canım katina falı açtım sana.
canım sen bu aralar erkek arkadaşınla ilgili şüpheye mi kapıldın öyleyse şüphe duymanı gerektirecek birşey yok.belki bunu da anlamışsın ama yine de içinden ufak ufak şüpheleniyorsun.kendini nasıl mutlu edeceğini sorunlarının üstesinden nasıl geleceğini biliyorsun.her geçen gün bir öncekinden daha güzel geçecek bunun için yapman gereken şey geçmişte seni üzen olayları hatırlayıp üzülmemen. şayet bunu yaparsan mutlu olacaksın.canım yolculuğa çıkman söz konusu olabilir fakat bu yolculuk senin için sıkıntı olabilir.geçmişte erkek arkadaşına çok güvenmişsin bence hala güveniyorsun.onunla ilgili düşüncelerinde haklısın sana doğruları söylemiş.sen güvene aşka dayalı bir evlilik yapmak istiyorsun. radyoda benim şarkı başladı içim kötü oldu

neyse devam edeyim.yakın zamanda koyu kahverengi gözlü ve saçlı bir kadın bu kişi sana dost görünüyor fakat seni kıskanan biri böyle biri girecek hayatına.bu aralar bir zorluğun üstesinden gelmek için uğraşıyorsun burada sabırlı olup para biriktirmen gerekebilir.canım sana alyans çıktı daha öncede çıkmıştı sanırım.çevrende seninle evlenmeyi yada niyeti ciddi olan biri var.bu kişi eski sevgilin mi bilemiyorum.bana daha çok iş çevrenden olabilir gibi geldi öyle hissettim yanılıyorumdur belki:26: ilerde şuan bulunduğun evden daha kötü bir eve taşınabilirsin.canım sevgilinle barışma konusunda birşeye rastlamadım malesef bunu sorup kart çektim ondada barışma çıkmadı