Evet var. Hem ios hem android uygulaması var. Falkutusu yaz çıkıyorKızlar bilgisayarım yok telefondan bir uygulaması var mı iphone kullanıyorum
Teşekkür ederim, sitesine girince en altta gördüm linkleri falımı gönderdim az önce :)
Canım kime fal baktırdın memnun kaldın mı acaba ben de şimdi baktıracağım ama kime baktırsam karar veremedim.
Sezen Hisli'ye ben de baktırdım, pek memnun kalmadım. Çok genel şeyler söyledi, "kahve fincanında şu şekli gördüm bu anlama gelir, o şekli gördüm şu anlama gelir" gibi. Arkadaşlarımızın baktığı fallardan farkı yok.Canım Sezen Hisliye baktırdım, memnun kaldım oldukça 100 fal puan aldım, 20 fal puan üye oldugumda vardı 120 fal puanım oldu 70 falpuanla ( 7 lira ) sezen hisliye baktırdım 50 fal puanım kaldı, falkutusu destekten rica ettim fal denemek istiyorum 20 fal puanım eksik diye 70 fal puana tamamladılar Damla'ya tarot baktırdım o hediye ettikleri puanla.
İkisindende çok memnun kaldım, damla biraz sorulaıma yarım saat geç cevap vermiş olsada yorumu yeterliydi, aşk hayatımı ve maddi olarak bir çok şeyimi bildi.
bahar yükseli tavsye edeblrm cnmBen dün Sezen Hisli'ye kahve falı baktırdım çok kısa bir bilgi vermeme rağmen sorduğum şeyle ilgili tüm soru işaretlerimin açılımını önüme serdi şüphelerimi söyledi ve onların yersiz olduğunu belirtti, sorduğum kişinin ruh halini bana karşı gerçek hislerini net biçimde anlattı çok beğendim, 7 lira olmasından dolayı şüphem vardı ama yersizmiş şüphe aşırı beğendim zaten memnuniyet oranı da %90. Gelecekle ilgili söyledikleri gerçekleşir umarım yakın tarihler de verdi, bekleyip göriciğiz, umudum var. Uzun uzun yazmış çok beğendim sorulara da yanıt veriyor. :)
Fal kutusunu deneyenler başka kimi önerirsiniz, öngörüsü tutan biri var mı mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?