Falsepeti Maceram:)

sorduğu soruyada çok güzel yanıt vermiş ailesinin etkisinde fazla kalıyor diye bukadarını bile nasıl bilebiliyolar bazen hayret ediyorum :) güzeldi güzeldi pek bi beğendim :) tatlım senin durumunun sonucunuda bekliyoruz :)

Bende hayret ediyorum bazen ama falcilarin cogu maalesef gelecegi tutturamiyor.
Ani ve gecmisi biliyorlar ama gelecegi tutturan falcilar cok az :/

Ne diyelim, ins. hayirlisi olur :))

en son fal bittikten sonraki kısmamı diyosun tatlım orda ben kısa bi soru sormuştum verdiği cevap kısa ama netti..kötü tarafı bi soru sorduktan sonra 2.sini soramıosun işte

evet tatlım fal bittikten sonraki kısım. Ben ona uzunca birşey yazdım soru olarak, işte hakkaten durum dediginiz gibi falan dedim, durumu ozetledim... kısaca ilerisi için sordum. Sabret canım sabırla herşey hayırlı olur gibi iki cumle:) yazmışş.

Tatlım sen Taha'ya kahve falı mı baktırdın tarot mu? Bir de yazılı fal olmasına rağmen memnun kalabilmen iyi baktığını gösterir sanırım

Tatlım sen Taha'ya kahve falı mı baktırdın tarot mu? Bir de yazılı fal olmasına rağmen memnun kalabilmen iyi baktığını gösterir sanırım

Ben TAha ya baktirmistim Kahve fali göndermistim bana Tarot kartlarinida acmis en azindan öyle söyledi. Yorumu tatmin ediciydi öyle hep gecmisten bugünden bahsetmedi fazla genellikle gelecekten söz etti ve tutarli seyler.

kahve baktırdım tatlım tarotlada destek çıkmış ben sorumu net soruyorum o yüzden cevabını ona göre alıyorum ama genel tespitleri çok doğruydu beğendim gerçekten ben 1 haftadır hastayım onu bile bildi mesela :) yazılı falları pek sevmiyorum bende ama baktırdığım yazılı falların arasında en uzun ve ayrıntılı olandı

Bende Tarot baktirmistim Tahaya
Dedikleri cok tutarli ve dedikleri'de cikti zaten, tavsiye ederim :))

melek bana dediiki seni bidaha aramaz diye hissediyoruım ya da ararsa bile beklentini karşılamaz die hissediyorum dedi sonra sorumda olacak diye düşünmelisin düşünceni serbest bırak dedi tam olarak anlayamadım..taha engeç temmuz nesibe biraz ara olabilir ama arayacak dedi bakalım bekleyip görcem ama tahayıda beğendim gerçekten nesibeden sonra taha ikinci favorim oldu :)

bütün fallarım ararmı aramazmıdan ibaret oldu ama napim merak ettiğim şey o :)

Ciddi misiniz? Rezzan ve nesibe'den sonra arayışa girmiştim. Tarot mu bakıyor peki Taha sadece?Siz tarot mu onerirsiniz ?

yok tatlım ben kahve baktırdım ama gayet açıklayıcıydı.ben sorularımı net sorduğum için tarotada başvuruyolar galiba..genelde öyle oldu bana :) aradada baya bi fiyat farkı var yani bisürü fal baktırınca baya bi fark edio bence kahve baktır yani :))

Tamam en kısa zamanda baktırıp direkto buraya gelip anlaticiim size:)

merhaba arkadaşlar,bende az önce an itibariyle ada yildiz'a baktırdım,şu kadar söyliyeyim,pek emin değildim,hani bir deniyeyim mantığıyla baktırdım ama geçmişi ve şu anımı ve beni gayet iyi bildi,bu nedenle ben tavsiye ederim,gelecek için ne olur bilemem,zaten daha yeni baktırdım fakat dediği çıkarsa buraya yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…