- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
Taha isabetli yorumlar yapiyor.
Bakalim dedikleri gerceklesecek mi.
Derin bana 2 ay icersinde yeni birisiyle tanisacagimi söylemisti , hatta burcunu da söyledi.
Taha da aynen böyle bir sey söyledi ve ayni burcu dedi.
Cok merak ediyorum , ins. dedikeri yine cikar
Cikarsa'da mutlaka buraya yazarim :))
sorduğu soruyada çok güzel yanıt vermiş ailesinin etkisinde fazla kalıyor diye bukadarını bile nasıl bilebiliyolar bazen hayret ediyorum :) güzeldi güzeldi pek bi beğendim :) tatlım senin durumunun sonucunuda bekliyoruz :)
Bende hayret ediyorum bazen ama falcilarin cogu maalesef gelecegi tutturamiyor.
Ani ve gecmisi biliyorlar ama gelecegi tutturan falcilar cok az :/
Ne diyelim, ins. hayirlisi olur :))
arkadaşlar beğenilen dediğiniz binnaz abladaki efsun aksoymu
arkadaşlar beğenilen dediğiniz binnaz abladaki efsun aksoymu
Yok galiba falsepetindeki Tahadan bahsediyorlar
yok tatlım ilk sayfalarda bi efsundan bahsedilmiş ama hiç girmio demişler tarotta 2 kişisi görünüyorda acaba omu diye merak etmiştim
en son fal bittikten sonraki kısmamı diyosun tatlım orda ben kısa bi soru sormuştum verdiği cevap kısa ama netti..kötü tarafı bi soru sorduktan sonra 2.sini soramıosun işte
sorduğu soruyada çok güzel yanıt vermiş ailesinin etkisinde fazla kalıyor diye bukadarını bile nasıl bilebiliyolar bazen hayret ediyorum :) güzeldi güzeldi pek bi beğendim :) tatlım senin durumunun sonucunuda bekliyoruz :)
Ben baktirmistim ona.
Dedikleri olmadi ve mevcut durumu'da pek bilemedi acikcasi
Tatlım sen Taha'ya kahve falı mı baktırdın tarot mu? Bir de yazılı fal olmasına rağmen memnun kalabilmen iyi baktığını gösterir sanırım
Tatlım sen Taha'ya kahve falı mı baktırdın tarot mu? Bir de yazılı fal olmasına rağmen memnun kalabilmen iyi baktığını gösterir sanırım
Bende Tarot baktirmistim Tahaya
Dedikleri cok tutarli ve dedikleri'de cikti zaten, tavsiye ederim :))
Bende Tarot baktirmistim Tahaya
Dedikleri cok tutarli ve dedikleri'de cikti zaten, tavsiye ederim :))
Ciddi misiniz? Rezzan ve nesibe'den sonra arayışa girmiştim. Tarot mu bakıyor peki Taha sadece?Siz tarot mu onerirsiniz ?
yok tatlım ben kahve baktırdım ama gayet açıklayıcıydı.ben sorularımı net sorduğum için tarotada başvuruyolar galiba..genelde öyle oldu bana :) aradada baya bi fiyat farkı var yani bisürü fal baktırınca baya bi fark edio bence kahve baktır yani :))
Tamam en kısa zamanda baktırıp direkto buraya gelip anlaticiim size:)
Ciddi misiniz? Rezzan ve nesibe'den sonra arayışa girmiştim. Tarot mu bakıyor peki Taha sadece?Siz tarot mu onerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?