Falıma bakacak arkadaşlara katina destesi ile fal bakacağım.

defne Ben tarot açıyorum. Sorunu ve burcunu Özelden mesaj yaz. Sevgilin varsa onun burcunu da ekle. Bana da katina deste falı bakar misin.

Şuan bir ilişkin var mı bilmiyorum ancak geçmişte bıraktığın adında M ve T harfi olan bir erkek
çok üzgün ve pişman..derinlere gömmüşsün ama aslında bu özünde iyi biriymiş temiz çıkmış..
ondan bir haber alıp şaşırabilir duygu karmaşası yaşayabilirsin..
Etrafının çevrenin desteklediği bir ilişki yaşıyorsun ya da yaşayacaksın
kısa zamanda tek beden olacağın bir aşk bu seni çok mutlu edecek..
Adında İ harfi olabilir ters yatmış bu İ sana bi dönem hayal kırıklığı yaşatabilir ama
Sonrası güzel.. tabağında tektaş.. Yakın zamanda sürprize hazır ol.. Hanenizde mülk üzerine oturmuş biri
biri bir mülk sahibi olabilir...
Bu kadar.. Ben de katina falı isterim :16:

hayatını bilmem ama bu fal dallas gibi şekerim:9:
ayy ne bu böyle çok huzursuz oldum bakarken bile..
üstüste çıkmış insanlar..
iki yüzlü tartışmalar mı diyim ne diyim bilemedim
arkadaşlık ya da aşk ilişkilerinde hep sorunlar,
ihanetler mi yaşıyorsun?
bir erkek var arkasında balta tutmuş senden gizli
hiç beklemediğin bir an seni hayrette bırakırcasına çirkinleşiyor
Adında R harfi varsa bu sensin bir kız mutsuz ve bir başına..
kafasına bir şey geçirmiş olanları görmek bilmek istemiyor
yaşananlardan kaçmak istiyor sanki..
Tavsiyem çok şeffafsın az ve öz dostlar edin
herkese güvenme..
benim en iyi dostum kendimim dediğinde rahata ereceksin
iyi olacaksın inşallah:ssz:
fala da inanma falsız kalma:16:

hayatını bilmem ama bu fal dallas gibi şekerim:9:
ayy ne bu böyle çok huzursuz oldum bakarken bile..
üstüste çıkmış insanlar..
iki yüzlü tartışmalar mı diyim ne diyim bilemedim
arkadaşlık ya da aşk ilişkilerinde hep sorunlar,
ihanetler mi yaşıyorsun?
bir erkek var arkasında balta tutmuş senden gizli
hiç beklemediğin bir an seni hayrette bırakırcasına çirkinleşiyor
Adında R harfi varsa bu sensin bir kız mutsuz ve bir başına..
kafasına bir şey geçirmiş olanları görmek bilmek istemiyor
yaşananlardan kaçmak istiyor sanki..
Tavsiyem çok şeffafsın az ve öz dostlar edin
herkese güvenme..
benim en iyi dostum kendimim dediğinde rahata ereceksin
iyi olacaksın inşallah:ssz:
fala da inanma falsız kalma:16:

çok tşk ederim canım.evet karışık bir zamandan geçiyorum.özelden msj atsam cvp verebilr misin?

sedaecrincim çok kötü çektim ama artık gördüğün kadar : ))

Eklentiler

• $AMCap0001.webp
    $AMCap0001.webp
    20 KB · Görüntüleme: 60
  • $AMCap0002.webp
    $AMCap0002.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $AMCap0003.webp
    $AMCap0003.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 73
  • $AMCap0004.webp
    $AMCap0004.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $AMCap0005.webp
    $AMCap0005.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 79
  • $AMCap0006.webp
    $AMCap0006.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $AMCap0007.webp
    $AMCap0007.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $AMCap0011.webp
    $AMCap0011.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 60

özel msj atamıorum cnm tabiki yorumlarım =)
için çok sıkılmış senin bikaç tartışmanın ortasında kalmışsın çok samimi bi kız arkın war senin boylarında herşeyini bitek ona anlatıosun iyi bi dost hayatında aşk görünmüo yada falda çıkmamış ama arkadaş ortamında tartışmalar var buda seni üzüo bide ortamında laf çok dönüo azcık dikkat ;))

özel msj atamıorum cnm tabiki yorumlarım =)
için çok sıkılmış senin bikaç tartışmanın ortasında kalmışsın çok samimi bi kız arkın war senin boylarında herşeyini bitek ona anlatıosun iyi bi dost hayatında aşk görünmüo yada falda çıkmamış ama arkadaş ortamında tartışmalar var buda seni üzüo bide ortamında laf çok dönüo azcık dikkat ;))

çoookkkkkk tşk ederim canım.ağzına sağlıkkkk :kkk:

Şuan bir ilişkin var mı bilmiyorum ancak geçmişte bıraktığın adında M ve T harfi olan bir erkek
çok üzgün ve pişman..derinlere gömmüşsün ama aslında bu özünde iyi biriymiş temiz çıkmış..
ondan bir haber alıp şaşırabilir duygu karmaşası yaşayabilirsin..
Etrafının çevrenin desteklediği bir ilişki yaşıyorsun ya da yaşayacaksın
kısa zamanda tek beden olacağın bir aşk bu seni çok mutlu edecek..
Adında İ harfi olabilir ters yatmış bu İ sana bi dönem hayal kırıklığı yaşatabilir ama
Sonrası güzel.. tabağında tektaş.. Yakın zamanda sürprize hazır ol.. Hanenizde mülk üzerine oturmuş biri
biri bir mülk sahibi olabilir...
Bu kadar.. Ben de katina falı isterim :16:

teşekkür ederim yorumun için isim ve soru ile birlikte msj atarsan bakarım canım.

AURORAS: Canım net göremedim pek biraz kötü olmuş ekçim ama yine de gördüğümü baktığımı söyleyim sana.İçin aydınlık çıkmış genel olarak canım biraz sıkıntın var tabi ama onlar da geçiyor.Şimdiye kadar hayatına giren birisi oldu mu bilmem ama olmadıysa bile bir erkekle bir kız yüzünden ayrılman çıkmış.Onun hacrinde de iki tane başka neden var gözüküyor.Beyaz atlın için de atın şaha kalkmış yalnız aşk kapında sen de ata bninmişsin benden söylemesi.Saf temiz düşünceli bir insansın sen. Senin bu düşüncenden ötürü de önüne engeller çıkıyor bazen.İyilikten maraz doğa derler ya öyle işte.Haneye gelcek iki kadın gözüküyor farklı yerlerden olaiblir.Bazı sıkınyıların olmuş onları da atlatıp yoluna devam ediyorsun inşallah.Hane içi de biraz karışık sıkıntılı çıkmış sanki.Daha çok erkeğin yüklendiği sıkıntılar çıkmış abi veya baba olailir.Elinize de bir miktar para geçcek.

AURORAS: Canım net göremedim pek biraz kötü olmuş ekçim ama yine de gördüğümü baktığımı söyleyim sana.İçin aydınlık çıkmış genel olarak canım biraz sıkıntın var tabi ama onlar da geçiyor.Şimdiye kadar hayatına giren birisi oldu mu bilmem ama olmadıysa bile bir erkekle bir kız yüzünden ayrılman çıkmış.Onun hacrinde de iki tane başka neden var gözüküyor.Beyaz atlın için de atın şaha kalkmış yalnız aşk kapında sen de ata bninmişsin benden söylemesi.Saf temiz düşünceli bir insansın sen. Senin bu düşüncenden ötürü de önüne engeller çıkıyor bazen.İyilikten maraz doğa derler ya öyle işte.Haneye gelcek iki kadın gözüküyor farklı yerlerden olaiblir.Bazı sıkınyıların olmuş onları da atlatıp yoluna devam ediyorsun inşallah.Hane içi de biraz karışık sıkıntılı çıkmış sanki.Daha çok erkeğin yüklendiği sıkıntılar çıkmış abi veya baba olailir.Elinize de bir miktar para geçcek.
canım teşekkür ederim.. güzel şeyler çıkmış.. çok sağolasın..

sedaecrincim çok kötü çektim ama artık gördüğün kadar : ))

Auroras çok temiz bir kalp oluşturmuşsun ama karşılıksız platonik bir aşka
benzettim sanki erkeğin haberi bile yok bundan
kendinden emin duruşu olan çok uzun olmayan orta boylu bir erkek..
Akrep burcu olabilir..
Alaaddinin sihirli lambası çıkmış çok güzel
ardı ardına dileklerinin gerçekleştiği sıkıntılarını atacağın bir döneme giriyorsun
iç anadoluda mısın?
değilsen iç anadoluya yerleşme durumun mu var bilmiyorum...
iç anadolu bölgesinin haritadaki hali çıkmış
hanenizde saçlarını at kuyruklu toplayan bir kız var mı?
onun beyaz bir balığı var..
Bu kız üzgün sanki bi sıkıntısı var..Bir kadın onun için çok üzülüyor ve dua ediyor
Adında Y ya da N harfi olan kişiler var hanede bunlarla ilgili gelişmeler telaşlar
olabilir.. içlerinden biri evden bi sebeple ayrılıyor 8 çıkmış ayın 8 i olabilir belki
8 gün sonra olabilir...
bilemem tuttu mu canım bu kadar gördüm..
:16:

Auroras çok temiz bir kalp oluşturmuşsun ama karşılıksız platonik bir aşka
benzettim sanki erkeğin haberi bile yok bundan
kendinden emin duruşu olan çok uzun olmayan orta boylu bir erkek..
Akrep burcu olabilir..
Alaaddinin sihirli lambası çıkmış çok güzel
ardı ardına dileklerinin gerçekleştiği sıkıntılarını atacağın bir döneme giriyorsun
iç anadoluda mısın?
değilsen iç anadoluya yerleşme durumun mu var bilmiyorum...
iç anadolu bölgesinin haritadaki hali çıkmış
hanenizde saçlarını at kuyruklu toplayan bir kız var mı?
onun beyaz bir balığı var..
Bu kız üzgün sanki bi sıkıntısı var..Bir kadın onun için çok üzülüyor ve dua ediyor
Adında Y ya da N harfi olan kişiler var hanede bunlarla ilgili gelişmeler telaşlar
olabilir.. içlerinden biri evden bi sebeple ayrılıyor 8 çıkmış ayın 8 i olabilir belki
8 gün sonra olabilir...
bilemem tuttu mu canım bu kadar gördüm..
:16:

Back
X