Falıma bakacak arkadaşlara katina destesi ile fal bakacağım.

Eki Görüntüle 566599 Eki Görüntüle 566600 Eki Görüntüle 566601 Eki Görüntüle 566603
yorumlarınızı ve fal bakımı için sorularınızı bekliyorum. teşekkürler.
çevrende iki yüzlü, tehlikeli yani kötü niyetli biri var. iki kafalı bi köpek gördüm. birine karşı bişeyler hissediyorsun gibi, ama tam olarak net değil yani bir kalp oluşmaya başlamış gibi yavaş yavaş. aslında falında çok şey çıkmamış, kafanı kurcalayan bişey var; bir tek şeye odaklanmışsın şu sıralar, o da muhtemelen gönül işleriyle alakalı. birkaç haberin var, normal haberler yani canını sıkacak türden değil; hatta bazısı hoşuna bile gidebilir. güzel bi dönemdesin, ağaç gördüm dallı budaklı. ağaçları iyiye yoruyorum ben genelde hele ki dalları falan varsa; kurumamışsa. kısmetli bi dönemdesin, dileklerinin kabul olduğu bi dönem de diyebiliriz. bol bol dilek tut, dua et. gönül işleriyle alakalı kafanı karıştıran ya da olmasını istediğin şey olacak, altında yunus gördüm :) hadi hayırlısı. hane içinde sıkıntı görmedim. kısmetli bi dönemdesiniz, küçük küçük balıklar var tabağında :)

bu kadar canım, gönlünce olsun herşey... sorumu özel mesaj yoluyla yolluyorum :)

canım evli ve 1 cocugu var.

Burada gelinliği giymiş çıkmış belki de çok yakını da oalbilir o zaman canım falına yansımıştır :34: Evliliği çok güzel o halde canım sorunsuz mutlu bir evlilik zaten falın genelinde pürüz çıkmamış.Gelinliği giyen de dediğim gibi çok sevdiği birisi

canım bende falına baksam fala bakar mısın bana da yoksa geç mi kaldım:26:

Eki Görüntüle 566599 Eki Görüntüle 566600 Eki Görüntüle 566601 Eki Görüntüle 566603
yorumlarınızı ve fal bakımı için sorularınızı bekliyorum. teşekkürler.

koştummm:16:
bu fal gerçekten çok temiz..
çok mutlu bir evliliği var, herkes tarafından beğenilen bir çiftler..
haneleri huzur dolu

sadece bişey sorcam gurbette mi bu arkadaşın
özlem sıkıntısı var sanki ailesine annesine vs..:ssz:
Bunun dışında borç sıkıntısı olabilir ama
anahtar var ki ben bunu mülk sahibi olma olarak yorumları
ev veya araba..
bide son an gözüme çarptı kayınpederinden falan dertli mi
sanki otoriter bir adam gıcık bir tip onun elini öpme durumu var
bunu pek istemiyor gibi..
Ya da benim çok uykum geldi saçmalıyorum:9:

öncelikle falın iyi çıkmış canım. bir sıkıntın yok genel anlamda. feraha eriyorsun. sıkıntılı bir dönemden çıkmışsın
fakat sana düşman bir kişi var. ama bir zarar veremiyor
bir yerden toplu bir para gelecek
ilşkin varsa eğer olumsuzluk görünmüyor her şey yolunda,,lişkin yoksa da güzel bir ilşki içine gireceksin
deniz olan bir şehre gitme durumun var engel gözükmüyor
2 iyi haber alacaksın
yeni başlangıçlara adım atıyorsun ama bir süre şüphelerini içinden atamıyorsun

Defne dün bakmıştın dün ki çocuk için malum umut yok dmeiştin.Benim sana sorum aşk konusunda olacak yani aşk konusunda ne yön de gelişmeler olacak hayatımda? Bir de o çocuk bei düşünüyor mu hiç ya :34:

Canım benim sorum burada :34:

koştummm:16:
bu fal gerçekten çok temiz..
çok mutlu bir evliliği var, herkes tarafından beğenilen bir çiftler..
haneleri huzur dolu

sadece bişey sorcam gurbette mi bu arkadaşın
özlem sıkıntısı var sanki ailesine annesine vs..:ssz:
Bunun dışında borç sıkıntısı olabilir ama
anahtar var ki ben bunu mülk sahibi olma olarak yorumları
ev veya araba..
bide son an gözüme çarptı kayınpederinden falan dertli mi
sanki otoriter bir adam gıcık bir tip onun elini öpme durumu var
bunu pek istemiyor gibi..
Ya da benim çok uykum geldi saçmalıyorum:9:

teşekkür ederim canım beni kırmadıgın için.

Canım benim sorum burada :34:
canım gecmisten gelen birisi var bu erkegin hayatında baska birisi olsada aklı hala sende seni unutamamıs, bi zaman sonra bundan sana ask itirafı gelecek ve seni tekrardan kazanacagını görüyorum, iyi yönde degisimler olacak,aşk tutku yeniden hükmedicek hayatınıza güneş çıkmış bu katinanın en güzel kartıdır, güzel gıptayla bakılacak bi beraberliginiz olacak. beklemede kal derim sana.

canım sırayla bakıyorum bir de dnlenerek bakıyorum cünkü katina cok fazla enerji alıyor, enerji olmadan bakıncada sacma seyler cıkartıyor.

tamam canım benm acelem yok sadece merak ettim ne zaman diye
sen özele msj atarsın o vakit

canım gecmisten gelen birisi var bu erkegin hayatında baska birisi olsada aklı hala sende seni unutamamıs, bi zaman sonra bundan sana ask itirafı gelecek ve seni tekrardan kazanacagını görüyorum, iyi yönde degisimler olacak,aşk tutku yeniden hükmedicek hayatınıza güneş çıkmış bu katinanın en güzel kartıdır, güzel gıptayla bakılacak bi beraberliginiz olacak. beklemede kal derim sana.

Teşekkür ederim canım.Geçmişten kimse gelmesin ama yaa neyse hayırlısı bakalım :34:

Back
X