Falsepeti Maceram:)

Merhaba kizlar, fal sepetinden nesibeye baktirdim ama soyledigi seylerin cogu su anki durumuma uymuyor. Gelecegi bilemem tabi ama ...
Kisa konustu bi de sanki gecisdirir gibi oldu. Sordugum soruya tam bir cevap alamadim. Havada kaldi.. Pffff.
Nesibe icin cok iyi seyler duymustum. O yuzden hayal kirikligna ugradim biraz.
Nesibeyle ilgili benden baska kotu tecrubesi olan var mi? Gelecekle ilgili soyledikleri tutuyo mu?
O siteden baska kimi onerirsiniz?

Merhaba kizlar, fal sepetinden nesibeye baktirdim ama soyledigi seylerin cogu su anki durumuma uymuyor. Gelecegi bilemem tabi ama ...
Kisa konustu bi de sanki gecisdirir gibi oldu. Sordugum soruya tam bir cevap alamadim. Havada kaldi.. Pffff.
Nesibe icin cok iyi seyler duymustum. O yuzden hayal kirikligna ugradim biraz.
Nesibeyle ilgili benden baska kotu tecrubesi olan var mi? Gelecekle ilgili soyledikleri tutuyo mu?
O siteden baska kimi onerirsiniz?
Canim venus iyi nesibenin soyledigi hic birsey bendede cikmadi.tabi fal enerji isi

Kızlar medyum gizeme baktirdim fal sepetinden karakter analizi iyiydi durumumu detaylı açıkladım 15 dk bakmış kadın bizi evlendir di iyi mi siz ne dersiniz gizem için

Fal sepeti Firuzen'i denedim ben. İnanmam fala arkadaşım yönlendirdi. Ağzım açık kaldı 2011 yılında garanti bankasında çalışmaya başladığımı bildi ve 3 gün sonra gelecek telefonu söyledi. söylediği her şey gerçekleşiyor ama kendini kahin değil bu işin eğitimini almış çakra açan ve seans veren bir yorumcu olarak tanımlıyormuş... baya sohbet ettik çok samimi bir kız çıktı valla ben seansla 3 seans baktırdım değişimi hissediyorum sevgilim oldu ve eskiden sorunlu ilişkiler yaşardım hep artık öyle değil falan işimde yükseldim. Zaten 3 seansta sonlanır her şey ortaya çıkar diyor. Tercih sizin:spor::sus:

Ben feruzen e baktırdım çok memnun kaldım gerçekten yaklaşımı çok sıcak kart dışında size tavsiye veriyor ve isabetli şeyler söyledi gelecek için bir ay verdi tam tarih vermem için yıldız haritada bakmam gerek dedi umarım tutar verdiği zaman dilimi. Bence deneyin.

Fal sepeti nova ve eylül çok iyi bakıyorlar. Rezzan ı hiç beğenmedim. Çok bilgi vermemek lazım. Nova az bilgi verdim hislerimi düşüncelerimi ve karşı tarafı çok güzel analiz etmiş. Eylül isim veriyor. Aileden kuzenim ve kardeşimin adını söyledi falda bunlar kim diye sanırım ruhani varlıklardan haber alıyor.

Fal sepeti nova ve eylül çok iyi bakıyorlar. Rezzan ı hiç beğenmedim. Çok bilgi vermemek lazım. Nova az bilgi verdim hislerimi düşüncelerimi ve karşı tarafı çok güzel analiz etmiş. Eylül isim veriyor. Aileden kuzenim ve kardeşimin adını söyledi falda bunlar kim diye sanırım ruhani varlıklardan haber alıyor.
Rezzani neden begenmedinki ?

Back
X