- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
- Konu Sahibi mutsuzSutlac
gerçekten öyle hatta fal tam bu cümleyle başlıyordu
burada da herkes duygusal boşluktaymış![]()
Ya cok yazik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten öyle hatta fal tam bu cümleyle başlıyordu
burada da herkes duygusal boşluktaymış![]()
"Cevrendeki herkezin bir sevgilisi var sen kendini yalniz hissediyorsun, bir boslugun var senin,hersey tam olasa bile yine kendini eksik hissediyorsun, bunun nedeni ise duygusal bosluk, ne yaparsan yap, hep böyle boslugun var."
"Cevrendeki herkezin bir sevgilisi var sen kendini yalniz hissediyorsun, bir boslugun var senin,hersey tam olasa bile yine kendini eksik hissediyorsun, bunun nedeni ise duygusal bosluk, ne yaparsan yap, hep böyle boslugun var."
Nesibe bana da benzer şeyler demişti![]()
Ne olur burda yahu, Nesibe herkese ayni seyleri mi söylüyor acaba ?
Bana söylediği şeyler hep bu tarzdı :102: Sanırım bunları da çoğu kişiye söylüyormuş
Hepimiz boşluktayız, ondandır. Adam gibi bir aşk hayatımız olsa fal baktırmazdık herhalde
İsyanım kadere kardeşlerim, ben hariç herkesin sevgilisi var Nesibe nin de dediği gibi.
Hayatım yapayalnız geçip gidiyor, neyin günahını ödüyorum bilmem.
kızlar merhaba, yazılanları okuyunca bende falsepetine baktırmaya karar verdim. Nesibe ye baktıracağım fakat Melih Gün isimli falcının puanı %100 ve sürekli sıra var, acaba aranızda o falcıya baktıran varmı?
kızlar merhaba, yazılanları okuyunca bende falsepetine baktırmaya karar verdim. Nesibe ye baktıracağım fakat Melih Gün isimli falcının puanı %100 ve sürekli sıra var, acaba aranızda o falcıya baktıran varmı?
Canım ben dün baktırdım melih beye ama yani eh diyim çok iyi denemez bence %100 değil yani hakettiği bana göre. Sevgilimle olan problemi ben söyledim düzelcek dedi akşamına düzeldi ama zaten ufak bir problemdi.
ben baktirdim :) ve sonuna kadar dinlemeden kapatim sildim fali. Enerjimiz tutmadi. Biraz tozpembe bir tablo cizdi yani duymak istediklerimi söyledi ve bence salladi. Bende ani bile tuturamadi ama begenen cok. Kiminde ani güzel tuturmus ve dediklerini ciktigini söyleyeni görmedim daha topikte :) Ya birde nasil desem ses tonu´biraz farkli :)
Teşekkür ederimmm kızlar, ozaman nesibeye baktırıyorum. baktırınca yazarımm...
kahvemi baktirmak istiyorsun? Taha´yida begenmistim ben![]()