- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım özelden attım falını :)))![]()
İyi akşamlar arkadaşlar,
sadece kahve falına mı bakıyorsunuz
evlilik falı da bakıorum cnm sen ne falı bakıosunn![]()
bana mı baktın? mesaj yok ama![]()
canım özelden attım falını :)))![]()
defneee bu bıraz eskımıs yenısını atarsan bakabılırım:)
atayım o zaman bugün :)
uzun bir aradan sonra buradayım :) güzel yorumlarınızı bekliyorum :)Eki Görüntüle 839744 Eki Görüntüle 839745 Eki Görüntüle 839746 Eki Görüntüle 839747 Eki Görüntüle 839748 Eki Görüntüle 839749 Eki Görüntüle 839751
defneee kac zamandır nerelerdesın sen?yenıden hosgeldın baslıyorum falınaaaoncelıkle senın sevgılın varmı?varsa sızın bu adamla ortak dusuncelerınız var yanı belkı evlılık soz nışan yada ortak bıseyler yapma para bırıktırme gıbı ıkınızınde dusuncelerı aynı bırbırınıza karsı egerkı sevgılın yoksa yakın zamanda bırı sana karsı duygularını bellı edıcek ve sende bu kısıye olumlu cevap verıceksın sonunuz temız cıkmıs:)işle alakalı yakın zamanda kucuk bı kısmetın var belkı bı haber belkıde senı tatmın edıcek mıktarda bı para olabılır ancak gene işle alakalı yolun uzun yanı kafanda bazı dusunceler var galıba bunları yapmak ıcın yolun bıraz uzun ve zorlu gıbı hatta onunde kocaman bır de duvar cıkmıs ama senın cabana baglı gercekten zorlarsan bu zorlukların hepsının ustunden atlıycaksın.aılede bı erkek baba agbı kım bılmıyorum ama bu kısı bırıyle bı gorusme yapıo temız bı gorusme bu ama ne oldugunu cıkaramadım. burda bı kadın cıkmıs ust kısmı zayıf alta dogru kılolu bı bayan bu aslında temız kalplı bırısı ama senın hakkında cok konusuyo akraba galıba bu ve varsa boyle bırı bu kısının soyledıklerıne bıraz sınırlenebılırsın.kucuk cocuk varmı aılede bılemedım ama boyle 6 7 aylık bı cocuk fıguru cıkmıs boyle bı cocuk sevebılırsın yakın zamanda hatta benımde boyle bı cocugum olsun dıye ıcınden gecıcek gıbı hıssettım ben:26:tabagında araba fıguru cıkmıs belkı aılende belkıde sende araba almak gıbı bı ıstek bulunabılır benden bu kadar
![]()
uzun bir aradan sonra buradayım :) güzel yorumlarınızı bekliyorum :)Eki Görüntüle 839744 Eki Görüntüle 839745 Eki Görüntüle 839746 Eki Görüntüle 839747 Eki Görüntüle 839748 Eki Görüntüle 839749 Eki Görüntüle 839751
önümüzdeki günlerde çok güzel mutlu bir birliktelik yada evlilik olacak. Arkanızda iyi durumdaki insanları alacak ve ilerleyeceksiniz. Ayrıca seni takip eden biri var, ne olup bittiğini çok merak ediyor. insanlara çok çabuk güveniyorsunuz. bu da sizin kırılmanıza üzülmenize yol açıyor. bir dostunuz ile aranız açılabilir. şans hep yanında olacak,hayatın boyunca para sıkıntısı yaşamayacaksın. Orta boylu, kısa saçlı isminde D harfi olan biri ile bir tartışma yaşamış olabilirsin, kendini üzmemelisin. Işıklı ve yüksek bir yerden size büyük bir mutluluk ve huzur geliyor.Fincanda melek gibi bir insan (yada bu sizin gercek meleginiz olabilir) ile karşı karşıya geliyorsunuz.