Falsepeti Maceram:)

kızlar ben bir hafta önce rezzan ablaya baktırdım. genel yorumlar yaptı çok fazla spesifik konuştu diyemeyeceğim. ama bildiği bir kaç şey oldu şimdiki zamanla ilgili. gerçekleşmesi imkansıza yakın. ama kendisi olacak dedi. bakalım sonucu söylerim size bir kaç ay var daha olmasına ...

ben de Nesibe'ye baktırdım ve merak ettim gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı sizde? pozitif bir hali var, olumsuz şeyler de söyledi mi?

evet canım nesibe bana bi anlamda olumsuz konuştu.bu adamla sen adım atmazsan çok zor dedi dileğinin olması .o kendiliğinden adım atmaz dedi mesela :) başkaları olsa kesinlikle olacak sen merak etme der başından atarlardı.:1:

evet canım nesibe bana bi anlamda olumsuz konuştu.bu adamla sen adım atmazsan çok zor dedi dileğinin olması .o kendiliğinden adım atmaz dedi mesela :) başkaları olsa kesinlikle olacak sen merak etme der başından atarlardı.:1:

gerçekten öyle mi peki? yani öyle bir durum muydu yaşadığın? bir adım attın mı? :)

karşımdaki zor bir adam olduğu için sanırım binlerce adım atmam gerekiyor :D ve evet gerçekten nesibenin anlattığı gibi bir durum bizimkisi.mevcut durumu zaten çok iyi biliyor.-sezgileri cidden çok kuvvetli. sanki beni karşımdakini ne yaşadığımızı herşeyi biliyor.

Son düzenleme:
karşımdaki zor bir adam olduğu için sanırım binlerce adım atmam gerekiyor :D ve evet gerçekten nesibenin anlattığı gibi bir durum bizimkisi.mevcut durumu zaten çok iyi biliyor.-sezgileri cidden çok kuvvetli. sanki beni karşımdakini ne yaşadığımızı herşeyi biliyor.

ah o çok zor adamlardan birini de ben tanıyorum. :( benim iki falımda da yakın şeyler söyledi, üstelik önceki falları göremiyormuş sanırım o. dilerim tavsiyelerine uyunca güzelliklere, dileklerimize kavuşuruz be canım inşallah...

arkadaşlar fal sepetinden tarot+kahve falı paketi satın aldım ama nasıl kulanacağımı bilmiyorum kahve falı baktırmak için tıkladım kupon kodu veya kredi kartı seçeneği var paket alınınca kkupon kodu mu veriliyordu ben mi dikkat etmedim bilen varsa yardımcı olabilir mi?

arkadaşlar fal sepetinden tarot+kahve falı paketi satın aldım ama nasıl kulanacağımı bilmiyorum kahve falı baktırmak için tıkladım kupon kodu veya kredi kartı seçeneği var paket alınınca kkupon kodu mu veriliyordu ben mi dikkat etmedim bilen varsa yardımcı olabilir mi?[/QUO

kredilerim yüklenmemiş sisteme onun için problem yaşamışım şimdi yüklendi çok şükür :9:

Melek Öz'e baktirdim çok olumlu konuştu benim için konuşma tarzı çok.pozitif geldi ve olumlu elektrik aldım ancak Sezen Hanım için verdiğim paraya acıdım bir tane bile nokta atışı olmadı

Keşke bana da adım at deseydi nesibe... Aksine bekle dedi hiçbişey söleme dedi hatta hatta araya kimse girmesin daha kötü olur dedi.. 3 kere baktırdım 3ünde de aynı şey:( ilk 2sinde 1 ay süre vermişti eşimin benimle iletişime geçeceğini söylemişti- ki sizce ben bunun artık dönüş olmasını ummalı mıyım?- o süre de 9 ağustosta bitiyor..

Arkadaşlar fal sepetinden tarot falı baktırmak istedim ilişki açılımı mail adresinize gönderilecektir dedi ne kadar süre içinde geliyor adresimize bilen var mı ?

Arkadaşlar fal sepetinden tarot falı baktırmak istedim ilişki açılımı mail adresinize gönderilecektir dedi ne kadar süre içinde geliyor adresimize bilen var mı ?
Kime baktırdığına ve sıradaki yorum sayısına göre değişir o. Ama sitede söylenen en gec 180 dakika olduğu. Sahi kime baktırdın sen orda merak ettim :)

nasil yorumlar bilmiyormuymus ki tuh sen kime baktirdin peki

Tam olarak ne söylendiğini hatırlamıyorum forumda dolaşırsan bulabilirsin sanırım ama olumsuz olduğunu çok iyi hatırlıyorum hatta sırf o yüzden baktırmadım ben. Fal sepetinde en iyisi Nesibe.. Onun dışında melek var ben ondan da memnun kalmıştım. Asrın, taha, ilkay ve alexe baktırdım. Asrının dedikleri çıkmadı ne yazık ki :( tahanın ve alexin dediği zamana biraz daha var.. İlkaysa açık açık zaman konusunda kendisine güvenmediğini söyledi. Yorumları da çok tutarlıydı diyemeceğim, tavsiye etmiyorum..

Son düzenleme:
Kızllarrr yaaa bildi vallahi batuhanı tarif etti bunun hayırlı ve kesin bir ayrılık olduğunu söyledi görüşmelerimizin ikimizi de yıpratacağını ve bir sonucun olmayacağından bahsetti kasım ve aralık ayı gibi yakın çevrenden biri hayatına girecek ve pişmanlıklarına hayal kırıklıklarına iyi gelecek dedi ama ben kesinliklikle kimseyi almayacğım hayatıma.. :(

Back
X