Falıma bakacak arkadaşlara katina destesi ile fal bakacağım.

canımmm nasılsın yatmadan önce son fallar :))

defnecim sende biryandan ilk sırada kim varsa falına bakıcak olan oolana katina destesi bak arkadaşım böylece kimse daha fazla beklmesin :)))

İiyiiym canımm seni görmek ne güzel göremedim bugün hiç :) Sen nasılsın ?

Bence de defne sen bakmaya başlasan kahveni içerken saat geç malum kimse fazla beklemez

İiyiiym canımm seni görmek ne güzel göremedim bugün hiç :) Sen nasılsın ?

Bence de defne sen bakmaya başlasan kahveni içerken saat geç malum kimse fazla beklemez

iyiyim bende canımm bugün kk acıktı hep yan sekmede ama pek ilgilenmedim nedense canım bende blmyorum neden bakmadım ama birazda yoğundum oyzden :))
defnenin topiğinide işgal ettikk :9: kusura bkma defne

canımmm nasılsın yatmadan önce son fallar :))

defnecim sende biryandan ilk sırada kim varsa falına bakıcak olan oolana katina destesi bak arkadaşım böylece kimse daha fazla beklmesin :)))
arkadaslar isimleriniz ve sorularınızla bana msj atabilirsiniz. ilişkiniz var ise onunda ismi gerekiyor ;)

iyiyim bende canımm bugün kk acıktı hep yan sekmede ama pek ilgilenmedim nedense canım bende blmyorum neden bakmadım ama birazda yoğundum oyzden :))
defnenin topiğinide işgal ettikk :9: kusura bkma defne

Anladım canımmm.Girdim bende KK ya ama bugün fazla durmadım sabahtan beli buradayım yerli oldum :1:

Kusura bakma defne :34:

............... yok henüz hoşlantı var diyelim.Onun düşünceleri neler bana karşı hisleir neler ? Gleceğe yönelik bir ilişki söz konusu mu ?

Son düzenleme:
hergün giriyoruz nede olsa canım girmediğimiz gün mü var gecesi sabahı karşıyor gercektende :)))

Okuldan gelir gelmez buradayım.Ders çalışıyorum bitiyor yine buradayım aynen ya Çoğu vaktim burada :1: :kkk:

Back
X