Falima bakin lütfen

Anlamini bilemicem ama ilk fotoda gelinle damat gordum.
Tabi yeri de burasi degil o ayri.

ben balik vücutlu bi bebek gördüm koskocaman fincanin agzina yakin olduguna göre yakin zamanda aileye kismetiyle birlikte bi bebek gelecek bence.

tabiki ben olsam bana inanmam o da ayrı bi konu

Yaşadığım sıkıntılar buyuk
Canım kahvenin telvesinden gerçekten geleceğin görülebildiğini varsayalım. Bunu bilmeniz neyi değiştirecek. Eğer geleceği görüp değiştirebiliyorsanız o zaman telvede değişmiş geleceği görmen lazımdı. Çünkü geleceği görüyorsunuz. Buda mümkün değil çünkü kendin önceden bilgi sahibi olarak, değiştirdiğin geleceğinin önce değişmemiş halini görmen gerek

Böyle şeylere bel bağlamayın. Sorununuzu bu şekilde çözemezsiniz. İnancınız varsa allahım sana bıraktım diyin. İnşallah sıkıntılarınız son bulur

Mukemmel bir aciklama

Bebek geliyor, erkek bebek

Sunu da ekleyecegim

Kahveyi bu kadar koyu icmeye devam ederseniz üc vakte kadar carpintilariniz baslar amman dikkat

Bu sıkıntılarla hamile kalma düşüncem yok

Karnınızın acıktığını gördüm ama kilolarınızdan şikayetçisiniz böyle giderse iç organ yağlanması başlangıcı oluşabilir. Eşinizle sorunlarınız var eşinizin ailesi sizi hiç anlamıyor orta yaşlarda bir kadın çıkmış sürekli sizinle rekabet halinde. Maddi problemlerden bunalmışsınız 1 yıl içinde düzene girecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…