Falsepeti Maceram:)

Gönderdim kuzuşum, ağustosa kadar zaman vermiş, yeni bir aşk var demiş ama inanamadım.

Ben artık hiçbir şeyden umutlu değilim, niye baktırıyorsam ?!

baktırmayınca boşluğa düşüyorum ben artık tatlım yaa :) sen kendini inandır tatlımki seni bulsun pozitif düşncelerini yay etrafa :) gerçekten imkansız diye bişiy yok yürekten istedikten soınra

nesıbe ıyı guzel hoşta gelecege daır cok sey soylemıyokı daha cok gecmıs hakkında konusuyo...:55::55::55::55::55:

baktırmayınca boşluğa düşüyorum ben artık tatlım yaa :) sen kendini inandır tatlımki seni bulsun pozitif düşncelerini yay etrafa :) gerçekten imkansız diye bişiy yok yürekten istedikten soınra

Aynen ben de , baktırmayınca kötü oluyorum, baktırınca da inanmıyorum.

Melek bana çok olumlu konuştu ama imkansız yani öyle birşeyin olması ama yinede çok mutlu oldum...Derin'e baktırmak istiyorum ama yakalayamıyorum bir türlü 1 hazirandan beri yorum yapılmamış girmiyormu acaba artık..yakınlarda baktıran varmı ona ve dediği çıkan ?

Melek bana çok olumlu konuştu ama imkansız yani öyle birşeyin olması ama yinede çok mutlu oldum...Derin'e baktırmak istiyorum ama yakalayamıyorum bir türlü 1 hazirandan beri yorum yapılmamış girmiyormu acaba artık..yakınlarda baktıran varmı ona ve dediği çıkan ?

Bende onu bekliyorum ama gelmeyecek galiba yaaa...melihe baktırsammı diye düşünmüştüm ama çoğu kişide memnun değil galibaa o yüzden karar veremedim kızlar...hergün hergün fal baktırıyorum nolcek ya böylee..ayranı yok içmeye atla gider....gibi bişiy bu halim benim ya :)

Bende onu bekliyorum ama gelmeyecek galiba yaaa...melihe baktırsammı diye düşünmüştüm ama çoğu kişide memnun değil galibaa o yüzden karar veremedim kızlar...hergün hergün fal baktırıyorum nolcek ya böylee..ayranı yok içmeye atla gider....gibi bişiy bu halim benim ya :)

Melih'i ben beğenmedim ama sen bilirsin tabi.. Aynen yaa hergün bazen 2 tane fal baktırır oldum ne olacak bu halim bilmiyorum..

ben de şimdi buradan paket aldım. ilkay çok övülüyordu bir onu deneyeceğim, sadece tarotta vardı o. mecbur oraya girdim. bir de kahve baktırayım bakalım. kovalamaya başladım falcıları.
yazılı olan falları sevmiyorum ondan aranıyorum.

Ben Melihi pek begenmedim.
Zaten falin yarisi anlaşılmıyor.

Falsepetindeki en iyi falcilar bence Derin, Melek, Nesibe, Taha ve Ilkay.
Öbür falcilar o kadar iyi degil

Son düzenleme:
Melih: Tarot baktirmisim. Cok kötü, begenmedim, sallamasyon, dinleyemeden kapatip sildim
Ilkay: Kahve fali baktirmistim. Sanirim enerjimiz tutmadi.Ben begenmedim.
Melis: Kahve fali baktirmistim. Begendim. Bana tarot ve iskambil kartilarida acmis. Diger bir kac falcinin dediklerine yakin seyler söyledi. Icinde bulundugum durumu gayet güzel analiz etmis.
Taha: Kahve fali baktirmistim. Begendim. O da diger falcilarin dediklerine yakin seyler söyledi. Gercekten begendim.
Melek: Tarot ve Yildizname baktirmistim. Tarotta daha basarili buldum. Üstelik gercekten cok tatli biri.
Nesibe: Falsepetinde en begendim ve hatta kendime yakin buldugum biri oldu. Kahve ve Tarot baktirmistim ben. Fal benim icin bir terapiydi o da bunu basariyordu.
Derin: Yildizname baktirdim. Gercekten ince, datayli ve emek verilen bir yorum. Begendim. Herkezin aksine o bana bir konuda baska birsey dedi. Merak ediyorum o mu hakli cikacak. Hayatimdaki degisiklerle ilgili diger falcilarin dedikleriyle hemen hemen ayni ama daha dateyli.

Yani kisacasi baktiracaksaniz. Yildiznamede Derin, Tarotta Melek, Kahvede Nesibe derim...

Ama artik ben baktirmiyorum sükür enerjimi düsüyor..:1::1::1::1:

Taha : Kahve baktirdim. Nesibe ve Ilkay farkli, Taha ve Melek farkli teller caliyorlardi. Lakin Nesibe ve Ilkayin dedikleri ana hatlariyla kafama daha cok yatti. Asil derdim olan aski bildigini sanmiyorum ama is konusundaki yorumlarini begendim. 5/10 veririm.

Melek: Kahve baktirdim ve hic begenmedim. Soyledkilerinin realite ile ilgisi yoktu. Bana eski sevgilinle evleneceksin dedi ama benim bir eski sevgilim yok, gercekten su ana kadar hayatimda kimse olmadi. Yani soyledigi seyin gerceklesme olasiligi %0. 3/10 veririm, enerjisi olumlu oldugu icin. Yine de ben bu Melehi sevdim, sesi bir tatli sormayin. Begenenleri de var ama ben bir daha baktirmam.

Ilkay: Kahve ve tarot baktirdim. Verdigi tarihler tutmadi, soyledigi insanlarla da aramda bir sey olmadi, tanismadim bile. Yine de ani guzel yorumluyor, enerjimiz tuttu sanmistim ama tutmamis galiba. Bence denenmeli.

Nesibe: Cok begendim, bence kalpgozu acik birisi. Rezzan hanimla ayni seyleri soylediler, daha tarih gelmedigi icin yorum yapamayacagim ama umarim dedikleri cikar. Bence denenmeli.

Sezen: Berbat otesiydi yorumlar. 1/10 veririm.

Herra, Nesibe, Esince icin beklemedeyim, bakalim dedikleri tutacak mi yoksa evde kalip delirecek miyim :37:

Ortakoy cafe Yildiz: Soylemeden gecemeyecgim galiba :21: Mayista biriyle tanisip gelecek yil evlenme karari vereceksin demisti, Biriyle tanistim, begendim ama sevgilisi varmis.......yani burasi tutmadi. kalan her seyi bilmisti de ben onlari ne yapayim ben ne zaman evlenicem kardesim bana bunu soyleyin :21:

Son düzenleme:
Taha : Kahve baktirdim. Nesibe ve Ilkay farkli, Taha ve Melek farkli teller caliyorlardi. Lakin Nesibe ve Ilkayin dedikleri ana hatlariyla kafama daha cok yatti. Asil derdim olan aski bildigini sanmiyorum ama is konusundaki yorumlarini begendim. 5/10 veririm.

Melek: Kahve baktirdim ve hic begenmedim. Soyledkilerinin realite ile ilgisi yoktu. Bana eski sevgilinle evleneceksin dedi ama benim bir eski sevgilim yok, gercekten su ana kadar hayatimda kimse olmadi. Yani soyledigi seyin gerceklesme olasiligi %0. 3/10 veririm, enerjisi olumlu oldugu icin. Yine de ben bu Melehi sevdim, sesi bir tatli sormayin. Begenenleri de var ama ben bir daha baktirmam.

Ilkay: Kahve ve tarot baktirdim. Verdigi tarihler tutmadi, soyledigi insanlarla da aramda bir sey olmadi, tanismadim bile. Yine de ani guzel yorumluyor, enerjimiz tuttu sanmistim ama tutmamis galiba. Bence denenmeli.

Nesibe: Cok begendim, bence kalpgozu acik birisi. Rezzan hanimla ayni seyleri soylediler, daha tarih gelmedigi icin yorum yapamayacagim ama umarim dedikleri cikar. Bence denenmeli.

Sezen: Berbat otesiydi yorumlar. 1/10 veririm.

Herra, Nesibe, Esince icin beklemedeyim, bakalim dedikleri tutacak mi yoksa evde kalip delirecek miyim :37:

Ortakoy cafe Yildiz: Soylemeden gecemeyecgim galiba :21: Mayista biriyle tanisip gelecek yil evlenme karari vereceksin demisti, Biriyle tanistim, begendim ama sevgilisi varmis.......yani burasi tutmadi. kalan her seyi bilmisti de ben onlari ne yapayim ben ne zaman evlenicem kardesim bana bunu soyleyin :21:

Sende ben gibisin :) :1:

Bende en cok Nesibe´yi begendiim falsepetinde. Bana verdigi süre Taha´nin verdigi süreyle ayni bakalim. Tarihe takilmamak gerek. Gerci ben artik baktirmiyorum ve düsünmüyorum da söylenenleri.

melek yerine Melih yazmissin. Sesi bir tatli :S ben dinlemeden kapatim melihin yorumunu.

Son düzenleme:
selam kızlar. melih'e baktırmış bulundum o kadar uyarmışsınız ama...
bir soru sormuştum tarih sormuştum. onun için üç hafta demiş.
onun dışında tamamen palavra.

manita şişman göbekli beyaz bir tip, melih'in tarif ettiği esmer uzun boylu uzun burunlu.
olmamış.

her gece yatağa yatıp ağlıyorsun falan diyor. sosyal hayattan kopmuşsun diyor.
hayır hiç ağlamıyorum ve malesef aşırı yorgunum, sosyal hayat çok dolu. :( olmamış bu fal. iyi bakamıyor.

selam kızlar. melih'e baktırmış bulundum o kadar uyarmışsınız ama...
bir soru sormuştum tarih sormuştum. onun için üç hafta demiş.
onun dışında tamamen palavra.

manita şişman göbekli beyaz bir tip, melih'in tarif ettiği esmer uzun boylu uzun burunlu.
olmamış.

her gece yatağa yatıp ağlıyorsun falan diyor. sosyal hayattan kopmuşsun diyor.
hayır hiç ağlamıyorum ve malesef aşırı yorgunum, sosyal hayat çok dolu. :( olmamış bu fal. iyi bakamıyor.

evet aynen öyle salliyor...Ben dinleyemedim bile hemencik sildim..yinede verilen emek karsisinda tam yildiz vermistim.

Back
X