- 23 Ağustos 2012
- 51.781
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.028
- 898
- Konu Sahibi mutsuzSutlac
hahahaa, bak demistim sana, Sezen gercekten sallamasyon yapiyor
Taha ne oldu bu arada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahaa, bak demistim sana, Sezen gercekten sallamasyon yapiyor
Sezenle ilgili hic yorum gormedim, baktirirsan yazar misin sekerim?
Ben galiba Melek ya da Nesibeyi denicem.
Taha ne oldu bu arada![]()
sezeni düşünüyorum baktırırsam paylaşırım tabi![]()
Hayirrrrrrr sakin baktirma!!!!!!![]()
![]()
cnm ben de yazdıktan sonra gördüm sezenle ilgili yorumunu, peki baktırmayacağım teşekkürler :)
bence Taha'yi dene, ben onu begendim :)
hiç aklımda yoktu ama merak ettim şimdi :))
hiç aklımda yoktu ama merak ettim şimdi :))
Fal sepetinden Nesibe ve Sezen'i denedim.
Nesibe daha iyiydi diyebilirim.
Sezen'de belki sesli fal yapsa ve doğaçlama olsa daha iyi olabilir.
Binnazabla sitesinden Rezzan İksir diye bir kadına baktırdım.
Hakikaten kadın fincanı okuyor :))
Şimdi Melek Öz mü yoksa Melih gün'e mi yollasam onu düşünüyorum :))
yada en güzeli mutlu bir aşk olsa hayatımda da fal falan baktırmasam :)
Fal sepetinden Nesibe ve Sezen'i denedim.
Nesibe daha iyiydi diyebilirim.
Sezen'de belki sesli fal yapsa ve doğaçlama olsa daha iyi olabilir.
Binnazabla sitesinden Rezzan İksir diye bir kadına baktırdım.
Hakikaten kadın fincanı okuyor :))
Şimdi Melek Öz mü yoksa Melih gün'e mi yollasam onu düşünüyorum :))
yada en güzeli mutlu bir aşk olsa hayatımda da fal falan baktırmasam :)
şimdi nesibe sesli fala geçmiş o da iyi hoş yani illa ilkay diye bişey yok...cafelerdeki saçmalıklara göre oradaki bayanlar daha elit :)
Ankaradaki falcilara gore ben bile daha elitim, gel kiz gel ben bakicam bundan sonra herkese![]()
![]()
Ben Melek ve Nesibeyi denicem bir de, onu bunu deniyorum derken gunler gecip bitiyor boylece![]()
Arkadaşlar inanamıyorum bu kadar aşağılayıcı konuşmalar olamaz bir fal sonuçta ya yapmayın lütfen frekansınız kimse ile tutmaya bilir bu kadar bel altı vurmaya hakkımız yok tavsiye ederim yada etmem diye konuşulabilir kimse kimseye karışamaz böyle yapıkça aklımız karışıyor kimse güvenemiyor falsepeti sitesinede güven kalmıyor ben bir çok fal baktırdım o sitede beğendiğim beğenmediğimde olmadı ama frekansım tutmamışta olabilir doğal yani ama sezen hanım bana baktı ve beğendim siz beğenmemiş olabilirsiniz kimsenin ekmeği ile oynamayın o sitede melih bey ilkay hanım sezen hanımda çok başarılılar kesinlikle sezen hanımada sürekli baktırıyorum dediğiniz gibi değil hemde hiç bu arada taha bey i de denedim oda çok tutardı baktı oda iyi bir falcı ama bir kaç kişi hariç sitede herkesi kötülüyorsunuz bunu yapanlarda bilerek yapıyorlarsa herkes allaha havale çünkü burda para ile fal baktırıyoruz...