falı önce azalt sonra kurtul

gollom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
1.868
2.602
198
kızlaar fal delisi olarak bu konuyuu açtımm. fal baktırmadığımm her gün yazcamm baktırırsam daa yazcamm kendimi tutupp vermediğim fal paralarını da yazcamm sizde gelin vallaa deneyelimm:D

bugünde nesibeye atmamak için zor tuttumm kendimi rezzan bende patladı ama etkilendimm yazılanlardan ama tutuyorum kendimi yine kardayımm kitap okudumm bide seramik tencere aldımm kendimee maşallahhh bana :nazar::nazar::D

bugünde nesibeye atmamak için zor tuttumm kendimi rezzan bende patladı ama etkilendimm yazılanlardan ama tutuyorum kendimi yine kardayımm kitap okudumm bide seramik tencere aldımm kendimee maşallahhh bana :nazar::nazar::D

zaman gecirmek icin bende sac yapma videolarina bakiyorum full bakim düsünüyorum baska bisi yok :D

zaman gecirmek icin bende sac yapma videolarina bakiyorum full bakim düsünüyorum baska bisi yok :D
ben yemek yapmayıı öğreniyorumm kuzumm:nazar::KK15: bidee bir pkiskiyatristinn gizlii defterinee başladımm okudunmuu onu epeycee oyaladıı beni bugünn

ben yemek yapmayıı öğreniyorumm kuzumm:nazar::KK15: bidee bir pkiskiyatristinn gizlii defterinee başladımm okudunmuu onu epeycee oyaladıı beni bugünn

kitap okumayi cok sevmiyorum ama merak ettiklerime bakiyorum canimmm
iyi yapiyosun valla bos bos bisi yapmamaktan iyidir hergün bisi ögrenmek bizi heveslendirir :)

kitap okumayi cok sevmiyorum ama merak ettiklerime bakiyorum canimmm
iyi yapiyosun valla bos bos bisi yapmamaktan iyidir hergün bisi ögrenmek bizi heveslendirir :)
vallahaa kuzummm kendimii tutabildiğimm kadarr burasıı bana iyi olduu kendi kendimii gaza getirirrim başkaa arkadaşlardaa gelirsee birbimizi tutarızz:KK60:

zamanında günde 3 online fal, 1 yüzyüze fal baktırıp üm birikimimi bitirdim. Elime hiiç bişey geçmedi şimdi bıraktım rahatım mutluyum :) yine arada geliyolar bana; birisi " aa şurada bi falcı var" deyince, ama tutuyorum kendimi :) darısı başınıza inşallah. Hayatımda yine biri yok gibi(biraz da var gibi), eski sevgilim evlendi yine belirsizlikler var ama duayla kendimi rahatlatıyorum :cool:

hadi geldim ben de destek olayım sana:) eski bir fal delisi, son dört aydır da mutsuzluktan deli gibi fal baktırdım. siteleri falan saymıyorum, iki günde bir baktırıyordum hemen hemen.
en son iki üç gün önce dilek diye bir kadına baktırdım, pek tutmadım sohbet gibiydi. ondan beş gün önce de yiğit'e baktırmışım.
daha da baktırmayacağım:))

hadi geldim ben de destek olayım sana:) eski bir fal delisi, son dört aydır da mutsuzluktan deli gibi fal baktırdım. siteleri falan saymıyorum, iki günde bir baktırıyordum hemen hemen.
en son iki üç gün önce dilek diye bir kadına baktırdım, pek tutmadım sohbet gibiydi. ondan beş gün önce de yiğit'e baktırmışım.
daha da baktırmayacağım:))
sendemii yiğitcisiin kuzumm yiğit bazenn cok havalıı ya:KK59: sendee bana takıll ben baktırmıyorumm ama ablamaa denettiriyorumm :D

bugünn fal orucumuu bozmamakk içinn ablamaa derinii denettirdimm:KK48: hiç beğenmedii hala kızıyoo bana:KK48::KK48: 25 kredii kardayımm :KK76:

Güzel konu olmuş :)
Acaba şöyle mi yapsak. Çok fazla detay vermeden fal baktırma sebeplerimizi yazıp, tavsiye felan mı istesek?

Not: Bu gün ben de fal baktırmadım onun yerine kendime iki kitap aldım.

Güzel konu olmuş :)
Acaba şöyle mi yapsak. Çok fazla detay vermeden fal baktırma sebeplerimizi yazıp, tavsiye felan mı istesek?

Not: Bu gün ben de fal baktırmadım onun yerine kendime iki kitap aldım.
hoşgeldinn kuzumm:KK52: evett bizdee genetikk evli ablamm bekar ablamm hatta annemm hep fal baktırmaa hastasıyızz evi barkıı yerizz fal diyee:KK48: bacım burayıı her falcıı okuyomuşş ondann detay vermedenn eskii yazdıklarımıı yaziyimm nişanlıyımm kaynana sorunumm var kaynanamm eziyor birdee gelecek bir mülk var rahmetlii babamm tarafı vermiyorr:KK14::KK48::KK48::KK48: gerçekten detayy vermedimmmo_Oc:KK76: bendee dün seramikk tenceree aldımm çeyimizimee bugün dee derini merakk ettimm ama ablamaa attırdımm o hiç beğenmedii gerçektenn bendee beğenmedimmm 25 lira kardayımm :KK48: hangi kitapları aldın kuzumm:nazar:

Azalttım ama kurtulamadım :confused:
Eskiden ayda en az 10 defa filan baktırıyordum sanırım. Şimdi 5i geçmiyor baktırdığım fallar. Paramda cebimde kalıyor. Daha doğru düzgün şeyler için harcıyorum

Azalttım ama kurtulamadım :confused:
Eskiden ayda en az 10 defa filan baktırıyordum sanırım. Şimdi 5i geçmiyor baktırdığım fallar. Paramda cebimde kalıyor. Daha doğru düzgün şeyler için harcıyorum
bende kuzumm yeni başladımm orucaa cok merak edincee ablama attırıyorumm:KK45:bendee bugünn 25 lira kardayımm seninn karın nee:nazar::nazar:

Back
X