Falsepeti Maceram:)

Arkadaşlar uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyorum sürekli okuyorum, benimde fal sepetinde bir çok maceram oldu diyebilirim hatta müdavimleri oldum...
öncelikle şunu söylemek istiyorum ki hemen hemen herkese yorum yaptırdım şimdi sizlere yardımcı olabilmek ve kafa karışıklığını gidermek adına bilgi vermek istiyorum..
ilkay: herşeyi dobra dobra dallandırmadan söylüyor ve söylemek istediğini net bir dille anlatıyor kısada olsa tutarlı yorumları beni mutlu ediyor..
melih: daha uzun tutarlı ve pozitif yorumları ama gerçekleri olduğu gibi söyleyen birisi ve yorumlarını gerçekten beğeniyor tavsiyelerini dinliyorum..
melek: tatlı dili ile beni baştan çıkarıyor....
ve gelelim sezene beni şok eden yorumcu... bir çok arkadaşla frekansı tutmadı galiba ama benim yaşadığım eve kadar anlattı ve bildi ben yorumlarını çok beğeniyorum burada paylaşımlarda hakkında olumsuz yorumlar olsada fal frekans işi bizim frekansımız tuttu ve ben onu tek geçerim... bilgileri doğru verin yeter ve inanın...
nesibeye henüz baktırmadım ama kredi kartım dönünce tavsiyelerinizi dinleyip baktıracağım buradan sizinle yorumlarımı paylaşırım :)

hiç aklımda yoktu ama merak ettim şimdi :))

falsepetinde en çok beğenilen ilkaydır ama ben falından bişey anlamadım diğerlerine göre iyi sadece yani bakın benim o siteye çok param gitti günü kurtardım ama bilen olmadı açıkçası:(zaman geçirmek için baktırılır tabi tutan da vardır bilemem ama ban hiç tutmadı işte bi olumsuz konuşan melekti ve yaklaşık 15 dk fal bakmıştı o tuttu işte olayın sonucu olumsuz.nesibe de oturduğun yerde adamın dönmesini bekleme demişti öyle de oldu...şimdi nesibe sesli fala geçmiş o da iyi hoş yani illa ilkay diye bişey yok...cafelerdeki saçmalıklara göre oradaki bayanlar daha elit :)

Fal sepetinden Nesibe ve Sezen'i denedim.
Nesibe daha iyiydi diyebilirim.
Sezen'de belki sesli fal yapsa ve doğaçlama olsa daha iyi olabilir.

Binnazabla sitesinden Rezzan İksir diye bir kadına baktırdım.
Hakikaten kadın fincanı okuyor :))

Şimdi Melek Öz mü yoksa Melih gün'e mi yollasam onu düşünüyorum :))

yada en güzeli mutlu bir aşk olsa hayatımda da fal falan baktırmasam :)

Arkadaşlar inanamıyorum bu kadar aşağılayıcı konuşmalar olamaz bir fal sonuçta ya yapmayın lütfen frekansınız kimse ile tutmaya bilir bu kadar bel altı vurmaya hakkımız yok tavsiye ederim yada etmem diye konuşulabilir kimse kimseye karışamaz böyle yapıkça aklımız karışıyor kimse güvenemiyor falsepeti sitesinede güven kalmıyor ben bir çok fal baktırdım o sitede beğendiğim beğenmediğimde olmadı ama frekansım tutmamışta olabilir doğal yani ama sezen hanım bana baktı ve beğendim siz beğenmemiş olabilirsiniz kimsenin ekmeği ile oynamayın o sitede melih bey ilkay hanım sezen hanımda çok başarılılar kesinlikle sezen hanımada sürekli baktırıyorum dediğiniz gibi değil hemde hiç bu arada taha bey i de denedim oda çok tutardı baktı oda iyi bir falcı ama bir kaç kişi hariç sitede herkesi kötülüyorsunuz bunu yapanlarda bilerek yapıyorlarsa herkes allaha havale çünkü burda para ile fal baktırıyoruz...

melek özü tavsiye etmem doğrusu melihte çok iyi sayılmaz ben orada ilkay hanımı çok beğendim nesibede fena sayılmaz

meleği bende tavsiye etmiyorum :19: rezzan iksiri de merak ettim bu arada :)

Son düzenleme:
şimdi nesibe sesli fala geçmiş o da iyi hoş yani illa ilkay diye bişey yok...cafelerdeki saçmalıklara göre oradaki bayanlar daha elit :)

Ankaradaki falcilara gore ben bile daha elitim, gel kiz gel ben bakicam bundan sonra herkese :4: :4:

Ben Melek ve Nesibeyi denicem bir de, onu bunu deniyorum derken gunler gecip bitiyor boylece :14:

Ankaradaki falcilara gore ben bile daha elitim, gel kiz gel ben bakicam bundan sonra herkese :4: :4:

Ben Melek ve Nesibeyi denicem bir de, onu bunu deniyorum derken gunler gecip bitiyor boylece :14:

Melekde iyi Nesibede bence şekerim Melek çok tutarlı ve kalp gözü açık sanki Nesibe daha sıcak dene burdan yaz merak ediorum hehe

Arkadaşlar inanamıyorum bu kadar aşağılayıcı konuşmalar olamaz bir fal sonuçta ya yapmayın lütfen frekansınız kimse ile tutmaya bilir bu kadar bel altı vurmaya hakkımız yok tavsiye ederim yada etmem diye konuşulabilir kimse kimseye karışamaz böyle yapıkça aklımız karışıyor kimse güvenemiyor falsepeti sitesinede güven kalmıyor ben bir çok fal baktırdım o sitede beğendiğim beğenmediğimde olmadı ama frekansım tutmamışta olabilir doğal yani ama sezen hanım bana baktı ve beğendim siz beğenmemiş olabilirsiniz kimsenin ekmeği ile oynamayın o sitede melih bey ilkay hanım sezen hanımda çok başarılılar kesinlikle sezen hanımada sürekli baktırıyorum dediğiniz gibi değil hemde hiç bu arada taha bey i de denedim oda çok tutardı baktı oda iyi bir falcı ama bir kaç kişi hariç sitede herkesi kötülüyorsunuz bunu yapanlarda bilerek yapıyorlarsa herkes allaha havale çünkü burda para ile fal baktırıyoruz...

ewet kimse kimsei kötülemesin ancak düşüncelerini sölesinler sende sölemiştin hatırladıım kadarıyla kötülemiştin hatta kimse kimsenin ekmeiyle oynamıo kimse kimsei korumuo herkes hakaret olmadıı iftira olmadıı sürece yazsın falcılar hakkındaki yorumları nevar bunda??????

gulunbuyusu hakkinda tahminlerim var ama yazmayacagim 'ekmegiyle' oynamayalim!daha onceki olaylarda da bazi kisileri tahmin etmistim ama yazmamistim....ama bu nasil mantik begenmedigimizi soylemeyecekmisiz yuz kere soyledim ben melih mesela ozenmis fincani yorumlamis hatta kisiyi bile tam tarif etti ama dedigi cikmadi ! ben simdi bunu soylemezsem biri umitlenmis olur ya da mesela melek bana basta o kadar olumsuz konustu ki geldim burada yazdim hatta birilerine de olumlu konusmus onlar da acaba herkese mi boyle konusuyo derken bana olumsuz konustugunu duyup anladik melek ne gorurse soyluyo ama ikinci fali tutmadi iste ne deyim! nesibe zaman vermiyo ama mantikli bir yol ciziyo ben dedigini yapmadim gurursuzlasamam diye ama sesli falini begendim gelecekle ilgili pek bisey dememis ama bi durumumu o da mi buradan okudu yoksa cidden bildi mi sasirdim! kimisi de nesibeyi begenmedi.. frekansim tutmadi elektrigim uymadi ya da ben begenmedim demek neyin kimin ekmegiyle oynamak oluyo ! melek bana baya bi sitem ve sinir dolu mesaj yazmisti sagolsun ! ama melek de okuyorsa yine soyluyorum melegi sevdim ben sesi tavri ciddiyeti guzel ilk fali da cikti katinada da iyi ama gelip burada yuzde yuz ovemem ikinci fali cikmadi henuz!benimle ilgili tek olumlu yorumun yok fal sayim dustu oradaki yazilar yuzunden dedi halbuki melekle ilgili olumlu yada olumsuz bir yazi yoktu! digerleri geldi burada kendini ovdu siteye 10 kisi giriyorsa 7 si o kisiye baktirdi kalan 3 kisi de kafasina gore takildi yani mesela normalde o 10 kisiden en az 3-4 tanesi melege baktiracakken reklamlar yuzunden belki hic fal almadi belki 1-2 fal aldi simdi bu suc bizim mi burada reklam yapanlarin mi !

dogru söylüyorsun gaussmat :)
Yani bencede hangi falcilari begendimizi ve hangilarini begenmediginiz yazmak
falcilarin ekmege'le oynamak anlamina gelmiyor.
Bence suc reklam yapanlarda.
Herkesin ayni falcilari begenecek hali yok ya..

Melek Hanimi bende begeniyorum, tutarli ve isabetli yorumlar yapiyor.
Gercekten'de emek veriyor.

Back
X