- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi takeiteasy1907
-
Bir daha sakın yazma diyemezsin kimseye. Kimin yorum yapacağının karar mekanizması sen değilsin. İnsanları it azarlar gibi de azarlayamazsın. Burası dingonun ahırı değil. Kib'ledim konunu. Birazdan kapanır zaten.
Ya bi dk ne paçasından düşmüş nasıl ya
Şeyi iste bacim.
Beni dinlemediler evermediler oglani.
Şeyi düşmüş yere .
Kedilere mi kopekleremi yem oldu bilinmez .
böyle kahve fincanlarından medet ummak yerine, derdini paylaşsan belki içini ferahlatacak güzel şeyler duyabilirsin.
Tövbe estağfurullah düşebiliyo mu o ya öyle pıt diye amanınnn tırstım
Konu benimse karar mekanizması da benim.Ben başlıkta sadece anlayanlar baksın dedim buraya gelipte saçma sapan yorum yapma hakkını sana kimse vermiyor.Eğer fikir danışacak olsam herkes yazsın derdim önce yazılan şeyi oku sonra gir yorum yap
Konu benimse karar mekanizması da benim.Ben başlıkta sadece anlayanlar baksın dedim buraya gelipte saçma sapan yorum yapma hakkını sana kimse vermiyor.Eğer fikir danışacak olsam herkes yazsın derdim önce yazılan şeyi oku sonra gir yorum yap
herşeyden önce biraz ılımlı, olumlu olmayı deneseniz belki hayatınızdaki olumsuzluklar da çözülecektir.
ha ayrıca burası kimsenin tekelinde değil. konuyu sizin açmış olmanız kimseye hakaret etme hakkını size vermez.
vay bee fal ilmi de çok ilerlemişartık hastalıklar da mı kahve fincanından teşhis edilebiliyor?
Tabii ki.
Hic mi duymadin ?
Bizim komsu Fadime teyzenin oğlunun hastaliginida ilk ben bilmistim.
Dedim bunu everin siz yok dediler dediler noldu ?
ikinizin yorumlarına da çok güldüm Allah iyiliğinizi versin :)
konu sahibi buraya kahve içip fincan eklemek yerine sorununu yazsaydın keşke emin ol daha mantıklı yorumlar ve çözüm önerileri gelirdi senin de sinirin bozulmazdı.
arkadaşım aylar önce bu konu konuşuldu. bdvye açılan konularla ilgili. sizin konununz fal bölümüne açılmalıydı. hatta böyle konu açıanlar banlanıyorlar. benden söylemesi. mune gelince gerekeni yapacaktır. konunuzu kibledim ben.komik olan ne? kapansın kapanmasın sizi ilgilendirmez başkalarının üzüntüleriyle alay edebilecek kadar kötü kalbiniz var bir daha cvp yazmazsanız sevinirim.iyi günler
Herhangi dine inanırsanız inanın dua etmenizi tavsiye ederim.teşekkür ederim.Bundan medet ummuyorum elimden bir şey gelmiyor belki güzel bir şeyler duyarım bir nebzede olsa umudum olur diye.yoksa yapılacak bir şey yok artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?