Falsepeti Maceram:)

selam kızlar. ilkay'a da baktırdım. övülüyor diye baktırmıştım ama pek tutmadım ne yalan söyleyeyim.
tarot baktırdım, detay yaz diyor ya başında. yazdığım detayı uzun uzun yorumlamış zaten falın başında. bu iş olmaz bence, mantıklı düşünelim şimdi falan demiş.
sonra kartlara bakmış, olmaz olmaz olmaz ama bakarsın olur tadında gitmiş. hani tatmin edici, şunu bildi diyebileceğim bir şey yok
abla modunda ya olmaz gülüm, uzak dur tadında şeyler var
karakterim de yanlış.

nesibe ve taha deneyeceğim.

yalnız ben bu siteyi sevmedim pek ya. fal sepeti'ni.
yani binnaz abla'da mesela fallar daha çabuk yorumlanıyor, falcılar genelde online falan.
burada az falcı var, onları da bekleyip duruyoruz.

yalnız ben bu siteyi sevmedim pek ya. fal sepeti'ni.
yani binnaz abla'da mesela fallar daha çabuk yorumlanıyor, falcılar genelde online falan.
burada az falcı var, onları da bekleyip duruyoruz.

Binnazabla'daki falcilari pek begenmiyorum :/
Nesibe'yi yada Taha'yi deneyebilirsin

ılkayla alakalı bı yorumumu yazmak ıstıyorum...ılkayın ılk falında soyledıgı herseyı zamanında yasadım ancaaakkk kısılerı karıstırmıs yanı ben a kısısınde bahsederken o b kısısını gormus ve cıkanlarda b kısısıne goreydı tarot baktırmıstım.daha sonra baktırdıgım ıkı fal ıse sacma sapan falla alakası olmayan tutarsız sadece ogut veren ses kayıtlarıydı o yuzden ılkayın sımarık oldugunu ve bu ısı artık yapamadıgını dusunuyorum

bende herkes çok beğendiği için baktırdım ben çok sosyal ve neşeli bir insanım banada çok depresifsin demişti :) ayrıca sorduğum soruyla ilgili pek bir şey söyemedi dinlerken bile sıkıldım açıkcası...

arkidişlerim ben falsepetinde ilkaya, zeusa, nesibeye, tahaya baktırdım ve fal paketi almıştım 2 tane kaldı birine daha baktırmak istiyorum ama kimse yok..derin gelmiiyor..kime baktırayım sezenide beğenmemişsiniz napsamki nesibeye daha yeni baktırdım..hastalık oldu galiba yaa :) alex muradov nasıl fikri olan varmı

Alexe ben baktirdim.
Idare eder. Tarot mu baktirmak istiyorsun yada Kahve mi?

Taha ne dedi peki?
Ayni seyi mi söyledi?

meleğe sonra soru sordum beklenti içerisine girmeyim ozaman dedim oda moralini bozma olacak gözüyle bak ama kafayı takmaki daha çabuk gerçekleşsin yazmıştı :) tam olarak anlayamadım ne sonuç çıkaracağımı

taha bana tekrar görüşüceksiniz o sana yine pişmanlığını dile getirecek en geç temmuz ayı dedi..tahanında yorumlarını çok beğendim beklentimin üstündeydi yani inşallah dediği gibi olur :)

Melek bir kere olumsuz konusursa, öyle'dir zaten.
Bana de öyle yapmisti.
Olumsuz konustu, sonra ben ona "hic mi ümit yok" falan birsey yazdim ona
ve oda belki düzelir dedi. Ama buna sadece beni toparlamak icin söyledigini anladim.

Taha'da olumu konusmus sana?
Hmm, bilemedim simdi.
Taha'nin dedikleri cikar mi, cikmaz mi, hic bilemem.
Cünkü bana dediklerinin cikmasina daha zaman var.
1 ay önce baktirmistim, 2-5. yada 3 ay icersinde yeni birisiyle tanisacagimi söyledi.
Bakalim cikacak mi. Yani Augustos'a kadar yolu var daha

Ancak bana Melek özün dedikleri cikmisti.
Simdi arada kaldin galiba.

En iyisi Derin'i de dene, o'da olumsuz konusursa, öyledir o zamam.
Derini yakalamak cok zor ancak

Son düzenleme:

nesibe ilk falını tutturdu bende ikinciyi yolladğımda da olumlu konuştu ben en çok onun hislerine güveniyorum..evet tatlım melek bencede sırf moralim bozulmasın diye öyle yazdı banada ama benim içimden bi his onun söylediği daha gerçekçi gibi gelio o yüzden moralim bozuldu derini bi yakalayabilsem ahhhh hemen damlıcamda

Icine sinimiyorsa, öyle degil dir o zaman.
Mesela bana kim bilir kac tane falci cok olumu konustu ve hic
bir tanesi icime yatmadi. Ama Melek, Derin ve Taha olumsuz konustular ve
onlarin dedikleri gercekten icime sindi. Ve sonunda öyle oldu.

Kendi hislerine'de güvenmen lazim :))
Icindeki sese kulaklarini tikama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…