Falsepeti Maceram:)

kızlar aranızda yağmura baktranınız var mı? profili pek bir iddialı duruyor

Ben baktırdım canım. Binnaz abla konusunda paylaştım ama bir kere de buraya senin için kopyalayıp yapıştırıyorum:)

Yorum 20 dakika sürdü bende. sicacik bir ses tonu var, anlatimi cok samimi bir dille yapiyor. Sarkaça sorduğu sorular oldu. ayrıca melek destesinden açılım yaptı ve en son katina kartlarından 3 kart seçti. Gecmisle ilgili cok yorum yapmadı daha cok simdiki zaman ve gelecekle ilgili konustu. Anlattiklari cok tutarli seylerdi. Soru cevap kisminda sordugum sorulara ise destansı bir sekilde cevap vermis.baktırdığım birçok fal o kadar uzun bile değildi o kadar söyliyim :) Oyle kisacik bastan savma sekilde cevaplamamis yani.. Dediklerinin cikip cikmayacagini zaman gosterecek ama o kadar da uzun bir zaman yok anlamamiza:) agustos sonu eylul basi.. Yani halehle ayni tarih :) kisacasi tavsiye ediyorum denenebilir ama Nesibe yoksa :) (rezzan abla ve nesibe kadar enerjimin tuttugu baska kimse olmadi artik biliosunuz :) )

arkadaşlar nasıl ve nerden bakılıyor bu fal ben bilmiyorum ve ne kadar ve çıkıyor mu dedikleri..

Nerden bakıldığını biliyorsun artık ben de kişi tavsiyesi vereyim sana :) öncelikle eğer acelen yoksa 11 ağustosu bekle Nesibe dönecek o zaman şu an tatilde.onun dedikleri bende söylediği zamanda ve çok şaşırdığım bir biçimde tam da söylediği gibi gerçekleşiyor. Ama eğer acelen varsa melek ya da yağmuru öneririm. Asrın ve İlkaya ise fal baktırmanı önermiyorum. İlkay bana zaman konusunda kendisine güvenmediğini söyledi -ki benim için en önemli şey şu anda zaman. Asrın ise dediği tarih çıkmadı bu yüzden önermiyorum..
Fiyatlar yorumcunun profilinde yazıyor zaten..

Nerden bakıldığını biliyorsun artık ben de kişi tavsiyesi vereyim sana :) öncelikle eğer acelen yoksa 11 ağustosu bekle Nesibe dönecek o zaman şu an tatilde.onun dedikleri bende söylediği zamanda ve çok şaşırdığım bir biçimde tam da söylediği gibi gerçekleşiyor. Ama eğer acelen varsa melek ya da yağmuru öneririm. Asrın ve İlkaya ise fal baktırmanı önermiyorum. İlkay bana zaman konusunda kendisine güvenmediğini söyledi -ki benim için en önemli şey şu anda zaman. Asrın ise dediği tarih çıkmadı bu yüzden önermiyorum..
Fiyatlar yorumcunun profilinde yazıyor zaten..

çok teşekkür ederim canım ben en iyisi nesibeyi bekleyeyim tavsiyene uyayım..:) bi de bu fal ücretini biz nasıl ödüyoruz

Ben baktırdım canım. Binnaz abla konusunda paylaştım ama bir kere de buraya senin için kopyalayıp yapıştırıyorum:)

Yorum 20 dakika sürdü bende. sicacik bir ses tonu var, anlatimi cok samimi bir dille yapiyor. Sarkaça sorduğu sorular oldu. ayrıca melek destesinden açılım yaptı ve en son katina kartlarından 3 kart seçti. Gecmisle ilgili cok yorum yapmadı daha cok simdiki zaman ve gelecekle ilgili konustu. Anlattiklari cok tutarli seylerdi. Soru cevap kisminda sordugum sorulara ise destansı bir sekilde cevap vermis.baktırdığım birçok fal o kadar uzun bile değildi o kadar söyliyim :) Oyle kisacik bastan savma sekilde cevaplamamis yani.. Dediklerinin cikip cikmayacagini zaman gosterecek ama o kadar da uzun bir zaman yok anlamamiza:) agustos sonu eylul basi.. Yani halehle ayni tarih :) kisacasi tavsiye ediyorum denenebilir ama Nesibe yoksa :) (rezzan abla ve nesibe kadar enerjimin tuttugu baska kimse olmadi artik biliosunuz :) )

anlaşılan çokk kapsamlı bakmış. profili de çok iddialı zaten. ben nesibeye baktrdm ama rezzana ve halehe de baktrmadm. zor tutuyorum kndimi baktırmamak için. çok fena bağımlılık yapıyor :)

anlaşılan çokk kapsamlı bakmış. profili de çok iddialı zaten. ben nesibeye baktrdm ama rezzana ve halehe de baktrmadm. zor tutuyorum kndimi baktırmamak için. çok fena bağımlılık yapıyor :)

Gerçekten de çok kapsamlı baktı. "Bağımlılık yapmayan birine baktırıyım, arada da baktırmak istersem baktırırım" diyorsan eğer Rezzan Abla'dan uzak dur 1 kere bile baktırma sonra vazgeçemeyeceğinin garantisini veriyorum sana 1 ayda 5 kere Rezzan Ablaya baktırmış biri olarak :)) haleh de çok iyidir durum ve geçmiş konusunda ama bana bağımlılık yapmadı istersen dene bi sen:)

fal sepetinde veya tellwede tavsiye edebiliceğiniz birileri varmı :))

Fal sepetinde Melek ve Taha'yı özellikle tavsiye ederim,çok isabetli bakıyorlar,çok memnun kaldım...
Yağmur yeni bir yorumcu ve onu da çok beğendim...
Nesibe'den hiç memnun kalmadım.O kadar özensiz bakmıştı ki falıma...

Melek,Taha ve Yağmur'u tavsiye ederim kesinlikle...

Son düzenleme:
Ya kızlar ben saat 2de meleğe tarot falı gönderdim bakması için ama şuan yorumcu meşgul yazıyor yani falım gelmeyecek mi çok merak ediyorummm bilgisi olan var mı ?

Arkadaşlar herkese selam,

Bilenler vardır mutlaka aranızda ama bilmeyenler için benim yeni keşfettiğim birşey var ve sizinle paylaşmazsam içim rahat etmeyecek :)
Twitterda FALSEPETİ KADER KARTI diye bir hesap var. Orada pazartesi, çarşamba ve cuma günleri falsepetinden bir yorumcu saat 9 da 1 sorunuza 1 kart seçerek yanıtlıyor. Bu akşam zeus varmış.

İsteyenlere duyurmuş olayım :)

belki sen memnun kalırsın. allahım kredi kartı ekstresi çoğaldı :18: ara vermem lazım. Şu nesibeyi merak ediyorum, bir yakalarsam ara vermek istiyorum.

İnşallah canım çok teşekkür ederim :) ben mobil ödeme kullanıyorum aylık 150 lira limiti var.o çok engelliyo mecburen :) istersen sen de mobil ödeme kullanabilirsin..

Nesibe candır cann :) ben 4 kere baktırdım 3 ünde ne söylediyse yaşadım hem de söylediği tarihte ve şekilde. 4.sünü yeni baktırdım verdiği zamana biraz daha var. Yalnız Nesibeye baktıracaksan önce kendini iyi kötü herşeyi duymaya hazırla. Zaman konusunda ise zaman vermemesine. Çünkü görmediği zamanı ne kadar ısrarla sorarsan sor ASLA SÖYLEMEZ :) ama eğer ki zaman gördüyse de bekleyeceksin olması için :)

Geldi Didemin yorumu.. Bende de saçmaladıkça saçmalamış puan iadesi istedim hemen!!

hım sende beğenmedin. peki nasıl oluyorda yorumları bu kadar iyi çıkıyor anlamıyorum. bunlar kendileri mi girip yorum yapıyorlar anlamıyorum, müşteri toplamak adına :44: nesibeyi şimdi iyice merak ettim. performansı bu kadar iyiyken bana da denk gelir umarım :37:

Back
X