falima bakana bnde fal bakarim

goldenrose23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
130
13
68
Kahve fali bakarim diyen arkadaslar varsa icicem hemen foto yuklucem tarot bakarim diyene bende kajve fali bakarim tellwe de de zamaninda bakmistim bekliyorum

Bendd bakiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benimkine de bakar misinizz bende sizinkine bakarim acilmis.konum var

benim falim da bunlar iste:) simdi bilgisayara geciyorum seninkini yorumlucam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bakana bakarım falim yukarda:)

canım falında br adam var çok gçlü br adam belli elinde byk bir güç var adının içinde v harfi olan biri bu kişi. adının içinde l ve a harfi olan biri girecek hayatına. br ayrılık mı yaşamışsın yda yaşayackmısın blmyrm ama uzun boylu esmer br adam ile küsüp sırt sırta vereceksiniz sıkıntıların hayatının tmünü kaplamış aslnda br süre bu şeklde devam edecek. dilek yolun açık kesin br şeklde içinden gelerek dilediğin br dileğin gerçek olacak yunus balığın vr cnm yunus kısmet bolluk bereket demektir hayatnda güzel br döneme gireceksin

cANIM ÖNCELİKLE birinci fotoğrafta tek başına br çok şeyi başarmış kısa boylu hafif toplu bir bayan görüyorum. Bu sen değilsen çok yakınında ki biri olması muhtemel.. Bu kişi hem hayatında halletmesi gereken şeyleri halletmiş hemde iki kişiyi yatıştırmış görnüyor yani bu iki kişi aile çevresinde ona biraz baskı yapan insanlar olabilir. Ya da iş yerinde. Hem onları susturmuş desteğini almış hem de diyor ki ben başardım bakın yüküm ağır ama oldu işte. Aklında iki plan varmış bunlar tercih olabilir veya yol.. Uzun vadeli şeyler değil. İsminde u ya da v olan biriyle ilgili de olabilir. Ne yapacağını düşünüyorsun bu iki yol seçenek hakkında net karar vermemişsin henüz. Yıldız görüyorum ve sanki aşk hayatında güzel şeyler olacak eğer ilişkin varsa bu güzel bir başarıyla da taçlanacak iş yaşamın ve ya eğitim yaşamınla ilgili. Yani evliysen ya da sevgilin varsa şansın her anlamda sana gülecek. Özel yaşamda mutluluk diye yorumlamak istiyorum. Yine senden yaşça büyük ve ya makam olarak büyük bir insan var onun karşısında senin bile çekindiğin kişiler şapka çıkartıyor saygı duyuyor. Sanki senin için önemli bir mevzu da bu kişi sana destek olacak. O korktuğun veya çekindiğin insanları ikna edecek onlara hadlerini bildirecek belki de. Şunu da unutma çok dipten ilerleyen biri var bu insan senin için önemli iki nasibi engellemiş. Oysa çok temiz şeylermiş artık para mı aşk mı başka bir şey mi bilmiyorum. Ama sen olduramamışsın bu iki isteğini havada kalmış biraz. Ve tabağında dışarıda biri görünüyor sanki bir döngünün içindesiniz. Öyle bir şeyki gitse de kalsa da hayatında ki biri geçmişten veya şuan ki biri döngü kader yol hep sana çıkıyor/çıkacak.

evet benim falı yorumlayacak arkadaşlar bekleniyorsunuz zira bgünkü alan sınavından sonra... büyüük morale ihtiyaç duyuyorum :)

Goldenrosun fali
Canım hane içinde yada arkadaş cevrende birisi var ben bayan olarak hissettim bu kişi sana yada hanenize yük oluyor gibi çıkmış mesela arkadasindir her isini sana yaptırır öyle birisi bu ve bu kişinin sama karşı kıskançlığı fazla çünkü sen baya baya kısmetli bi insansin bu kişinin isminde S harfi var aslında sende farkindasin bu kişinin ama kendi kendine yok o öyle birisi değildir falan diyosun bence uzaklaşır bu kişiden
Yola gidiceksin ve bu yol senin için çok ferah olucak
Geçmişte biraktigin biri varmı bilmiyorum ama geçmişte kalmis bi kalp var aklihala sende
Sıkıntıların aydınlanmaya başlamış ama tamamlanması biraz uzun surucek
Birde gelecek olan bi kismetin var buna hane içerisi onay vericek aslında seninde mantığına yaticak ama duygusal anlamda sen ona karşı biraz eksik kalabilirdin ama bu insan çok temiz birisi birde babanın sevinecegi bi olay olucak mahkeme gibi yada bi yerden para gelmesi gibi benden bu kadar:)

:) varmi bakicak hatun :)

Eklentiler

• $1405889910028.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $1405889925818.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $1405889941058.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 62
Tolin; sanki biriyle tartistinda ustune gelmeye calismis gibi ama basaramamis,kukremis susmus gibi.kagitlarla onemli bi isin olabilir imza gerektiren,etrafinda yada sende olabilirsin biriyle konusmak isteyipte caba gosteren biri var arada engeller var gibi, birisi bi laf bekliyo oturmus dinliyo. Eli kolu heryere uzanan birinin yardimi dokunabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…