Falsepeti Maceram:)

Kızlar falım geldi kime baktırayım:D şaka gibi ya... ama yazılı fal istemiyorum tarot baktıracağım adam gibi biri baksın istiyorum kim var şuan sistemde...

fena degil aslinda ben baktirmistim, ama okadar tutarli degil gibi geldi bana.
Yani bilmem, o kadar kötü degil ama o kadar iyi'de degil

Yorumları fena değil gibiydi ama benide pek çekmedi yani...nesibeye göndersem dicem ama daha 2 gün oluyo baktıralı ne dicem yaa başkada kimse yok şuan da.. zaten nesibenin 7 falı olmuş meşgul bile :)

kızlar yorumlarınız bana geçen yıl ki halimi hatırlattı:9:. ben de geçen yıl böyleydim falım geldi gibi bir durumdaydım:1: baktırdığım fal sayısını hatırlamıyorum.

neyse ki bu yıl düzeldim biraz ayda 1 falan baktırıyorum artık da cidden bağımlılık ya bunu yaşamayan anlamaz.

en iyisi hiç girmemek bu fal işine.

kızlar yorumlarınız bana geçen yıl ki halimi hatırlattı:9:. ben de geçen yıl böyleydim falım geldi gibi bir durumdaydım:1: baktırdığım fal sayısını hatırlamıyorum.

neyse ki bu yıl düzeldim biraz ayda 1 falan baktırıyorum artık da cidden bağımlılık ya bunu yaşamayan anlamaz.

nası kurtuldun peki tatlımm :)

Yorumları fena değil gibiydi ama benide pek çekmedi yani...nesibeye göndersem dicem ama daha 2 gün oluyo baktıralı ne dicem yaa başkada kimse yok şuan da.. zaten nesibenin 7 falı olmuş meşgul bile :)

haha, vallah gülesim geldi ya. :1:
Yavas, biraz zaman gecsin, belki iyi bir falci online olur
Nesibeye göndermissin zaten, biraz zaman gecsin :1:
Iyice fal manyaklari olmusuz, bence hemen bir hastane acsinlar fal bagimlilara, hemen giderim oraya :1:

nası kurtuldun peki tatlımm :)

geçen yıl fal baktırırken kime baktırsam bir konu hakkında hepsi aynı şeyleri söylüyorlardı olacağına çok inanmıştım.

sonra tabi olmayacağını kesin olarak anladım ve boşuna fallar yüzünden hayal kurup hayal kırıklığına uğradığımı farkettim.

tabi öyle olunca uzunca bir dönem baya 8-9 ay gibi fal baktırmadım.

şimdi de aklıma esince baktırıyorum ama yine dedikleri çıkmıyor bakıyorum soğudum o yüzden faldan sanırım şimdi arada öyle baktırıyorum.

Ya ne yapalim, önceden ben daha cok bagimliydim, biraz iyilestim :D :1:

ben nesibe'ye ulaştım nihayet.
bu geceye yetişmez muhtemelen. yarın gündüz ilk iş size yazarım.

Melek Öz'ün dedikleri bana çıkmamıştı ama anı bilmişti...Of ne yapsam bilemedim size çıktı mı Melek Öz?

zaten yavaş yavaş soğuyor insan faldan bir noktada tamamen soğuruz diye düşünüyorum.

hiç bir dedikleri çıkmıyor çünkü.

hep boşuna hayal kurduğumla kaldım fallar yüzünden.

Fal terapi gibi birsey oldu benim icin
Bazen falcilar birseylere tutturabilyorda , ama bu cok az görünen birsey.
Ama yine keyifli oluyor ya :1:

ben falcılarla alakalı bı gozlemımı soylıyım sıze gercekten bakabılen ınsanlar bı sureden sonra bu ısı bırakıyolar rahatsız oluyolar sanırım:31::31::31::31:

Back
X