Falsepeti Maceram:)

Kızlar ben düzenli olarak dilberfincani.net'teki dilber ablaya fal baktırıyorum. Genelde fincanın fotolarını gönderip arıyorum çok detaylı yorumluyor. İlk baktığında beni tanıyor sandım cidden ürkütücü derecede tutturuyor falı tavsiye ederim

valla kızlar fal konusunda prof olmuşsunuz
1 kerecik parayla fal baktırdım onu da beğenmedim tatmin olmadım yani bi de online deneyeyim dedim nesibeyi çok övmüşsünüz ama falsepetinde göremedim onu bi de acemiliğimi mazur görün online nasıl kahve falı bakılıyor ki? bilgilendirin beni engin tecrübenizle :)

hahaha :)) evet ben bu konuda baya bi uzmanlaştım :) kahveni içip kapatıyosun, sonra fincan fotoğraflarını gönderiyosun baktıracaksan dilberfincani.net'te dilber abla var ona baktır derim hatta canlı fal bakıyor telefonda sorularını sorabiliyosun

ben buraya yazarken mail gelmiş :) ilkay gerçekten olanı doğru bildi ve bu yönde yaptığı yorumlar çok tutarlı
tavsiye ederim bence 10 numara

Sezen hanima cok ısındım nedendır bilmiorum ama elektrik derler yaaa fazlaca aldim ondan kızlar ben sezeni denicem sonuclarıni yazarim buraya

Kizlar sezenden memnun kalmadim ben tam bir fiyaskoydu bnm icin hangi bilgiyi verdiysem onları soylemis

fal sepetinde tahaya baktırdım çok isabetli yorumlar yapıyor,memnun kaldım gelecekle ilgili söledikleri için şuan bişi diyemem çünkü uzun vadeli bişiler söledi.ama geçmiş ve o an içinde bulunduğum durumla ilgili söylediği şeyler doğruydu harf falan verdi onlarda doğruydu,tavsiye edebilirim.

Ayrıca yorumdan sonra sorduğum soruya da cevap vermedi İlkay hanımmmm! çok sinirliyim helal olmasın 20 liram!!

Ayrıca yorumdan sonra sorduğum soruya da cevap vermedi İlkay hanımmmm! çok sinirliyim helal olmasın 20 liram!!

balım ya keske burdakı yorumları okuyup oyle karar verseydın burdakı kımse ılkaydan memnun dııl benım ıkı falımıda oyle heba ettı yaptıgı sımarıklıktan baska bısey dııl

Güya okudum yorumları biri çok beğenmişti hatta açıp açıp tekrar dinliyormuş unuttum kim olduğunu. Sanırım ondan etkilendim neyse ders oldu, sağol :)

Güneş' e baktıran var mı içinizde şuan açık baktırsam mı baktırmasam mı kararsız kaldım

Fal sepetinde Asrın adındaki falcıya gonderdiğim fotolarda tabagın fotosu yoktu o kadar ki tabaga baktıgımda... falan filan... gibi yorumlar yazmış yuh yani.Resmen adam kandırmaca, bu kadar ezber!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…