Falcıya gittim ve?

scherzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
263
14
98
Ankara
merhaba
Ben iki gün önce Ankara'da bir falcıya gittim.
Yaşım gereği ve tek olduğum için galiba beni kolay kandırılabilir buldular bilemiyorum.gitmeden önce de arkadaşlarla biraz içmiştik.
Gittim,fal bitiminde kadın bana goji berry mi ne,ondan ikram etti.kendi yedi mi yemedi mi hatırlamıyorum.ısrar edince Bi tane aldım.işte çok şifalı şu kadarcık şey on lira vs Bi şeyler dedi.bi tane daha al dedi.o iradesizlikle aldım.
2 gündür fazla uykuluyum.sizce Bi şey olur mu korkuyorum.
Bana kahveyi getiren Adam da hangi falcı diye sordu bilmiyorum deyince seni buraya bağlamamız lazım o Zaman falan dedi.çok kötü hissediyorum.zaten fala da öyle inanmıyorum.keşke gitmeseydim,para tuzağı zaten.
Bir şey olur mu?fal bakarken de kadın sürekli eksik yanlarımı yüzüme vurdu.

Bir daha izbe falcilara tek gitme.

Aklima gelmisken bir olayi anlatayim, zamaninda bir falciya gittim. Takildigim biri var. O is yas dedi. Esimin o an nerede yasadigi, nerede nasil tanisacagimizi, ne zaman nisanlanip ne zaman evlenecegimizi, evlilik surecinde yasanacak problemleri (bizimkiler bayagi abesti), ne zaman kac cocugumuz olacagini soyledi.

Inanmadim.

Hepsi bir bir gerceklesirken engel de olamadim. Hep dedigi seyler oldu. Denk gelse bile oldu.

Ucuk paralar da degil iki pk sigara parasina bakmisti. Taa 100 km yola gitmistim falan.

Keske baktirmasaydim derim hala. Falci baci neyime yetmiyorsa. Resmen hayatımın suprizi kacti elimde spoiler var.

Gojibery bende yiyorum kansere karşı vs..falı dan fulcudan uzak dur alkol ile gitmissin birde birsey olsa ailen deli gibi seni arayacak. .

Keske gitmeseydin
Sen belki dalgasına gidiyorsun ama bunun sakası olmaz anlarsın bir gün
Diledigini Allahtan iste, ondan baskası gelecegi bilemez, göremez.

konu kapanmadan yazayım bari
goji berry kötü bişey değil, kuruyemiş yaban mersini gibi düşün
uykulu olman psikolojik bence
senin asıl sorun "bunu yedirdiler bişey olur mu?" ise diyorum ki "yok olmaz"
falcıdan girdiğin için konu kapanır bu tür konular açmak yasak
bi de "ayy nası baktırırsın"cıların dilinden de kurtulamazsın
sorunun cevabı: bişey olmaz
kıssadan hisse: bi daha bilmediğin etmediğin yere gidip ikram edilen herşeyi yiyip içme.

Bir sey olmaz. Uyku filan psikolojiktir. Madem bu kadar takintilisiniz, bilmediginiz seyi yemeyiverin bir daha.
Bu falciyi begenmediyseniz, bir dahakine baskasina gidersiniz olur biter. Benim de isinamadigim, gicik oldugum falcilar oldu. Falci bu yani, agzindan her sey cikar. Kimi uyuz uyuz konusur.

Yaa bu buraya yazilir mi, simdi fal meraklilarimiz var. Dedigi cikan birini duymusuz birakir miyiz... Saka bir yana, gecen sene merak sarmistim. Internetlerden tavsiye falci ariyordum. Ah bu mesaji gecen sene gorseydim... :)

Yaa bu buraya yazilir mi, simdi fal meraklilarimiz var. Dedigi cikan birini duymusuz birakir miyiz... Saka bir yana, gecen sene merak sarmistim. Internetlerden tavsiye falci ariyordum. Ah bu mesaji gecen sene gorseydim... :)

Falcilara kaptirdigim paralarla araba alabilirdim.
Bi halt olmadigini anlatmak istemistim.
Cidden ozel mesaj geliyor su an
Yapmayin etmeyin.

Bu arada cocugu soyledigi tarihte yapmadım, dogunca oh olsun dicem

Teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…