Falıma bakacak arkadaşlara katina destesi ile fal bakacağım.

defneee kac zamandır nerelerdesın sen?yenıden hosgeldın baslıyorum falınaaa:3:oncelıkle senın sevgılın varmı?varsa sızın bu adamla ortak dusuncelerınız var yanı belkı evlılık soz nışan yada ortak bıseyler yapma para bırıktırme gıbı ıkınızınde dusuncelerı aynı bırbırınıza karsı egerkı sevgılın yoksa yakın zamanda bırı sana karsı duygularını bellı edıcek ve sende bu kısıye olumlu cevap verıceksın sonunuz temız cıkmıs:)işle alakalı yakın zamanda kucuk bı kısmetın var belkı bı haber belkıde senı tatmın edıcek mıktarda bı para olabılır ancak gene işle alakalı yolun uzun yanı kafanda bazı dusunceler var galıba bunları yapmak ıcın yolun bıraz uzun ve zorlu gıbı hatta onunde kocaman bır de duvar cıkmıs ama senın cabana baglı gercekten zorlarsan bu zorlukların hepsının ustunden atlıycaksın.aılede bı erkek baba agbı kım bılmıyorum ama bu kısı bırıyle bı gorusme yapıo temız bı gorusme bu ama ne oldugunu cıkaramadım. burda bı kadın cıkmıs ust kısmı zayıf alta dogru kılolu bı bayan bu aslında temız kalplı bırısı ama senın hakkında cok konusuyo akraba galıba bu ve varsa boyle bırı bu kısının soyledıklerıne bıraz sınırlenebılırsın.kucuk cocuk varmı aılede bılemedım ama boyle 6 7 aylık bı cocuk fıguru cıkmıs boyle bı cocuk sevebılırsın yakın zamanda hatta benımde boyle bı cocugum olsun dıye ıcınden gecıcek gıbı hıssettım ben:26:tabagında araba fıguru cıkmıs belkı aılende belkıde sende araba almak gıbı bı ıstek bulunabılır benden bu kadar:3::3:

mesaj kutun dolmuş bebeeeem:))

falın çok temiz çıkmış biraz sıkıntıların var tabii.
gözün var kocaman nazara çok geliyosun sen.
tören gibi bişey var sanki evlilik nişan tarzı bir kutlama çıkmış çünkü.
bi kadın var saçı toplu kafası çıkmış sadece seni hep izliyo canım ensende resmen herşeyi biliyo.
senin mutlu bir haberin var yakın zamanda seviniceksin
zaten biraz sıkıntılı gördüm seni büyük dertlerin var gibi çıkmamış falda.
bu evlilik yada nişan neyse çok güzelleştiricek hayatını hiç beklemediğin kadar hemde.
en çok bu çıkmış her yerde canım.bu kadar görebildim.

fala inanma falsızda kalma demişler bende resim yüklesem bakarmısınız :)

Defne yeni fal yüklemeyecek misin canım bekliyorum ben :34:

falın çok temiz çıkmış biraz sıkıntıların var tabii.
gözün var kocaman nazara çok geliyosun sen.
tören gibi bişey var sanki evlilik nişan tarzı bir kutlama çıkmış çünkü.
bi kadın var saçı toplu kafası çıkmış sadece seni hep izliyo canım ensende resmen herşeyi biliyo.
senin mutlu bir haberin var yakın zamanda seviniceksin
zaten biraz sıkıntılı gördüm seni büyük dertlerin var gibi çıkmamış falda.
bu evlilik yada nişan neyse çok güzelleştiricek hayatını hiç beklemediğin kadar hemde.
en çok bu çıkmış her yerde canım.bu kadar görebildim.

canım kusura bakma daha yeni gördüm bana msjla bilgilerini yolla hemen falına bakayım :)

$IMG-20131103-02561.webp $IMG-20131103-02562.webp $IMG-20131103-02563.webp $IMG-20131103-02564.webp $IMG-20131103-02565.webp $IMG-20131103-02566.webp $IMG-20131103-02567.webp $IMG-20131103-02568.webp

yeni falım :)

Ben cok istiyorum bu kayina falina bakmayi ogrenmeyi daha dogrusu. Bana ogretmenlik yapacak biri varsa araniz da, ozelden yazsin ne olur! :16:

eğer bir ilişkin varsa ilşkine güven aranızda ki sevgi gerçek.yoksa böyle bir iişkiye başlayacaksın gözünüz birbirinizden başkasını görmeyecek.
2 kişinin desteği ve yardımıyla karşına bir fırsat çıkacak, senin için büyük bir şans olabilir.bu iş köklü bir iş yada proje, belki bir kısmet. temelleri daha önceden atılmış birşey sende bunun meyvelerini yiyeceksin.
eğer gerekli çabayı ve özveriyi gösteririrsen engellerde yılmazsan sonu güzel bitecek.ama pes etme şansında yüksek görünüyor canım.
dedikodu dönecek etrafta ucu sana da dokunacak bunun rahatsızlığını yaşayacaksın.
iri gözlü bir insan var çevrende sana rahatsızlık verecek.
ailenden biri elle gösterilecek bir konuma gelecek sen veya akrabalarından biri olabilir bu.

canım bana katina açar mısın? esmerim hayatımda kimse yok başak burcuyum, ne zaman nasıl bir ilişki olur neler olur falan bunun için :)

ewt canım bende fal bakmayı bilmiyordum burada başkalarına bakarak öğrendim.iddialı değilim fallarım bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. destenin yanında kitapçığı da var dimi

Gercekten mi? Cok sevinirim... Benim var destem...:16:

canım sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama olgun yada ort yaş üstü biri var bu kişi yüzünde bazı sorunlar yaşıyorsun.böyle birisiyle ilişkin mi vardı da bitmiş galiba.geçmiş günlerini özlüyorsun güzel günleriniz olmuş.bugünlerde bir aktiviteye başlamışsın bu bir iş olabilir belki bir kurs fakat maddi anlamda fazla bir getirisi olmayan birşey geleceğe yatırım gibi.yakın zamanda seninle ilgili bir karar verilecek ve bu kararda doğru birkarar olacak.bu belki işle ilgili olabilir. çalışıyormusun çalışıyorsan eğer işinden emeğine karşılık getirisini yeterli bulmuyorsundur belki bu konuda bir karar olabilir.etrafında yine olgun bir erkek var aynı kişidir belki bu kişiye karşı bir güvensizlik var kararsız kalıyorsun.ilerde bunların neticesinde umutsuzluğa kapılıp sana haksızlık yapıldığını düşünebilirsin.
bunlar çıktı canım varmı çıkan birşeyler

teşekkürler :) adım hanife ikizler burcuyum

evt biriyle ilişkim vardı bitti 2 hafta olacak nerdeyse döner mi acaba ? bişeyler olabilir mi ?

öğretmenim para sorunum falan yok. evt bi kursa başlıcam umarım.mutlu değilim anlayacağınız :(

bu konuylailgili açılım yaptım bir geri dönüş göremedim canım

evt biriyle ilişkim vardı bitti 2 hafta olacak nerdeyse döner mi acaba ? bişeyler olabilir mi ?

öğretmenim para sorunum falan yok. evt bi kursa başlıcam umarım.mutlu değilim anlayacağınız :(

Back
X