Falcıya gittim ve?

Reklamlar da masallah..hemen 2016 kehanetleri diye gozume gozume sokuyorlar...

Slim aklima soktun

Tahminleri tutmuş sadece..geçmişi belki ama geleceği Allah'tan başka kimse bilemez

milliyet.com.tr tarzı bi başlık olmuş. sonuç hüsran.

o kadar falcı gecmısım var şöylesıne rastlayamadım ya

Falcilara kaptirdigim paralarla araba alabilirdim.
Bi halt olmadigini anlatmak istemistim.
Cidden ozel mesaj geliyor su an
Yapmayin etmeyin.

Bu arada cocugu soyledigi tarihte yapmadım, dogunca oh olsun dicem
Örneklerle her dediğinin çıktığını söyleyip, aslında bir halt olmayacağı mesajı vermek... hmm, iyiymiş.

takma kafaya bu kadar .. gül geçç

Merhaba,bu gojı berryden bende almıstım evet soyledıgı gıbı azcık 100gr 10tl benımde mıgdemı cok bulandırmıstı ama saglıklı bır suru faydası var dıyorlar bırsey olmaz ondan bence,fal olayına gelınce ben gıtmem ınanmam etrafımda kotu orneklerı var korkarım,sende bı daha gıtme bu korkularını da unut.

Falcida parayi nasil kirdiysa goji berry ikram ediyo :)

şu internette satılan paketli olanları acayip pahalı ama ben kuruyemişçiden aldım adam "her gün bir avuç yesen sana iki hafta gider" dedi gramını bilmiyorum ama şöyle 350 gramlık bir kavanozu doldurdu 12 tl.
duruyo, yemedim o ayrı

Ben moda olmadan once yiyodum gene antep fitigindan falan pahaliydi uzum gibi olunca degerli geliyo insanin gozune Kurtlaniyo ama soyliyim ye.

O falcıya sen inanacak mısın bakalım diye Allah doğruları da söyletirmiş inanırsan Günahın büyük hatta gitmek de inanmak kadar günah madem inanmıyorsun niye boş yere günah defterini kabartıyorsun üstelik içkili ne diyelim yani Allah yar ve yardımcın olsun.

Bakanda baktiranda cennet yuzu goremiycek diye duymustum hemen tövbe edin Allah peygamberlere bile soylememis gelecekte ne olacagini onlar kimki onlar bilsin. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…