- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
defne gördünmü mesajımı
koymaya çalışacagım bakalım artıkcanım resim koyabiliyorsun koy buraya kahvenin resimlerini
10 dakika içinde yüklersen ben de bakarım canım :)
canımmm nasılsın yatmadan önce son fallar :))
defnecim sende biryandan ilk sırada kim varsa falına bakıcak olan oolana katina destesi bak arkadaşım böylece kimse daha fazla beklmesin :)))
İiyiiym canımm seni görmek ne güzel göremedim bugün hiç :) Sen nasılsın ?
Bence de defne sen bakmaya başlasan kahveni içerken saat geç malum kimse fazla beklemez
önce sorunu yaz ben sana hemen açayım fal sen kime bakacaksan ben de senin falını yazarım
hahaha yok yok içtim fotosunu çekiyorum :)defne kahve yapıyor bence şu an..![]()
defne kahve yapıyor bence şu an..![]()
arkadaslar isimleriniz ve sorularınızla bana msj atabilirsiniz. ilişkiniz var ise onunda ismi gerekiyorcanımmm nasılsın yatmadan önce son fallar :))
defnecim sende biryandan ilk sırada kim varsa falına bakıcak olan oolana katina destesi bak arkadaşım böylece kimse daha fazla beklmesin :)))
iyiyim bende canımm bugün kk acıktı hep yan sekmede ama pek ilgilenmedim nedense canım bende blmyorum neden bakmadım ama birazda yoğundum oyzden :))
defnenin topiğinide işgal ettikkkusura bkma defne
ne kusuru canım istediginiz kadar isgal edebilirsinizAnladım canımmm.Girdim bende KK ya ama bugün fazla durmadım sabahtan beli buradayım yerli oldum
Kusura bakma defne![]()
Anladım canımmm.Girdim bende KK ya ama bugün fazla durmadım sabahtan beli buradayım yerli oldum
Kusura bakma defne![]()
arkadaslar sıraya aldım tek tek bakacagımSeda-Semih İlişkim yok henüz hoşlantı var diyelim.Onun düşünceleri neler bana karşı hisleir neler ? Gleceğe yönelik bir ilişki söz konusu mu ?
hergün giriyoruz nede olsa canım girmediğimiz gün mü var gecesi sabahı karşıyor gercektende :)))
Okuldan gelir gelmez buradayım.Ders çalışıyorum bitiyor yine buradayım aynen ya Çoğu vaktim burada![]()
![]()