Falsepeti Maceram:)

zeusu bende beğenmedim kıyaslayınca gerçekten nesibe arkdişişlerim yaa :) arkdişler bu arada benim bi ablam var her işimi gider danışırım reklam diye düşünmeyin bende çok fal baktırdım başka başka yerlerde ama herzaman bu ablamı ayrı tutarım..yakında interne sitesi kurcak ben size denemenizi tavsiye ederim beğenicenizi umarm

Ben tarot online ya da yuzyuze sevmiyorum. Kahve falı daha benden bişey ya, daha kişisel geliyor:)

Ben artık fal baktırmak istemiyorum kimseye. Olumlu yorumluyorlar guzel ama umut mu veriyorlar, gerçekten hisleri mi bu yonde bilemiyorum.Nesibe cok iyi baktı netti yani ama ilkay daha farklı tavsiyelerde bulundu. Yani yaş olarak da akıl olarak da yeterince olgun biri olmasam kafamı karıştırırlardı. Daha gerçeğe donuk dusunun kızlar bence. Hepimiz okumus etmiş insanlarız.Evet cok guzel yorumlar falan ama adamı en iyi siz tanıyorsunuz ya da iş ortamınızı sizden iyi bilemezler. Biraz daha kendi yorumlarınıza guvenin olumlu dusunun demek istiyorum biraz da. Yani ben onu yapmaya calışıyorum.

Ben tarot online ya da yuzyuze sevmiyorum. Kahve falı daha benden bişey ya, daha kişisel geliyor:)

Ben artık fal baktırmak istemiyorum kimseye. Olumlu yorumluyorlar guzel ama umut mu veriyorlar, gerçekten hisleri mi bu yonde bilemiyorum.Nesibe cok iyi baktı netti yani ama ilkay daha farklı tavsiyelerde bulundu. Yani yaş olarak da akıl olarak da yeterince olgun biri olmasam kafamı karıştırırlardı. Daha gerçeğe donuk dusunun kızlar bence. Hepimiz okumus etmiş insanlarız.Evet cok guzel yorumlar falan ama adamı en iyi siz tanıyorsunuz ya da iş ortamınızı sizden iyi bilemezler. Biraz daha kendi yorumlarınıza guvenin olumlu dusunun demek istiyorum biraz da. Yani ben onu yapmaya calışıyorum.

benimde kararım hep bu yönde ama arkadaş kurbanı oluyorum hep dayanamıyorum:))online fala gelince adamına göre değişiyor ben fincan resmini çek gönder diyen bir bayana baktırdım ilk tecrübem di şaşırdım ama iyiydi hatun:)) neyseki daha kötü şeyler söyleyen olmadı artık 2-3 ayda bir keyfine baktırıcam:)

Sezen için ne düşünüyorsunuz kızlar??

Ben onceki sayfalara yazdigimi tekrar soyleyecegim: ben hiccccccccc begenmedim.

Ani hissetmemis, icinde oldugum durumu hissetmeden sacma sapan klasik falci agziyla yorumlar yapmis.

Kac bence , uzak dur :kkk: Tellwe deki crimsonlady yi merak ediyorum ben , bir de Derine baktircam.

Ani hissetmemis, icinde oldugum durumu hissetmeden sacma sapan klasik falci agziyla yorumlar yapmis.

Kac bence , uzak dur :kkk: Tellwe deki crimsonlady yi merak ediyorum ben , bir de Derine baktircam.

crimsonlady bana biraz pahalı gibi geldi kızlar

crimsonlady uzakta yazıyor nezaman gelir acaba derini bende merak ediyorum ama hiç online yakalayamadım

Crimsonlady'ye baktirdim, acaip uzun bi yorum yazdi, ama pek nokta atislari yoktu ve dedigi cikmadi.
Ama yinede cogu falcilardan iyi.

@ladyindark Derin zaten hep erken saatlerde online oluyor, yakalamak biraz zor.

Bende Sezeni hiccccccccccc begenmedim.
Cok alakasiz seyler yazmis ve tozpembe bir tablo cizdi.
Hicbirsey cikmadi

bende meleğe baktırdım lakin inanaılmaz olumsuz bir yorum yapmış :( insan bir damla umut kırıntısı bırakır :)

banada olumsuz konuştu tatlım sorduğum kişinin olumsuz olduğunu söyledi bende olumsuz olduğunu düşünüyorum ama geri dönüş girişimi olucakmı diye sordum onuın içinde olumsuz konuştu :(

banada olumsuz konuştu tatlım sorduğum kişinin olumsuz olduğunu söyledi bende olumsuz olduğunu düşünüyorum ama geri dönüş girişimi olucakmı diye sordum onuın içinde olumsuz konuştu :(

Melek bana hiçbir şey bilemedi. Ben onu hiç beğenmemiştim , dediği şeylerin çıktığı 1 kişi bile yok bu forumda o yüzden güzel canınızı sıkmayın kardeşlerim :19: :19: Olumlu düşünün, olumlu olsun. :72: Geri dönen olmazsa da s...tir edin geçin, Brad Pitt değiller ya! :72:

Melek bana hiçbir şey bilemedi. Ben onu hiç beğenmemiştim , dediği şeylerin çıktığı 1 kişi bile yok bu forumda o yüzden güzel canınızı sıkmayın kardeşlerim :19: :19: Olumlu düşünün, olumlu olsun. :72: Geri dönen olmazsa da s...tir edin geçin, Brad Pitt değiller ya! :72:

Kilo aldığımı filan bilmiş ama tatlım ama ben ençok nesibeyi beğeniorum benim favorim o :) insan takıntı yapmaya görsün işte :) sen herraya göndermiştin tatlım naptın beğendinmi

boyle bazen alakasız zamanlarda Nesibe'nin soyledikleri aklıma geliyor. Nasıl olabilir boyle bişey ya, kadın nerden bilsin benim onunla ilgili tanımımı. Onun kendiyle ilgili tanımını. Hiçbir yere yazmadım kızlar. Ben galiba fala inanmadan baktırıyormuşum bu zamana kadar :)

Kilo aldığımı filan bilmiş ama tatlım ama ben ençok nesibeyi beğeniorum benim favorim o :) insan takıntı yapmaya görsün işte :) sen herraya göndermiştin tatlım naptın beğendinmi

Gönderdim kuzuşum, ağustosa kadar zaman vermiş, yeni bir aşk var demiş ama inanamadım.

Ben artık hiçbir şeyden umutlu değilim, niye baktırıyorsam ?!

boyle bazen alakasız zamanlarda Nesibe'nin soyledikleri aklıma geliyor. Nasıl olabilir boyle bişey ya, kadın nerden bilsin benim onunla ilgili tanımımı. Onun kendiyle ilgili tanımını. Hiçbir yere yazmadım kızlar. Ben galiba fala inanmadan baktırıyormuşum bu zamana kadar :)

Gerçekten hisleri çok kuvvetli nesibenin meleğin yorumlarıda isabetliydi ama nesibe bana göre bi başka yani karşımdakini öyle bir tasvir etmişki ben bile tanıdığım halde böyle tasvirler yapamazdım yani..derinden memnun olan varmı arkadaşlar uzun zamandır bekliyorum baktıramadım

Back
X