayacağım kafam karışıyor böyle olunca siz ne düşünüyorsunuz ben 6-7 aydır baktırmıyordum bu arada bi ara başka birine baktırmıştım o kadın iyiydi gerçekten bakmak için bakmıyordu o da evleneceksin bu çocukla diyordu siz ne düşünüyorsunuz

Hayatınızı o kadar fala baglamissiniz ki falcı size öyle dedi diye fal yalan demiyorsunuz da erkek arkadaşım bana yalan mı söylüyor diyorsunuz. Yani falcı yarın oleceksin dese ona da mı inanacaksiniz ki hiç kimse bunu diyemez bilemezde. Geleceği yalnızca Allah bilir. Bence faldan falcilardan ve fala inanmaktan vazgeçin. İnancıniz nedir bilmiyorum ama dinen şirk bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…