Taha : Kahve baktirdim. Nesibe ve Ilkay farkli, Taha ve Melek farkli teller caliyorlardi. Lakin Nesibe ve Ilkayin dedikleri ana hatlariyla kafama daha cok yatti. Asil derdim olan aski bildigini sanmiyorum ama is konusundaki yorumlarini begendim. 5/10 veririm.
Melek: Kahve baktirdim ve hic begenmedim. Soyledkilerinin realite ile ilgisi yoktu. Bana eski sevgilinle evleneceksin dedi ama benim bir eski sevgilim yok, gercekten su ana kadar hayatimda kimse olmadi. Yani soyledigi seyin gerceklesme olasiligi %0. 3/10 veririm, enerjisi olumlu oldugu icin. Yine de ben bu Melehi sevdim, sesi bir tatli sormayin. Begenenleri de var ama ben bir daha baktirmam.
Ilkay: Kahve ve tarot baktirdim. Verdigi tarihler tutmadi, soyledigi insanlarla da aramda bir sey olmadi, tanismadim bile. Yine de ani guzel yorumluyor, enerjimiz tuttu sanmistim ama tutmamis galiba. Bence denenmeli.
Nesibe: Cok begendim, bence kalpgozu acik birisi. Rezzan hanimla ayni seyleri soylediler, daha tarih gelmedigi icin yorum yapamayacagim ama umarim dedikleri cikar. Bence denenmeli.
Sezen: Berbat otesiydi yorumlar. 1/10 veririm.
Herra, Nesibe, Esince icin beklemedeyim, bakalim dedikleri tutacak mi yoksa evde kalip delirecek miyim
Ortakoy cafe Yildiz: Soylemeden gecemeyecgim galiba

Mayista biriyle tanisip gelecek yil evlenme karari vereceksin demisti, Biriyle tanistim, begendim ama sevgilisi varmis.......yani burasi tutmadi. kalan her seyi bilmisti de ben onlari ne yapayim ben ne zaman evlenicem kardesim bana bunu soyleyin