- 30 Ocak 2013
- 29.416
- 43.904
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esmanur çok iyi canım dün kartıma 10 lra yükledim ona attım benm 50 puanım vardı 10 tl yi yükleynce 150 fi,lan oldu katina baktırdım sevdiğim için lider ruhlu dedi olumlu demiş olacak demiş eski sevdiğin var seni yıpratmış demiş ve benim şuan ki sevdiğim aslan burcu ve aslan burcunun özelliklerinden en baskın olanı liderlik.. sonra puanda kazandım kahve attım kahvemde de hemen hemen aynı şeyleri demiş ve sevdiğimin aslan burcu olduğunu demiş yine eski sevdiğimden bahsetmiş bende soru sorarak bu eski sevdiğim nasıl biri dedim o da uzun boylu renkli gözlü demiş vallahi de doğru geçen sene beni çok yıprattı ve uzun boylu renkli gözlü ve kadına sordum ne işi var benle konuşmuyorum artık onunla dedim o da tekrar gelecek ve seni gözlüyor dedi o da doğru ben CHP içiçn 19 Mayıs etkinlk broşürü dağıtırken karşılaştım tam gidiyordu birden döndü dikildi beni izlediefsuna baktırdım dün yok böyle birşey kadın resmen okudu beni ve karşımdaki adamı. yani bu kadar olur diyorum
Katina ya 8 tl yani 80 puana kahve ye de 7 tl yani 70 puana bakıyorefsuna baktırdım dün yok böyle birşey kadın resmen okudu beni ve karşımdaki adamı. yani bu kadar olur diyorum
efsunlu mu efsun mu?efsuna baktırdım dün yok böyle birşey kadın resmen okudu beni ve karşımdaki adamı. yani bu kadar olur diyorum
yooookkkkAylardan kasım :))) fal kutusunda çıkan falcı aranıyor :)))
yooookkkk
valla tek bir tane elle tutulur bi şey yok. ki bir sürü insana baktırdım
tamamen çöp
benim geleceğimin hepsi patladı zaten de anı doğru düzgün bilen kimse de yoktuAnı bilenler oldu bende geleceği bekliyorum yaaa merak ettim.
benim geleceğimin hepsi patladı zaten de anı doğru düzgün bilen kimse de yoktu
hepsi yuvarlak yuvarlak herkese uyacak cümleler kurdular![]()
onu yapmak hep aklımdaydı ama hiç denemedimHadi ya. Kimlere baktırdın canım. Ben hatta erkek profiliyle karşı taraf adına fal attım kendimi sorarakbeni iyi anlattılar valla ahahaha tarihler de aynı ama vakit var işte daha
uniques, wicca, damla, zeynep nehiroğlu, esmanur, neşe eraslan, melek üstün.
iade aldığım birisi daha vardı ama ismini hatırlayamadım.
zeynep nehiroğlu tamamen çöp, attığım bilgilere bile bakmadan yorumlamış. bunun üstüne iade istedim, siteden bana dalga geçer gibi "hiçbir falcı %100 bilemez" diye bir cevap geldi. ben de "zaten onu beklemiyorum ama basbayağı benim bilgilerimi okumadan atmış, bu sorumsuzluktur" gibi bi şey diyince iptal ettiler. ama şark kurnazlığı yapıp onun falını değil gidip yarı fiyatına olan neşe eraslanın falını iade ettiler böylece 8 tl onlarda kaldı. bu da böyle bir anım
diğerleri de güzel değillerdi, bir sürü kopyala yapıştır cümle vardı. hep yuvarlak yuvarlak cümleler.
yine de en beğendiğim neşe eraslandı
@zehrina
konu sahibinin bir sürü üyelik açıp kendi kendine sohbet ettiğini şimdi fark ettim![]()
resmen senaryo yazmış demekki kafasında fal kutusu reklamı için:))Valla onun sayesinde fal kutusuna dadandım kimse bilmiyorsa o vakitlerde demek![]()