- Konu Sahibi merissu744
-
:) Kııız sakin ol bi ben daha 20 yasımı doldurcam ne bilirim geleceği.Ki iyi değilim de bu fal konusunda rica ettin diye bakıyorum.Erkek arkadasında ki kıza bak gözleri biraz iri saçalrı uzun bi de dudağının ya da yanağının oralarda bir ben var bak yüzünü daire içine aldım.Ama inanma fala öylesine bakıyoruz işte. Eki Görüntüle 831647
sen gördüklerini anlat tatlım benimde yanağımın yanında ben var ama saçlarım omzumda uzun değil sen gördüklerini yaz snr yorum yapcam sana seni tarota bakıyorum ben benim falıma ikimizin ortak falına bak
Ortak fala baktım çok belirgin olmadıgından renkleriyle oynadım.Işık ayarlarıyla vs. Canım oraya da işaret ettim göz var ama çok küçük bir nazar onun dısında senin arkadas tarafından sanki pek kıskanmıyormus gibi arkasını dönmüş kişiler var bir kalabalık (hemen göz ve senin arandalar) onların anzarı olabilir diye düşündüm işte burada Eki Görüntüle 831648 ikinci resimde bu çocukla siz erkek arkadasının falında da oldugu gibi hep birbirinize bakıyorsunuz sarılmıs bicimde.Ama erkek arkadasının arkasında bir adam var size yüzü dönük iyi görünüyor ama bu adam 2 yüzlü.Yani dikkatli bakarsan bir tarafı size dönük diğer arkadan baska biriyle konusuyor Eki Görüntüle 831650 ....
Eki Görüntüle 831651 bir de h harfi var.H harfi evliliğe delalet eder. Netten de bakabilirsin.
cnm biz ayrıyız bi daha görüşmemek üzere bitirdik sen o kişi ben miyim omzumda saçlarım birde yanağımda ben var boyum 1.67
keşke ciddi anlamda bakan biri bana da baksahemen içsem fotoları çeksem anında atsam buraya.
ben bakamıyorum bu arada.
çok saol :) dün içmiştim. atıyorum topiğinebenim topiğime at resimleri bayram çıksın bakarım ben
çok saol :) dün içmiştim. atıyorum topiğine
tamam canımtamam canım ama bayramdan sonra mübarek gün bakmıyorum. sen 1-2 gün sonra koy ki o anki ruh halin yansısın.
sen herne kadar özelden attığın msjıma cvp vermesende bakıyorum falına Çok yakında oldukça sevinçli bir haber alacaksınız. bu hafta içerisinde bir haberin var. bu haber seni öyle mutlu edecek ki sevinçten havalara uçacaksın. 2 yolunuz var temiz vede ferah yollar bir sıkıntı atlatmışsınız temiz bir kalp çıktı, ferah haber demek haneniz ferahlayacak. sıkıntılar yaşıyorsun ama çok da sabırlısın bunlardan kurtulmak için, yeniliklere de çok açıksın ve artık sıkıntıların kapının ağzında, atıp kurtulmak üzeresin ve bu da çok harika gelişmeler ve olaylarla olacak. Fincanın ortasında fil çıkmış bak fil herkeste çıkmaz ve bu çok iyi bir şey. bu senin hayatında ilerleyeceğin bereketli bir dönem olacağını gösteriyor maddi açıdanda ileride rahata kavuşacağın bir dönem geliyor..herkese hemen güvenmiyor fazla dert anlatmayan ama çok dert dinleyensin. çok kıskanılan fakat çok temiz kalpli birisin. misafirleriniz olacak. hayırlı ve güzel konuşmalar yapacaksınız.Fincanında a harfi görüyorum. Epeydir haber almadığın birinden haber alıyorsun. bu kişinin adında a harfi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?