- Konu Sahibi merissu744
-
falıma bakana bende fal bakıyorum bu benim falım
Merissu hani bana tarot bakicsktin bekledim cvp yok hahaha
mesaj kutun doluu bana fal baksanaaa:) kahve içtiğinde bakarım hep biliyosun
Eki Görüntüle 831630 Eki Görüntüle 831631 Eki Görüntüle 831632 Eki Görüntüle 831633 Eki Görüntüle 831634 Eki Görüntüle 831635 Eki Görüntüle 831636 Eki Görüntüle 831637 Eki Görüntüle 831638 Eki Görüntüle 831639 Eki Görüntüle 831640 Eki Görüntüle 831641
mesaj kutun doluu bana fal baksanaaa:) kahve içtiğinde bakarım hep biliyosun
Eki Görüntüle 831630 Eki Görüntüle 831631 Eki Görüntüle 831632 Eki Görüntüle 831633 Eki Görüntüle 831634 Eki Görüntüle 831635 Eki Görüntüle 831636 Eki Görüntüle 831637 Eki Görüntüle 831638 Eki Görüntüle 831639 Eki Görüntüle 831640 Eki Görüntüle 831641
canım benim ne güzel şeyler söyledin..bir iş var olmasını istediğim girmek istediğim bugün olabilir diye telefon geldi inşallahta olur bakalım..Bugünün en güzel şeyi şu tertemiz falın inan ki... Çevrendeki kadınlardan biri kötü niyetli, fesat ve yalancı. Ona dikkat etmen gerekiyor. yasayacagın bazı olaylar senı ve çevrenı olumlu yönde etkileyerek mutlu edecek sanırım bu egitim ile ilgili bir mesele ve sen feraha cıkacaksın. Sevdiğin kişi seni incitmiş olabilir,fakat elinde olmadan yapmış ya da başkası yüzünden aranız açılmış barışmanız an meselesi. yakında tanışacağınız birinin size çok yardımı dokunacak. yakında beklediğiniz bir haber ummadığınız güzellikte kapınızı çalacak, bu aynı zamanda sizi mutlu edecek bir kısmet habercisi de olacak yeni başlangıç ummadığınız bir sıçrayış yapıp sağlam adımlar atacaksınız.. İsminin başında ya da içinde c harfi ya da g harfi olan biri elinde bir paketle geliyor. belirli bir mevki sahibi birisinden yardım alacaksınız.Fincanın bana güzel bir hayat yaşayacağını söylüyor canım. Hane dışından bu bir arkadaşın da olabilir resmen omzunda ağlıyor canım bir sıkıntısı olacak ince uzun boylu biri bu. Bir sırrınız var bazen bu sır size ağır geliyor. Paylaşma isteği duyuyorsunuz, fakat sırrı tutmanız sizin için daha hayırlı olacaktır. Hanenizde misafir var neşeli sevinçli bir kalabalık olacak. Kazançlı ve sevinçli bir hafta geçirebilirsiniz. kısa zamanda bir telefonunuz var sizi çok sevindirecek haberler alacaksınız. özel hayatında da güzel gelişmeler olacak ve bazı kararlar alacaksın. Bir kaç gün zarfında büyük bir konuda güçlü bir yerden bir haber alacaksınız ve bir iş görüşmesi yada benzeri bir yüzleşme yasayacaksınız....bu yüzleşmeye giderken de maalesef yine negatif bir enerjiyle sanki ürkerek yada Ya olmazsa gibilerinden tedirginliklerle gitmeyin...gayet olumlu ve pozitif bir yaklaşımla gidin. öte yandan beceremiyorum diyorsanız o zaman kafanızın içinizdeki bütün düşünceleri boşaltıp o şekilde gidin derim. Hani pozitif yükleyemeseniz bile en azından negatif yükleme yapıp işin olurunu kaçırmazsınız.... bu arada ellerinizi açıp sanki dua ettiğiniz bir muradınızda gerçek olacak. Evinizde sahip olduğunuz bir eşya için tamirat işi ile uğraşabilirsiniz. İşinizi ihmal edip, lüzumsuz işlerle uğraşıyorsunuz. Bazı zorluklar ve sıkıntılar yaşadıktan sonra umduğundan daha az para elde edeceksin. Ufak bir tartışma yaşayabilirsin. Tartışma saman alevi gibi hemen alevlenip sönecek. Ancak bu senin alttan almana bağlı. Sen alttan alırsan karşıdaki ede alttan alacak. İkinizi de mutlu edecek bir noktaya geleceksiniz. Yaşadığınız herşey size tecrübe kazandıracak, yaşadığınız sorunları daha çabuk çözebileceksiniz. Bir kaç gün zarfında bir iş görüşmesi yada benzeri bir yüzleşme yasayacaksınız....bu yüzleşmeye giderken de maalesef yine negatif bir enerjiyle sanki ürkerek yada ya olmazsa gibilerinden tedirginliklerle gitmeyin...gayet olumlu ve pozitif bir yaklaşımla gidin. öte yandan beceremiyorum diyorsanız o zaman kafanızın içinizdeki bütün düşünceleri boşaltıp o şekilde gidin derim. Hani pozitif yükleyemeseniz bile en azından negatif yükleme yapıp işin olurunu kaçırmazsınız.... Renkli gözlü birinin nazarı değiyor dikkat etmelisiniz.
Canım benim biliyorumda tam bakamam misafirlikteyim oyle siteye bi girdim canım senin dileğin her neyse cok çabuk olucak o kadar saf ve temiz içten dilemisin ki ya senin esmer bi erkekle bak adında a harfi var bu kısının bi konuşman olucak aranızda bi bayan duruyor bu kişi sizin aranizi buluyor diyebilirim ya eski sevgilini yoksa yeni bi askım emin olamadım ama cok mutlu olucaksin cok güzel bi alışveriş var istediğin ne varsa alıp rahatlıyorsun sen böyle onceden planlayan sonrada yapan bitişin ve herseyin zamanı gelmiş sende yani maddi bi rahatlama oluyor kismetlisin bi kızsın kabullarindan siyril ama böyle ferahları Buda yakında olucak icinde pişmanlıklarımız var sevgilinden ayrılmayı senmi istedin tam anlamadın ama pişman olmussun ya ama üzülme cok güzel bi gelecek yıldızların yüksek biraz karışıklık var ama kimin hayatında yokmu atlaticaksin diyim bu kadar suan misafirlikteyim anca bu kadar
bu sevgilimin falı
Ağzına yüreğine saglık canımçok sıkıntı atlatmışsın hem maddi hem manevi geçen yıl kötü geçmiş ama bu yıl daha şanslısın yıldızın parlıyor. çok eğlenceli bir yolculuğa çıkıyorsunuz hoşnut olmadığınız bazı durumlar görüyorum her sıkıntınızı hemen paylaşmamışsınız Bazı zorlukları atlatıp çok önemli bir karar aşamasına geleceksin. Önüne tertemiz bir yol çıkıyor, bu yolun ağzı da açık. Tertemiz bir gözaydınlığı alacağınız gökten bir haber gibi bir şey olacak alacağın bir telefonla biriyle önemli bir şey konuşmak için bir yere gideceksin. Etrafınızda dolaşan melek gibi biri var yada gerçekten bir melek görüyorum yanında. Pek ışıklı bir yerde. Sizin mutluluğunuz için çalışıyor. çok istediğin bir dilek var bu dilek olacak .bu falda yoğunluk bir dilek üzerine çıkmış eğer kapatırken aklından bişey geçmişse kesinlikle çok mutlu olacağın şekilde olacak, geçmemişse de eğer bir dileğin ya da çok çok istediğin şey varsa gerçek olacak. falına şöyle bi baktığımda sanki etrafina dört duvar örmüşsün gibi hissediyorum,bu sanki birseylerden korkmak yada tedirginlikten doğan bir önlem gibi? Bu duvara sencede gerek varmı... Sizin etrafınızda canınızı sıkan insanlar var. Bunlara karşı sakin olun, pişman olacaklar sonunda. bu hafta çok sevdiğiniz bir dostunuz sizi ziyarete gelecek. işleriniz yoluna girecek. şans artık sizden yana... Pek yakında iki tane haberiniz var. biri doğrudan sizinle ilgili güzel bir haber diğeri darda olan bir tanıdığınızın güzel haberi.. Lüzumsuz yere aldığınız sorumlulukların altında ezilebilirsiniz. Aldığınız sorumlulukları yerine getirebilir, başarılı olabilirsiniz ama emeğinizin karşılığını alamayabilirsiniz. uzun zamandır sizden haber alamayan biri var, size sırtını dönmüş. Uzun ve mutlu bir yaşam yaşamak istiyorsanız herkese iyi davranın. uzun bir konuşman var biriyle ilişkileri hakkında, adında E harfi var. ona akıl vereceksin ve tavsiyelerin çok işine yarayacak.
Ağzına yüreğine saglık canım
falıma bakana bende fal bakıyorum bu benim falım
canım çok karışık.Mesajları yeni atmaya basladım özelden yorumlasam olur mu sana sabah?
uyucaktım çok dikkatle bakamadım ama erkek arkadasının falında bariz düğün gözüküyor dediğim gibi inceleyemedim.Ama gözüme ilk çarpan o oldu... :) Şimdi uyumaya gidicem.Bu arada ikinizi de çok yoğun günler bekliyor.Karmaşa curcuna :) Hayırlı ve mutlu bir yoğunluk olur inşallah Eki Görüntüle 831644 Buçok bariz yani.Dans eden kadın erkek ve izleyen insanlar + kötü niyetli birini göremedim
ayy cnm ya uyuma ne olur bak şu fallara yaa bu arada erkek arkadaşımla biz ayrıyız tamamen bitti şunlara bak ne olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?