- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi mutsuzSutlac
fal sepetinde nesibe iyi diyorlarmsta bn hic baktrmadm ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nesibe durumda cok iyi ama gelecegi allah bilir...durumda iyi gercektenfal sepetinde nesibe iyi diyorlarmsta bn hic baktrmadm ama
Aslinda bir sonraki gun fallara bakinca sorularida fallarla beraber cevapliyor pek bekletmiyor ama belki enerjisi dusmustur ondan bekletiyordur...Kızlar nesibe 2. Soruya kaç günde cevap veriyor birkaç gün oldu hala cevap gelmedi de merak ediyorum.
Allah Allah hala cevaplamadı benimkini :'(Aslinda bir sonraki gun fallara bakinca sorularida fallarla beraber cevapliyor pek bekletmiyor ama belki enerjisi dusmustur ondan bekletiyordur...
aa şimdi tekrar baktım gelmiş :)Allah Allah hala cevaplamadı benimkini :'(
Canim venus iyi nesibenin soyledigi hic birsey bendede cikmadi.tabi fal enerji isiMerhaba kizlar, fal sepetinden nesibeye baktirdim ama soyledigi seylerin cogu su anki durumuma uymuyor. Gelecegi bilemem tabi ama ...
Kisa konustu bi de sanki gecisdirir gibi oldu. Sordugum soruya tam bir cevap alamadim. Havada kaldi.. Pffff.
Nesibe icin cok iyi seyler duymustum. O yuzden hayal kirikligna ugradim biraz.
Nesibeyle ilgili benden baska kotu tecrubesi olan var mi? Gelecekle ilgili soyledikleri tutuyo mu?
O siteden baska kimi onerirsiniz?
Rezzani neden begenmedinki ?Fal sepeti nova ve eylül çok iyi bakıyorlar. Rezzan ı hiç beğenmedim. Çok bilgi vermemek lazım. Nova az bilgi verdim hislerimi düşüncelerimi ve karşı tarafı çok güzel analiz etmiş. Eylül isim veriyor. Aileden kuzenim ve kardeşimin adını söyledi falda bunlar kim diye sanırım ruhani varlıklardan haber alıyor.
Detay bilmedi bende hiç belki o yüzdenRezzani neden begenmedinki ?