Falsepeti İlkay

MissCherryBlossom

Nirvana
Pro Üye
23 Ağustos 2012
51.832
En iyi cevaplar
1
241.372
898
Selam kızlar,

İlkayla ilgili pek çok yorum var, hepsini toparlamak adına böyle bir başlık açayım dedim...görüşleriniz neler? Dedikleri çıktı mı ? Çıkanlar & çıkmayanlar yazabilir mi?

Ben başlayayım :

Ruh halimi ve kişiliğimi, ilişki beklentilerimi süper analiz etti, bu kadar açıkça duruma parmak basan biri hiç olmamıştı.

Hoşlandığım kişiyle ilgili olacak ama sen istemeyeceksin dedi :37: :37: Burayı bilemedim açıkçası, o adam benimle ilgilense hiç onu istemez miyim yok daha neler :27: :27: Katı ve sert bir kişiliği var, o yüzden sen istemiceksin dedi...bakıp görücez. Aksiyon daha başlamadı ama bana aksiyon Mayısta dedi, çıkarsa yazıcam.

Ben dediklerini beğendim, çıkarsa zil takıp oynicam :37: :37: :37:

Tamam canımcım şimdi anladım o zaman bende konumun adınımı değiştirsem:P ilkaya baktırmadım birisi konunun birinde ilkayı bulsam saçını başını yolcam demiş hahaha bilemicem o zaman

ben ilkaya ocak ayında baktırmıştım hatta bir arkadsımda benden sonra baktrdı kendisine. durum analizleri gayet iyi ama bana verdiği tarihlerde söylediği şekilde olmadı açıkçası. çok garipti. nasıl diyim bana şubatta bahsettiğin eski sevgilin döncek dedi ama o değil bir başkası döndü. mart ayında da başkası çıkıcak dedi hatta onunla da çok mutlu olucaksın dedi. biri cıktı çocuktan başlarda pek hoşlanmadım ama ilkay olucak dedi ya ben de gttm saf gbi çocukla buluştum. ama sonra da arkama bakmadan nasıl kaçtığımı bilemedm :9:

ben ilkaya ocak ayında baktırmıştım hatta bir arkadsımda benden sonra baktrdı kendisine. durum analizleri gayet iyi ama bana verdiği tarihlerde söylediği şekilde olmadı açıkçası. çok garipti. nasıl diyim bana şubatta bahsettiğin eski sevgilin döncek dedi ama o değil bir başkası döndü. mart ayında da başkası çıkıcak dedi hatta onunla da çok mutlu olucaksın dedi. biri cıktı çocuktan başlarda pek hoşlanmadım ama ilkay olucak dedi ya ben de gttm saf gbi çocukla buluştum. ama sonra da arkama bakmadan nasıl kaçtığımı bilemedm :9:

Gercekten cok garipmis :37: :37: :37:

bana net birşey söylemedi ama zaman konusunda yanılırım bilemem dedi.şunu yaparsan şöyle olacak ama aksini yaparsan böyle olacak,"seçimlerle seçenekler bizim elimizde "dedi...mantıklı aslında ama ben çarkı ters döndürdüm biraz.yine de belli olmaz bakalım durum ne gösterecek.nisan ortası dedi bana.

İlkayin durum ve kişilik analizleri bende de fena degildi; ama gelecek tahminleri tutmadı ( ki ben kendisine bayağı bir fal baktirdim, hepsinde aşağı yukarı aynı zamanlarda aynı seylerin olacağını söyledi. Bana tutturamamis olabilir tabi)

bı an bunu benmı yazdım dıye dusundum aynı ya banada bırıyle tanıscaksın cok mutlu olcaksınız falan dedı tanıstım bırıyle sonra resmen cocugun yanından topukladım ya:41::41::41::41::41::41:

Canım yaa aynı şeyi ben de yaşadım biliyor musunnn...
Aklımdaki insanla alakalı soru sormuştum.
Nasıl olacak falan diye. O da tarih vermişti.
Aranızda kaçınılmaz konuşmalar olacak.
Diyalogda olacaksınız vs. demişti.
Ama sen hep kararsız kalacaksın , istemeyeceksin onu diyordu.
Vee tam dediği tarihlerde aklımdaki insanla değil de eski sevgilimle görüşmelerimiz oldu. :O
Aynen dediği gibi oldu üstelik. Konuştuk ettik fakat istemedim ben onu.

Kişiler karıştı yani sonuç olarak. :S
O yüzden dikkatli olmak lazım. :/

Son düzenleme:
Canım yaa aynı şeyi ben de yaşadım biliyor musunnn...
Aklımdaki insanla alakalı soru sormuştum.
Nasıl olacak falan diye. O da tarih vermişti.
Aranızda kaçınılmaz konuşmalar olacak.
Diyalogda olacaksınız vs. demişti.
Ama sen hep kararsız kalacaksın , istemeyeceksin onu diyordu.
Vee tam dediği tarihlerde aklımdaki insanla değil de eski sevgilimle görüşmelerimiz oldu. :O
Aynen dediği gibi oldu üstelik. Konuştuk ettik fakat istemedim ben onu.

Kişiler karıştı yani sonuç olarak. :S
O yüzden dikkatli olmak lazım. :/

şaka gbi bir durum yaşadığımız. şimdi bu kadına bildi desen bir türlü bilmedi desen bir türlü. bir de mart ayında yeni biriyle tanısşcaksın dedi tarif de etti hatta. ama tarf ettiği insan benim ona sordgum eski sevgilimin birebir benzeriydi sanki. ama o bunu yeni biri olarak anlattı. gerçi mart ayında da gelen giden olmadı o taraftan. sadece uzun zamandr hiç karsılaşmazken o ay içinde kaç defa aynı mekanda karsılaştıgımızın haddi hesabı olmadı

melek öz bana aynen şöyle söyledi :"falcılar eğer cidden hissederek söylüyorsa sallamıyorsa mesela sizin karşılaşacağınızı bile görse barışacaksınız dönecek der bazen puan için bazen olumlama yapman için...çoğu sadece bi karşılaşmayı görür aslında..."
doğru bence bu...

bı an bunu benmı yazdım dıye dusundum aynı ya banada bırıyle tanıscaksın cok mutlu olcaksınız falan dedı tanıstım bırıyle sonra resmen cocugun yanından topukladım ya:41::41::41::41::41::41:

Ayyy olamaz bana da Mayista biriyle tanisacaksin, bu kisiyle cok guzel olur demisti...ne olur ben de topuklamayayim duzgun biri ciksin. :44: :44:

Ayyy olamaz bana da Mayista biriyle tanisacaksin, bu kisiyle cok guzel olur demisti...ne olur ben de topuklamayayim duzgun biri ciksin. :44: :44:

ınşallah topuklamazsın ama ılkayın bana hıcbır dedıgı cıkmadı tellweden bırıne tarot baktırdım bende en yakın zaman olarak bu ay ıcın bısyler soledı bakalım cıkarsa yazıcam mutlaka:52::52::52::52::52::52::52:

ee artık şansına ne çıkarsa canım..

bende artık yeni bir karra aldım. hiç para verip fal aktrmıcam. telwede bedaya bakanlar varmış. onlara baktrcanm canım sıkıldıkça
:9:

ee artık şansına ne çıkarsa canım..

bende artık yeni bir karra aldım. hiç para verip fal aktrmıcam. telwede bedaya bakanlar varmış. onlara baktrcanm canım sıkıldıkça
:9:

ben de geçen yıl kendime söz vermiştim fal baktırmıcam diye 9 ay kendimi tuttum baktırmadım.

sonra burada ilkayla ilgili iyi yorumlar gördüm ilkaya baktırıp fal baktırmama sözümü bozdum artık arada baktırıyorum:9:

inşallah sen sözünü daha uzun tutarsın canım:1:

ben de geçen yıl kendime söz vermiştim fal baktırmıcam diye 9 ay kendimi tuttum baktırmadım.

sonra burada ilkayla ilgili iyi yorumlar gördüm ilkaya baktırıp fal baktırmama sözümü bozdum artık arada baktırıyorum:9:

inşallah sen sözünü daha uzun tutarsın canım:1:

Helal olsun diyorum, ben maximum 5 ay dayanabildim :1:

şaka gbi bir durum yaşadığımız. şimdi bu kadına bildi desen bir türlü bilmedi desen bir türlü. bir de mart ayında yeni biriyle tanısşcaksın dedi tarif de etti hatta. ama tarf ettiği insan benim ona sordgum eski sevgilimin birebir benzeriydi sanki. ama o bunu yeni biri olarak anlattı. gerçi mart ayında da gelen giden olmadı o taraftan. sadece uzun zamandr hiç karsılaşmazken o ay içinde kaç defa aynı mekanda karsılaştıgımızın haddi hesabı olmadı

Dedikleri olduğu için başarılı buluyorum ben onu.
İnsanlar karışmış olsa da bunca zaman fal baktırdığım diğer falcılara bin basar İlkay.
O yüzden her zaman favorim.
Baktıracak olsam, yine onu tercih ederim. Diğerlerini düşünmem bile.
Çok beğeniyorum yorumlarını ne olursa olsun.

Back
X