Falsepeti Maceram:)

O senin görüşün bebeğim kadın benim ölmüş dedemin adını verdi o da face de yazmıyor emin ol herkes her falcıyı beğenecek diye kural Yok :KK8:
Ben sizin bebeğiniz değilim bu bir; ben size değil soran arkadaşa cevap verdim bu iki; aşk falında ölmüş dedelerin, hayattaki yeğenlerin işi ne bu üç! Bir daha bana yazmayın ayrıca muhattabım değilsiniz bu da 4 olsun ;)

Ben sizin bebeğiniz değilim bu bir; ben size değil soran arkadaşa cevap verdim bu iki; aşk falında ölmüş dedelerin, hayattaki yeğenlerin işi ne bu üç! Bir daha bana yazmayın ayrıca muhattabım değilsiniz bu da 4 olsun :KK66:
O zaman beni baz alarak cevap yapmamanı tavsiye ederim kurallara uymuyorsunuz yorumlarınızda şu an ölmüş dedem ve kuzenim hakkında insani değerlerimi ağzınıza almaya ne işi var demeye hakkınız yok ! Muhatabınız değilsem benim yazdığım mesajlarla dalga geçme hakkını kimse size vermez sanırım !

O zaman beni baz alarak cevap yapmamanı tavsiye ederim kurallara uymuyorsunuz yorumlarınızda şu an ölmüş dedem ve kuzenim hakkında insani değerlerimi ağzınıza almaya ne işi var demeye hakkınız yok ! Muhatabınız değilsem benim yazdığım mesajlarla dalga geçme hakkını kimse size vermez sanırım !
Size tek birşey söyleyeceğim kendinizi o kadına bu kadar kaptırmayın.Bu kadar falcı savunmayın.özelden bir arkadaş yazdı isterseniz sizede o mesajı atarım. Kızın Facebook üyeliği olmadığı için erkek arkadaşının adını-soyadını alıp Facebook'ta arama yapmış Ve ordan aldığı bilgileri kıza satmış çok savunduğunuz Eylül Hn. Ben size edebimle ve görgü kurallarına uyarak siz diye hitap ederek yorum yapıyorum. Düzeyinizi koruyun.Ve artık bana yazmayın.Ben sizin ne bebeğinizim ne sen diye hitap edebileceğiniz arkadaşınız değilim.Artık bana cevap yazmayın ve falınızın çıkmasını bekleyin.

Eylüle senin tavsiyenle fal attım dün öğlen bekle bekle gece anca geldi. Dinleyince neden o kadar beklettiğini anladım. Hanımefendi beni Facebook'ta araştırmış bulmuş. Mesleğimi ve abimin,ablamın,yeğenimin isimlerini söyledi direk. Yıllardır fal baktırıyorum. Hemen anladım yaptığı sahtekarlığı. Siteye yazdım bakalım ne cvp gelecek.
Bu sizin bana yazdığınız ilk mesaj. O zaman beni muhatap almadığınızı söyleyip benim tavsiyemle fal baktırmasaydınız kendinizle çelişmeyin iyi geceler bu da son mesajım.

Bu sizin bana yazdığınız ilk mesaj. O zaman beni muhatap almadığınızı söyleyip benim tavsiyemle fal baktırmasaydınız kendinizle çelişmeyin iyi geceler bu da son mesajım.
Sizin bana bebeğim hitabınız Ve bana inanmak yerine körü körüne falcıyı savunmanız nedeniyle muhattabım değilsiniz dedim.Keşke bunu idrak edebilseydiniz.Hiçbir çelişki yok bunda.Saygısızlığa cevap var.Artık cidden yazmayın gülünç oluyorsunuz.Selametle.

Sitedeki yorumları okuyorum şimdi Eylülle ilgili, bence kadına resmen yargısız infaz yapılıyor, ölmüş dedesinin adını bilmiş kadın hala facebook dolandırıcılığı diyorsunuz. Hayır anlamadım nedir bu sitedeki gereksiz nefret ortamı :KK12: Beğenen baktırır beğenmeyen baktırmaz, sırf şu başlık yüzünden fal atacağım resmen kadına, facebook kullanmıyorum nasılsa anlaşılır.

Sitedeki yorumları okuyorum şimdi Eylülle ilgili, bence kadına resmen yargısız infaz yapılıyor, ölmüş dedesinin adını bilmiş kadın hala facebook dolandırıcılığı diyorsunuz. Hayır anlamadım nedir bu sitedeki gereksiz nefret ortamı :KK12: Beğenen baktırır beğenmeyen baktırmaz, sırf şu başlık yüzünden fal atacağım resmen kadına, facebook kullanmıyorum nasılsa anlaşılır.
Ben birebir duygulu_girl12 duygulu_girl12 in falını dinledim. Fal adına hiçbir şey yoktu 10 dk evinin dekorasyonundan bahsetmişti..

Daha hayatimda hicbir falci bana hicbir kimsenin komple ismini söylememistir sahsen ben o falcidan korkarim :)
Hay ağzınla bin yaşa arkadaşım. En fazla harf söyler falcı özellikle kahvede oturup 3 akrabanın ismini direk söyleyemez. Eylül bana hayatımdaki insanın ismini yada harflerini söylese ona inanırdım ama adam Facebook'ta ekli değil ki nasıl söylesin :)

Hay ağzınla bin yaşa arkadaşım. En fazla harf söyler falcı özellikle kahvede oturup 3 akrabanın ismini direk söyleyemez. Eylül bana hayatımdaki insanın ismini yada harflerini söylese ona inanırdım ama adam Facebook'ta ekli değil ki nasıl söylesin :)

bence cok komik bile kahve falimda akrabalarimin ismi ne alaka ya (tabi o niyetle kapatiysam) bu falciyi tanimam etmek kimseyi suclamakta istemem ama olay cidden garip

bence cok komik bile kahve falimda akrabalarimin ismi ne alaka ya (tabi o niyetle kapatiysam) bu falciyi tanimam etmek kimseyi suclamakta istemem ama olay cidden garip
Aşk falında oturup akraba ismi sayması sanırım inandırıcı bulunması için ve daha Sonra tekrar fal atılsın diye olmalı. Başka açıklaması olamaz

Aynen öyle sadece dede adı değil eski iş yerimdeki ortamımı bildi ve bunu face de bakan kimse göremez bilgilerimden kaldıralı çok oldu.Kadın duru görü yeteneği olduğunu savunuyor bir takım isimler ve veriler alıyor.Bu tarz insanlar var ben daha önce de karşılaşmıştım yüz falı bakıyorlar ve yine böyle isim tahmini yapabiliyorlar.Beğenmeyen baktırmasın tabi silah zoruyla değil.Kadın gördüğü ve hissettiği şeyleri söylüyor aşkla ilgili sorduğum sorularda net bilgi görmediyse bana söylemiyorsa onu suçlayamam.En azından başka falcılar gibi pembe tablo çizmiyor.Ve ayrıca son eklemek istediğim Eylülün bana iş hayatı ile ilgili söylediği bir şeyi yaşıyorum ! Yeni bir gelişme oldu çünkü :halay: ...Baktımasınlar benim için daha iyi daha çabuk sıra gelir bana baktıracağımda :rolleyes:

Ben daha once baktirdim ona. An ve gecmiste fena sayilmaz ama verdigi zaman cikmadi bende :KK43: dilerim sen begenirsin..

Bu vesile ile de fal sepetinde fal baktiracaksaniz NESİBE, MELEK ve YAGMUR disindakilerini kesinlikle tavsiye etmedigimi belirtmis olayim.. En azindan ben tovbeliyim baskasina ordan birine dun yasadigimdan sonra..
Yagmurun dedikleri ciktimi

yağmur'u hiç ama hiç tavsiye etmem geçen sene en pişman olduğum fallardan biriydi. sen şöylesin sen böylesin deyip deyip beni anlatmış ve rahatsız edici bir ses tonu vardı.

firuzen: falsepetinde yağmur'un falinin en berbat olduğunu sanırdım ama daha kötüsü de varmış firuzen sağolsun :ruh::kusmuk: o kadar saçma ve benle alakasız bir faldi ki yani nerden tutsam elimde kalır.
bir de benim söylediklerim hep çıkar :KK66:yazmış sürekli bir göz kırpma koymuş. hiç kimsenin bilmediği bir ilişkiden bahsederken "çok kıskanmışlar, ayırmak istemişler" filan demiş. berbat bir faldi tek kelimeyle, verdiğim paraya içim yandı resmen. iade istedim indirim verdiler :işsiz:

bir de ayışığının bana geçen yıl baktığı fali bulup tekrar dinledim. gerçekten benim kişiliğimle ilgili çok güzel tespitleri olmuş, geleceğe dair dedikleri de tutar gibi olmuş diyeyim. yani ayışığına bi kez daha baktırmak isterdim.

yağmur'u hiç ama hiç tavsiye etmem geçen sene en pişman olduğum fallardan biriydi. sen şöylesin sen böylesin deyip deyip beni anlatmış ve rahatsız edici bir ses tonu vardı.

firuzen: falsepetinde yağmur'un falinin en berbat olduğunu sanırdım ama daha kötüsü de varmış firuzen sağolsun :ruh::kusmuk: o kadar saçma ve benle alakasız bir faldi ki yani nerden tutsam elimde kalır.
bir de benim söylediklerim hep çıkar :KK66:yazmış sürekli bir göz kırpma koymuş. hiç kimsenin bilmediği bir ilişkiden bahsederken "çok kıskanmışlar, ayırmak istemişler" filan demiş. berbat bir faldi tek kelimeyle, verdiğim paraya içim yandı resmen. iade istedim indirim verdiler :işsiz:

bir de ayışığının bana geçen yıl baktığı fali bulup tekrar dinledim. gerçekten benim kişiliğimle ilgili çok güzel tespitleri olmuş, geleceğe dair dedikleri de tutar gibi olmuş diyeyim. yani ayışığına bi kez daha baktırmak isterdim.
keşke bu yazınızı önceden okumuş olsaydım, Firuzen e gönderdim bende hem uzun sürede geri dönüş yaptı hemde ne bileyim ısınamadım yorumlarına, elektriğimiz tutmadı herhalde .
başka önerebileceğiniz var mı birileri ?

şimdi Senanur Tan dan yorum aldım, çok tatlıydı. haftaya beklediğin haberi alıyorsun dedi. Eğer dediği gibi tutarsa gidip alnından öperim ben bu kadını :):halay:

şimdi Senanur Tan dan yorum aldım, çok tatlıydı. haftaya beklediğin haberi alıyorsun dedi. Eğer dediği gibi tutarsa gidip alnından öperim ben bu kadını :):halay:
bende gönderdim sizin mesajınızdan sonra, ilk başta biraz genel konuşuo gibi geldi ama sonradan güzel noktalara değindi . baya tutttum ben bu kadını, böyle giderse yakında kesin arttırırlar fiyatını

Back
X