- 23 Ağustos 2012
- 51.768
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.953
- 898
- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
arkadaşlar bende baktırmak istiyorum nesibeyemi baktırmalıyım onu baya bi övmüşsünüz bide kredi kartıyla ödeme yapmak biraz riskli değilmi ben güvenemedim o yüzden
ben ordan Melih ve Sezen'i merak ediyorum, baktıran oldu mu bu iki isme ??
Bayadır siteyi takip ediyorum kızlar ben falsepetinde bir kaç kez fal baktırdım melih bey ses biraz farklı ama dedikleri olumlu ve aklıma yatmıştı iyi bir faldı sonra aynı gün içerisinde ilkay hanımada baktırdır ve güzel bir enerjisi olduğunu düşünüyorum ( bu arada fal paketi alıp hepsini denedim :) ) son olarak da 2 kere sezen hanıma baktırdım sanki beni tanıyormuş gibi yorumlar yaptı kendini vererek baktığı belliydi erkek arkadaşımdan ayrılmıştım ve sebebini bildi sonrada barıştık :) şuan tekrar ilişki açılımı gönderdim hatta :) 3 falcıda iyidi dediğim gibi ama birine daha baktırdım sitede çok ismi dönüyordu ama hiç güzel bakamadı para yazık oldu sallamaydı ismini vermiyeceğim aklınız karışmasın onun işinede engel olmayalım... Bu arada bir kişinin reklamı çok dönüyor sitede lütfen bizim gibi baktıranlar yorum yapsın aklımız karışmasın...
peki hayatım:) haklısın...1 aydır fal sepeti konuşmalarını formlardan takip ediyorum..ve sürekli Lidya ve nesibenin reklamı dönüyordu..Lidya çıkınca nesibe kaldı..sürekli bir iltifatlar yazılmış,sanki her hangi gibi baktıran kişiler değillermiş de kendi kendilerine iltifatlarda bulunulmuş.ve kınıyorum...baktırdım ve o kadar abartıldığı kadar bir yorumunu göremedim..çünkü bu konuşmalardan sonra her ikisininde fal sayılarında artış oldu..melih beyde,ilkay ve sezen hanımda gayet saygı değer insanlar..sahte profillerle burda reklam yapıp kimsenin ekmek parasıyla oynamasın kimse..çünkü bende bir ümit siteye girip bir sürü fal baktırdım..yazık yani..Kimi begenmedin sekerim, gorusunu belirtirswn daha iyi olur benceBegendigimiz de begenmedigimiz gibi acikca belirtmekten yanayim ben, sebepleriyle birlikte Ben o siteden fal baktirmaya devam etcem istatistik topluyorum , goruslerin degerli benim icin
peki hayatım:) haklısın...1 aydır fal sepeti konuşmalarını formlardan takip ediyorum..ve sürekli Lidya ve nesibenin reklamı dönüyordu..Lidya çıkınca nesibe kaldı..sürekli bir iltifatlar yazılmış,sanki her hangi gibi baktıran kişiler değillermiş de kendi kendilerine iltifatlarda bulunulmuş.ve kınıyorum...baktırdım ve o kadar abartıldığı kadar bir yorumunu göremedim..çünkü bu konuşmalardan sonra her ikisininde fal sayılarında artış oldu..melih beyde,ilkay ve sezen hanımda gayet saygı değer insanlar..sahte profillerle burda reklam yapıp kimsenin ekmek parasıyla oynamasın kimse..çünkü bende bir ümit siteye girip bir sürü fal baktırdım..yazık yani..
peki hayatım:) haklısın...1 aydır fal sepeti konuşmalarını formlardan takip ediyorum..ve sürekli Lidya ve nesibenin reklamı dönüyordu..Lidya çıkınca nesibe kaldı..sürekli bir iltifatlar yazılmış,sanki her hangi gibi baktıran kişiler değillermiş de kendi kendilerine iltifatlarda bulunulmuş.ve kınıyorum...baktırdım ve o kadar abartıldığı kadar bir yorumunu göremedim..çünkü bu konuşmalardan sonra her ikisininde fal sayılarında artış oldu..melih beyde,ilkay ve sezen hanımda gayet saygı değer insanlar..sahte profillerle burda reklam yapıp kimsenin ekmek parasıyla oynamasın kimse..çünkü bende bir ümit siteye girip bir sürü fal baktırdım..yazık yani..
Pardon ama o sayfada gayet basarılı falcılar var ve kimsenin ekmeğiyle oynamayın lutfen bahsettıgınız ısımler gayet basarılı katılıyorum lıdyayı tanımıyorum ama Nesıbe oldukca sıcak ve duzgun fal bakan bırısı dusuncelerını sıze aktarabılecek olgun bır ınsan ben bırcok kez baktırdım aılemdekı kısılerde baktırdı ona hcbır yanlıs yorum gormedım.Fal elektrık ısıdır sızınle tutmamıssa kotulemeye hakkınız yok saygılar
Pardon ama o sayfada gayet basarılı falcılar var ve kimsenin ekmeğiyle oynamayın lutfen bahsettıgınız ısımler gayet basarılı katılıyorum lıdyayı tanımıyorum ama Nesıbe oldukca sıcak ve duzgun fal bakan bırısı dusuncelerını sıze aktarabılecek olgun bır ınsan ben bırcok kez baktırdım aılemdekı kısılerde baktırdı ona hcbır yanlıs yorum gormedım.Fal elektrık ısıdır sızınle tutmamıssa kotulemeye hakkınız yok saygılar
en sonunda meleğe baktırdım kızlar ama hiç beğenmedim.en az 3-4 dakika evir çevir aynı şeyleri söylemiş.ne durumumla alakalı ne de baktırdığım konuyla alakalı mantıklı,isabetli bir yorum yok maalesef.beklediğime ve parama değmedi
Tamamdir o zaman, ben de Sezen e yoneliyorum
Bende sezeni begenmiyorum, bence atiyor
Eyvahlar olsun, baktirdim bile
Eyvahlar olsun, baktirdim bile
Az önce Taha Turan diye birine baktirdim , valla güzel bakti.
Yani sordugum kisiyi'de mükemmel tarif etti, begendim gercekten.
Offfffffff Allah kahretsin Sezen gercekten berbatmis!!!!!!!!! Resmen sallamasyon otesi yapmisZirvaladikca zirvalamis!!!
Hayatta en nefret ettigim seyi soylemis: Sevdigine degil seni seven git. Deli misin nesin Sezen kardesim, icinin almadigi, sevmedigi biriyle git sen evlen, onunla ayni yataga sen gir......deli mi ne ?!!!!!!!!
Offfffffff Allah kahretsin Sezen gercekten berbatmis!!!!!!!!! Resmen sallamasyon otesi yapmisZirvaladikca zirvalamis!!!
Hayatta en nefret ettigim seyi soylemis: Sevdigine degil seni seven git. Deli misin nesin Sezen kardesim, icinin almadigi, sevmedigi biriyle git sen evlen, onunla ayni yataga sen gir......deli mi ne ?!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?