- 12 Temmuz 2011
- 4.841
- 1.874
- 373
defneee kac zamandır nerelerdesın sen?yenıden hosgeldın baslıyorum falınaaaoncelıkle senın sevgılın varmı?varsa sızın bu adamla ortak dusuncelerınız var yanı belkı evlılık soz nışan yada ortak bıseyler yapma para bırıktırme gıbı ıkınızınde dusuncelerı aynı bırbırınıza karsı egerkı sevgılın yoksa yakın zamanda bırı sana karsı duygularını bellı edıcek ve sende bu kısıye olumlu cevap verıceksın sonunuz temız cıkmıs:)işle alakalı yakın zamanda kucuk bı kısmetın var belkı bı haber belkıde senı tatmın edıcek mıktarda bı para olabılır ancak gene işle alakalı yolun uzun yanı kafanda bazı dusunceler var galıba bunları yapmak ıcın yolun bıraz uzun ve zorlu gıbı hatta onunde kocaman bır de duvar cıkmıs ama senın cabana baglı gercekten zorlarsan bu zorlukların hepsının ustunden atlıycaksın.aılede bı erkek baba agbı kım bılmıyorum ama bu kısı bırıyle bı gorusme yapıo temız bı gorusme bu ama ne oldugunu cıkaramadım. burda bı kadın cıkmıs ust kısmı zayıf alta dogru kılolu bı bayan bu aslında temız kalplı bırısı ama senın hakkında cok konusuyo akraba galıba bu ve varsa boyle bırı bu kısının soyledıklerıne bıraz sınırlenebılırsın.kucuk cocuk varmı aılede bılemedım ama boyle 6 7 aylık bı cocuk fıguru cıkmıs boyle bı cocuk sevebılırsın yakın zamanda hatta benımde boyle bı cocugum olsun dıye ıcınden gecıcek gıbı hıssettım ben:26:tabagında araba fıguru cıkmıs belkı aılende belkıde sende araba almak gıbı bı ıstek bulunabılır benden bu kadar
![]()
mesaj kutun dolmuş bebeeeem:))