Falkutusu

meyra8

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
7.831
118
363
Yaklaşık bir iki aydır takip ediyorum kızlar bu konuyu, ben de bir paylaşım yapmak istedim size, yeni keşfettim 1 hafta oldu ancak hem fiyatlar konusunda hem de falları çok tatmin bıraktı beni, ben mi yeni keşfettim burasını yoksa eski bir yer ben mi geri kalmışım :)

Tavsiyem derin sezen ile sezen hisli kızlar, sizin tecrübeleriniz var mı.. memnun musunuz?

Bende sezen hisli ye 2 fal baktırdim biri tarot diğeri kahve 2 si de de iyiydi gayet olan durumları içinde bulunan halleri gayet açık yazdı.gelecek le ilgili dedikleride olabilitesi yuksek şeyler.begendim ben o fiyata bakılacak en iyi fal bence

falkutusu ne diye bakayım dedim de falkutusu.com çıktı.
online bakıyor bildiğin. bence oldukça saçma. hatta saçma ötesi.
ona verilen paraya yazık.

Canım konuyu görünce yazmak istedim, fiyatları oldukça uygun oldugu için diger siteler yerine burayı tercih ediyorum, fiyatının uygun olması beni korkutmuş olsada başlarda sonradan diger sitelerin pahalı olldugunu anladım :D

avantaj olarak hem faldan sonra falcı ile soru cevap hakkımızın olması ve bu hak oldugu için falı gönderdim okudum olmuyor fal üzerine sorular sorabiliyorum hem de fiyatları cok uygun 7 liraya çok iyi fal bakan ablalar var tavsiye ederim bir tanem.

sizin başınıza geldi mi bilmiyorum ama ben bir tarot baktırmıştım biraz genelleme bakmıştı bir falcı sorun bildir dedim beğenmedigimi söyledim fal puanımı iade ettiler bu yönden de güven verici oldugunu söyleyebilirim.

Kizlar yeni gordum simdi ve ilk defa duydum bu siteyi sizden.
Nasil fallar iyi bakiliyor mu?
Fiyatlar nasill??

Canım falların fiyatları oldukça uygun ben telefon uygulamasını kullanıyorum Sezen Hisli ve Kelebek favorilerim benim fiyatlarıda 7-8 lira canım, Sezen Hisli fal sonrası soru cevap bölümünde çok hızlı 3-4 dakikada sorularıma cevap veriyor o yüzden faldan sonra konusmak istersem daha çok Sezen Hisli'yi tercih ediyorum.

Merhaba kızlar bugun bir fal baktırdım Damla adlı falcıya 25 dakikada fal yorumum geldi 7 lira ücreti, sonrasında ise soru cevap şeklinde sohbet ettik yorumda kafama takılan soruları sordum cok memnun kaldım.

Gönderdiği fal;

mzQQr2.png

Kızlar bugun fal baktıracağım kime baktırmamı tavsviye edersiniz bir tarot bir de kahve falı baktırmak istiyorum hem uzun hem ne görüyorsa söyleyen hem de 8-9 liraya olan falcı var mı bir de en önemlisi falıma baktıktan sonra soru sorabilmek istiyorum sorularıma hızlı cevap veren birisi var mı kızlar.

2 gündür falkutusunuz ücretsiz fallarını deniyorum gerçekten çok güzel bu arada kızlar tavsiye ederim günde 3 adet ücretsiz kahve falı hediye ediyor otomatik olmasına rağmen çoğu sitedeki falcılardan daha iyi tavsiye ediyorum..

Canım falkutusunda kahve falı'nda Medyum Fulyaya baktırdım dün çok memnun kaldım, okulum ve sevgilim ile ilgili herşeyi bildi ancak yorumdan sonra sordugum bir kaç soruya 15-20 dakika sonra cevap verdi sanırım meşgul olduğu için ama tavsiye edebilirim canım fiyatı 8 lira falın uzunluğuda güzeldi denemelisin.

Falkutusunda tarot konusunda Bahar Yüksel'i tavsiye edebilirim bazıları kartların açılımlarını merak edern ancak ben kartlardaki enerjinin ne oldugunu merak ederim Bahar Yüksel tam bu şekilde bakıyor fallara fiyatıda 7 vya 9 liraydı canım istediğin soruyu sorabilirsin.

Fulyaya gönderiyorum canım kahvemi içiyorum şimdi bakalım nasılmış :)

Kızlar bilgisayarım yok telefondan bir uygulaması var mı iphone kullanıyorum

Teşekkür ederim, sitesine girince en altta gördüm linkleri falımı gönderdim az önce :)

Canım kime fal baktırdın memnun kaldın mı acaba ben de şimdi baktıracağım ama kime baktırsam karar veremedim.

Canım Sezen Hisliye baktırdım, memnun kaldım oldukça 100 fal puan aldım, 20 fal puan üye oldugumda vardı 120 fal puanım oldu 70 falpuanla ( 7 lira ) sezen hisliye baktırdım 50 fal puanım kaldı, falkutusu destekten rica ettim fal denemek istiyorum 20 fal puanım eksik diye 70 fal puana tamamladılar Damla'ya tarot baktırdım o hediye ettikleri puanla.

İkisindende çok memnun kaldım, damla biraz sorulaıma yarım saat geç cevap vermiş olsada yorumu yeterliydi, aşk hayatımı ve maddi olarak bir çok şeyimi bildi.

İsminin üzerini çizdiklerimiz aynı hesaptan bağlanmaktadır ve muhtemelen reklam yapmaktadırlar.

bunların dışında 3 üyelikleri daha var !

Ben dün Sezen Hisli'ye kahve falı baktırdım çok kısa bir bilgi vermeme rağmen sorduğum şeyle ilgili tüm soru işaretlerimin açılımını önüme serdi şüphelerimi söyledi ve onların yersiz olduğunu belirtti, sorduğum kişinin ruh halini bana karşı gerçek hislerini net biçimde anlattı çok beğendim, 7 lira olmasından dolayı şüphem vardı ama yersizmiş şüphe aşırı beğendim zaten memnuniyet oranı da %90. Gelecekle ilgili söyledikleri gerçekleşir umarım yakın tarihler de verdi, bekleyip göriciğiz, umudum var. Uzun uzun yazmış çok beğendim sorulara da yanıt veriyor. :)

Fal kutusunu deneyenler başka kimi önerirsiniz, öngörüsü tutan biri var mı mesela?

Canım Sezen Hisliye baktırdım, memnun kaldım oldukça 100 fal puan aldım, 20 fal puan üye oldugumda vardı 120 fal puanım oldu 70 falpuanla ( 7 lira ) sezen hisliye baktırdım 50 fal puanım kaldı, falkutusu destekten rica ettim fal denemek istiyorum 20 fal puanım eksik diye 70 fal puana tamamladılar Damla'ya tarot baktırdım o hediye ettikleri puanla.

İkisindende çok memnun kaldım, damla biraz sorulaıma yarım saat geç cevap vermiş olsada yorumu yeterliydi, aşk hayatımı ve maddi olarak bir çok şeyimi bildi.
Sezen Hisli'ye ben de baktırdım, pek memnun kalmadım. Çok genel şeyler söyledi, "kahve fincanında şu şekli gördüm bu anlama gelir, o şekli gördüm şu anlama gelir" gibi. Arkadaşlarımızın baktığı fallardan farkı yok.
Damla'ya da 6 ay önce baktırmıştım, onun da dedikleri çıkmadı.

sezen hisliye baktırdım hiç memnun kalmadım damla da aynı şeklde. ama bahar yükselin yorumu harika. söyledikleri şeyler tutarlı

Ben dün Sezen Hisli'ye kahve falı baktırdım çok kısa bir bilgi vermeme rağmen sorduğum şeyle ilgili tüm soru işaretlerimin açılımını önüme serdi şüphelerimi söyledi ve onların yersiz olduğunu belirtti, sorduğum kişinin ruh halini bana karşı gerçek hislerini net biçimde anlattı çok beğendim, 7 lira olmasından dolayı şüphem vardı ama yersizmiş şüphe aşırı beğendim zaten memnuniyet oranı da %90. Gelecekle ilgili söyledikleri gerçekleşir umarım yakın tarihler de verdi, bekleyip göriciğiz, umudum var. Uzun uzun yazmış çok beğendim sorulara da yanıt veriyor. :)

Fal kutusunu deneyenler başka kimi önerirsiniz, öngörüsü tutan biri var mı mesela?
bahar yükseli tavsye edeblrm cnm

Back
X