çevrende iki yüzlü, tehlikeli yani kötü niyetli biri var. iki kafalı bi köpek gördüm. birine karşı bişeyler hissediyorsun gibi, ama tam olarak net değil yani bir kalp oluşmaya başlamış gibi yavaş yavaş. aslında falında çok şey çıkmamış, kafanı kurcalayan bişey var; bir tek şeye odaklanmışsın şu sıralar, o da muhtemelen gönül işleriyle alakalı. birkaç haberin var, normal haberler yani canını sıkacak türden değil; hatta bazısı hoşuna bile gidebilir. güzel bi dönemdesin, ağaç gördüm dallı budaklı. ağaçları iyiye yoruyorum ben genelde hele ki dalları falan varsa; kurumamışsa. kısmetli bi dönemdesin, dileklerinin kabul olduğu bi dönem de diyebiliriz. bol bol dilek tut, dua et. gönül işleriyle alakalı kafanı karıştıran ya da olmasını istediğin şey olacak, altında yunus gördüm :) hadi hayırlısı. hane içinde sıkıntı görmedim. kısmetli bi dönemdesiniz, küçük küçük balıklar var tabağında :)Eki Görüntüle 566599 Eki Görüntüle 566600 Eki Görüntüle 566601 Eki Görüntüle 566603
yorumlarınızı ve fal bakımı için sorularınızı bekliyorum. teşekkürler.
bu kadar canım, gönlünce olsun herşey... sorumu özel mesaj yoluyla yolluyorum :)