Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh ne güzel kuzumm böyle böyle birbirimizi firenleyelimmMelihe atmana hic degmezdi hic tutturdugunu okumadim.. faydasi olcaksa yazayim bari :)))
Benimde fal atasim vardi ama atmadim foruma girince o istekte kalmadi
bugünde nesibeye atmamak için zor tuttumm kendimi rezzan bende patladı ama etkilendimm yazılanlardan ama tutuyorum kendimi yine kardayımm kitap okudumm bide seramik tencere aldımm kendimee maşallahhh bana![]()
ben yemek yapmayıı öğreniyorumm kuzummzaman gecirmek icin bende sac yapma videolarina bakiyorum full bakim düsünüyorum baska bisi yok![]()
ben yemek yapmayıı öğreniyorumm kuzummbidee bir pkiskiyatristinn gizlii defterinee başladımm okudunmuu onu epeycee oyaladıı beni bugünn
vallahaa kuzummm kendimii tutabildiğimm kadarr burasıı bana iyi olduu kendi kendimii gaza getirirrim başkaa arkadaşlardaa gelirsee birbimizi tutarızzkitap okumayi cok sevmiyorum ama merak ettiklerime bakiyorum canimmm
iyi yapiyosun valla bos bos bisi yapmamaktan iyidir hergün bisi ögrenmek bizi heveslendirir :)
sendemii yiğitcisiin kuzumm yiğit bazenn cok havalıı yahadi geldim ben de destek olayım sana:) eski bir fal delisi, son dört aydır da mutsuzluktan deli gibi fal baktırdım. siteleri falan saymıyorum, iki günde bir baktırıyordum hemen hemen.
en son iki üç gün önce dilek diye bir kadına baktırdım, pek tutmadım sohbet gibiydi. ondan beş gün önce de yiğit'e baktırmışım.
daha da baktırmayacağım:))
hoşgeldinn kuzummGüzel konu olmuş :)
Acaba şöyle mi yapsak. Çok fazla detay vermeden fal baktırma sebeplerimizi yazıp, tavsiye felan mı istesek?
Not: Bu gün ben de fal baktırmadım onun yerine kendime iki kitap aldım.
bende kuzumm yeni başladımm orucaa cok merak edincee ablama attırıyorummAzalttım ama kurtulamadım
Eskiden ayda en az 10 defa filan baktırıyordum sanırım. Şimdi 5i geçmiyor baktırdığım fallar. Paramda cebimde kalıyor. Daha doğru düzgün şeyler için harcıyorum