Falsepeti Maceram:)

canım sen bu derinden gerçekten memnun kaldın mı? yani ben tarot baktrmayı düşünüyorum ama 20 lira boşa gider mi diye de çekiniyorum. yorumları nasıl uzun mu ?

Evet, memnun kaldim, bir dedigi cikmisti :34:
Bende zaten yakalasam onu fal gönderecegim

Yorumu gayet uzun, öbürlerden daha uzun bence.
Birtek Melek daha uzun yorumluyor.

Son düzenleme:
Evet, memnun kaldim, bir dedigi cikmisti :34:
Bende zaten yakalasam onu fal gönderecegim

Yorumu gayet uzun, öbürlerden daha uzun bence.
Birtek Melek daha uzun yorumluyor.

Şekerim sen Derin'e kahve mi tarot mu göndermiştin ? Hoş bu aralar kahve bakmıyormuş. :32::32::32:

Son düzenleme:
Kızlar geçen söylemiştim sizlere fal baktırdım şaşkınım diye kız ne dediyse hissedip yaşıorum önce şüphelendim herkese aynı şeyleri söylüyo olabilirlermi diye forumdan baktıranlara mesaj attım günah aldığımı farkettim:) fesatmıyım nee kesinlikle nesibeyi tavsiye ederim yeni gelmiş ama ikinci kez baktırdım psikolojik sanıyodum ama geçmiş gelecek bilince tırstım valla:D Bugün iyice emin oldum

bende nesibeye baktırdım çok memnun kaldım ya sende çıktı mı dedikleri bana da çıkar mı acaba çok heycanlıyım =)

bende nesibeye baktırdım çok memnun kaldım ya sende çıktı mı dedikleri bana da çıkar mı acaba çok heycanlıyım =)

tatlım ben ondan memnundum tahadan da memnun kaldım burda kimi söyleseler baktırıyorum:)) nesibe ilk geldiği zamanlarda baktırdım sonra defalarca baktırdım genelde çıktı bende söyledikleri Tahayı tavsiye edebilirim 2. olarak beğenmeyen çok ama ben onuda beğendim. Şuan hamileyim baktırmıyorum artık

tatlım ben ondan memnundum tahadan da memnun kaldım burda kimi söyleseler baktırıyorum:)) nesibe ilk geldiği zamanlarda baktırdım sonra defalarca baktırdım genelde çıktı bende söyledikleri Tahayı tavsiye edebilirim 2. olarak beğenmeyen çok ama ben onuda beğendim. Şuan hamileyim baktırmıyorum artık

Anladım sağol canım =) ben melek öz e de baktırdım onu da beğendim ama olur ya da olmaz demek yerine olursa ne olur olmazsa nasıl olur gibi yorumlar yapıyor tavsiyeler veriyor kişilik analizi gayet iyi aslında ben ilkay ı denemek istiyorum ama şu an tarotta görünüyor ben kahve istiyodum neyse melek mi nesibe mi derseniz nesibe derim ama melek nesibenin bilemediği bir şeyi bildi hakkını yemiyim =)

Kızlar çok moralim bozuk falsepetinden fal baktırıcam ama ilk kez baktırıyorum. En iyi kimdir kimin dediği çıkar bir önerebilir misiniz? (Kahve falı istiyorum)

Yağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime

Unutamadım unutamadım

Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.

Kızlar çok moralim bozuk falsepetinden fal baktırıcam ama ilk kez baktırıyorum. En iyi kimdir kimin dediği çıkar bir önerebilir misiniz? (Kahve falı istiyorum)

canım mesaj atmıssın bana ama benim özel mesaj hakkm yokmus cevap atamadım ben nesibe melek ve ilkaya baktırdım ilkayınki henuz gelmedi gelince yazarım nesibeyi cok begendim beni sasırtıcak seyler bildi gelecekle ilgili iki ay sure verdi olursa yazarım buraya melekte iyiydi hatta nesibenin söylemediği birşeyi söyledi dogru oldugunu dusunuyorum o da gelecekle ilgili uc hafta içinde bişey olcagını soyledi olursa onu da yazarım bana sorarsan ilk nesibeye baktır ama tabi elektrik meselesi canım begenmezsen kızma ben bana baktıgı falı cok begendim =)

keşke ilkaya baktırmasaydım yorumları beni hiç tatmin etmedi :(

ya ben sıze yazıcaktım aslında ılkaya baktırmayın dıye ama sıtede sureklı ılkayı kotuler pozısyona dusmek ıstemedım eskıden nasıldı bılmıyorum ama ılkayın faldan felan anladıgı yok uzuldum sızın adınıza:50::50::50::50:

Back
X