Kızlar merhaba. Ben bazen çevremdekilerin falına bakıyorum ve beğeniyorlar. Sırf zevkine sizin de falınıza bakabilirim. (Zamanım olursa tabii). :) Kahve resimlerinizi veya fal açılımlarınızı yollayabilirsiniz buraya ya da özel mesaj olarak. Eğlence amaçlıdır. :) Bekliyorummm.. :) :*
Hangi saatlerde musait oluyosun canım bende yollamak isterimm..Yorumladım umarım beğenirsin :)
Canım şu an çevrimiçiyim. Sen istediğin zaman yolla, gece kontrol et mesaj kutunu :) En çok gece giriyorum. Genelde her gece girebilirim :) Yine de en müsait olduğum saatleri yazayım dur..Hangi saatlerde musait oluyosun canım bende yollamak isterimm..
Fala inanma falsızda kalma demişler
Tamamm canım saolasın yollayabilirsem yollarım birazdanCanım şu an çevrimiçiyim. Sen istediğin zaman yolla, gece kontrol et mesaj kutunu :) En çok gece giriyorum. Genelde her gece girebilirim :) Yine de en müsait olduğum saatleri yazayım dur..
Bende özelden yolladım size müsait olursanız eğer:)Bildirimlerimi En Sık Kontrol Ettiğim Saatler:
Öğlen 13-15 arası. Akşam 18-20 arası ve Gece 22'den 02'ye kadar.
Kızlar merhaba. Ben bazen çevremdekilerin falına bakıyorum ve beğeniyorlar. Sırf zevkine sizin de falınıza bakabilirim. (Zamanım olursa tabii). :) Kahve resimlerinizi veya fal açılımlarınızı yollayabilirsiniz buraya ya da özel mesaj olarak. Eğlence amaçlıdır. :) Bekliyorummm.. :) :*
Mesaj atıcam size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?