- Konu Sahibi mutsuzSutlac
haha![]()
Ne yapalim, insanlar bizi manyak sanmasinlar
Fal acaip bagimlilik yapiyor :/
evet tatlım yaa gerçekten çok kötü bişiymiş sigaradanda beter

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha![]()
Ne yapalim, insanlar bizi manyak sanmasinlar
Fal acaip bagimlilik yapiyor :/
Nereden bulastim ben buna ya![]()
ayy duramıyorum benn asrın arıkan diye biri var ona baktırsammı diye düşünüyorum şimdi de:)
Kızlar falım geldi kime baktırayımşaka gibi ya... ama yazılı fal istemiyorum tarot baktıracağım adam gibi biri baksın istiyorum kim var şuan sistemde...
fena degil aslinda ben baktirmistim, ama okadar tutarli degil gibi geldi bana.
Yani bilmem, o kadar kötü degil ama o kadar iyi'de degil
kızlar yorumlarınız bana geçen yıl ki halimi hatırlattı. ben de geçen yıl böyleydim falım geldi gibi bir durumdaydım
baktırdığım fal sayısını hatırlamıyorum.
neyse ki bu yıl düzeldim biraz ayda 1 falan baktırıyorum artık da cidden bağımlılık ya bunu yaşamayan anlamaz.
en iyisi hiç girmemek bu fal işine.
Yorumları fena değil gibiydi ama benide pek çekmedi yani...nesibeye göndersem dicem ama daha 2 gün oluyo baktıralı ne dicem yaa başkada kimse yok şuan da.. zaten nesibenin 7 falı olmuş meşgul bile :)
nası kurtuldun peki tatlımm :)
kızlar yorumlarınız bana geçen yıl ki halimi hatırlattı. ben de geçen yıl böyleydim falım geldi gibi bir durumdaydım
baktırdığım fal sayısını hatırlamıyorum.
neyse ki bu yıl düzeldim biraz ayda 1 falan baktırıyorum artık da cidden bağımlılık ya bunu yaşamayan anlamaz.
en iyisi hiç girmemek bu fal işine.
Ya ne yapalim, önceden ben daha cok bagimliydim, biraz iyilestim![]()
![]()
zaten yavaş yavaş soğuyor insan faldan bir noktada tamamen soğuruz diye düşünüyorum.
hiç bir dedikleri çıkmıyor çünkü.
hep boşuna hayal kurduğumla kaldım fallar yüzünden.
Melek Öz'ün dedikleri bana çıkmamıştı ama anı bilmişti...Of ne yapsam bilemedim size çıktı mı Melek Öz?