- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Slim aklima soktunBir daha izbe falcilara tek gitme.
Aklima gelmisken bir olayi anlatayim, zamaninda bir falciya gittim. Takildigim biri var. O is yas dedi. Esimin o an nerede yasadigi, nerede nasil tanisacagimizi, ne zaman nisanlanip ne zaman evlenecegimizi, evlilik surecinde yasanacak problemleri (bizimkiler bayagi abesti), ne zaman kac cocugumuz olacagini soyledi.
Inanmadim.
Hepsi bir bir gerceklesirken engel de olamadim. Hep dedigi seyler oldu. Denk gelse bile oldu.
Ucuk paralar da degil iki pk sigara parasina bakmisti. Taa 100 km yola gitmistim falan.
Keske baktirmasaydim derim hala. Falci baci neyime yetmiyorsa. Resmen hayatımın suprizi kacti elimde spoiler var.
Tahminleri tutmuş sadece..geçmişi belki ama geleceği Allah'tan başka kimse bilemezBir daha izbe falcilara tek gitme.
Aklima gelmisken bir olayi anlatayim, zamaninda bir falciya gittim. Takildigim biri var. O is yas dedi. Esimin o an nerede yasadigi, nerede nasil tanisacagimizi, ne zaman nisanlanip ne zaman evlenecegimizi, evlilik surecinde yasanacak problemleri (bizimkiler bayagi abesti), ne zaman kac cocugumuz olacagini soyledi.
Inanmadim.
Hepsi bir bir gerceklesirken engel de olamadim. Hep dedigi seyler oldu. Denk gelse bile oldu.
Ucuk paralar da degil iki pk sigara parasina bakmisti. Taa 100 km yola gitmistim falan.
Keske baktirmasaydim derim hala. Falci baci neyime yetmiyorsa. Resmen hayatımın suprizi kacti elimde spoiler var.
o kadar falcı gecmısım var şöylesıne rastlayamadım yaBir daha izbe falcilara tek gitme.
Inanmadim.
Ya kahveyi getiren garson tipler hangi kadıns baktıracağını soruyor ya,onlardan biri işte.Seni buraya baglamak lazim diyen adam nerden cikti hikayede?
Ha-ha-hamilliyet.com.tr tarzı bi başlık olmuş. sonuç hüsran.
Örneklerle her dediğinin çıktığını söyleyip, aslında bir halt olmayacağı mesajı vermek... hmm, iyiymiş.Falcilara kaptirdigim paralarla araba alabilirdim.
Bi halt olmadigini anlatmak istemistim.
Cidden ozel mesaj geliyor su an
Yapmayin etmeyin.
Bu arada cocugu soyledigi tarihte yapmadım, dogunca oh olsun dicem
takma kafaya bu kadar .. gül geççmerhaba
Ben iki gün önce Ankara'da bir falcıya gittim.
Yaşım gereği ve tek olduğum için galiba beni kolay kandırılabilir buldular bilemiyorum.gitmeden önce de arkadaşlarla biraz içmiştik.
Gittim,fal bitiminde kadın bana goji berry mi ne,ondan ikram etti.kendi yedi mi yemedi mi hatırlamıyorum.ısrar edince Bi tane aldım.işte çok şifalı şu kadarcık şey on lira vs Bi şeyler dedi.bi tane daha al dedi.o iradesizlikle aldım.
2 gündür fazla uykuluyum.sizce Bi şey olur mu korkuyorum.
Bana kahveyi getiren Adam da hangi falcı diye sordu bilmiyorum deyince seni buraya bağlamamız lazım o Zaman falan dedi.çok kötü hissediyorum.zaten fala da öyle inanmıyorum.keşke gitmeseydim,para tuzağı zaten.
Bir şey olur mu?fal bakarken de kadın sürekli eksik yanlarımı yüzüme vurdu.
Falcida parayi nasil kirdiysa goji berry ikram ediyo :)
Ben moda olmadan once yiyodum gene antep fitigindan falan pahaliydi uzum gibi olunca degerli geliyo insanin gozuneşu internette satılan paketli olanları acayip pahalı ama ben kuruyemişçiden aldım adam "her gün bir avuç yesen sana iki hafta gider" dedi gramını bilmiyorum ama şöyle 350 gramlık bir kavanozu doldurdu 12 tl.
duruyo, yemedim o ayrı
Ben moda olmadan once yiyodum gene antep fitigindan falan pahaliydi uzum gibi olunca degerli geliyo insanin gozuneKurtlaniyo ama soyliyim ye.
Afiyet olsun :)bişeyi de düzenli uygulasam dişimi kırıcamyiyim bari ziyan olmasın sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?