Falsepeti Maceram:)

"Cevrendeki herkezin bir sevgilisi var sen kendini yalniz hissediyorsun, bir boslugun var senin,hersey tam olasa bile yine kendini eksik hissediyorsun, bunun nedeni ise duygusal bosluk, ne yaparsan yap, hep böyle boslugun var."[/QUOTE]

Nesibe bana da benzer şeyler demişti :5:

"Cevrendeki herkezin bir sevgilisi var sen kendini yalniz hissediyorsun, bir boslugun var senin,hersey tam olasa bile yine kendini eksik hissediyorsun, bunun nedeni ise duygusal bosluk, ne yaparsan yap, hep böyle boslugun var."

Nesibe bana da benzer şeyler demişti :5:[/QUOTE]

ben artık nesibenin herkese aynı şeyleri söylediğinden şüphelenmeye başladım:4:

BANAD AYNEN (Hayalkırıklıkları,üzüntü,heyecan kaybı isteksizlik bunları bir süre fazlasıyla hissetmişsin. Artık iyisin. Ama etkileri sende kalmış. Güvensiz bir insansın, sezgilerin çoğu zaman sizi doğruya götürüyor) dedi

"Cevrendeki herkezin bir sevgilisi var sen kendini yalniz hissediyorsun, bir boslugun var senin,hersey tam olasa bile yine kendini eksik hissediyorsun, bunun nedeni ise duygusal bosluk, ne yaparsan yap, hep böyle boslugun var."

Nesibe bana da benzer şeyler demişti :5:[/QUOTE]

Ne olur burda yahu, Nesibe herkese ayni seyleri mi söylüyor acaba ?

Ne olur burda yahu, Nesibe herkese ayni seyleri mi söylüyor acaba ?

Bana söylediği şeyler hep bu tarzdı :102: Sanırım bunları da çoğu kişiye söylüyormuş :37:[/QUOTE]

Hepimiz boşluktayız, ondandır. Adam gibi bir aşk hayatımız olsa fal baktırmazdık herhalde :37:

Ben Nesibe nin sezgilerine güveniyorum, bana farklı şeyler de söyledi ve hepsi doğruydu..bence bizi yemiyor yani :37:

Son düzenleme:
bimem arkadaşlar takip edebildinizmi bumdan bir ay öncesine kadarda melek hanım diye birisi çıkmıştı yere göğe sığdırılamamıştı baktığı falların bir kısmı buradan paylaşılınca hep aynı sözcükler aynı tesbitler olduğu çıktı ortaya ve melek hanım olayı bitti bir anda nesibeye gelelim şimdi söylediği sözcükler hemen hemen her kezin hayatında,kişilğinde olacak durumlar ve tesbitler bunları söylemesi çok doğal dikkat ederseniz fal sepeti ilkayında aynı sözcükleri ve tesbitleri var har kez için ben ilkay hanıma 3 kez baktırdım sanki kasetten okur gibi kişilik analizi yapıyor üç aşağı beş yukarı herkezinki aynıdır nokta atı yaptı dediklerimizde zaten bizler farkına varmadan sorumuz içinde onlara sorarak bikgi veriyoruz olay bu bence faldan anladıkları yok

Vallahi ben hislerime empati yapan birisi olunca rahatlıyorum herhalde, terapi gibi.

Nesibe ye dertleşmek için baktırıyorum sanırsam.

Gelecek kısmına inanmıyorum, güzel şeyler söyleyenlere hele hiç inanmıyorum , bugünlerde dipteyim çünkü.

İsyanım kadere kardeşlerim, ben hariç herkesin sevgilisi var Nesibe nin de dediği gibi.

Hayatım yapayalnız geçip gidiyor, neyin günahını ödüyorum bilmem.

Yazdıklarınızı görünce açtım da falı açtım tekrar.

''Öncelikle sende ruhsal bir çöküş görüyorum. Geçmişinde hayal kırıklığına uğramışsın. Sonra herşeyi zamana bırakmışsın zaman ilaç olmuş. Kabuk bağlayan yaraların var. Kahkahası güzel kadınlardansın,bu bir kadın için çok artıdır. '' Başlangıcı buu :)

kızlar merhaba, yazılanları okuyunca bende falsepetine baktırmaya karar verdim. Nesibe ye baktıracağım fakat Melih Gün isimli falcının puanı %100 ve sürekli sıra var, acaba aranızda o falcıya baktıran varmı?

kızlar merhaba, yazılanları okuyunca bende falsepetine baktırmaya karar verdim. Nesibe ye baktıracağım fakat Melih Gün isimli falcının puanı %100 ve sürekli sıra var, acaba aranızda o falcıya baktıran varmı?

ben baktirdim :) ve sonuna kadar dinlemeden kapatim sildim fali. Enerjimiz tutmadi. Biraz tozpembe bir tablo cizdi yani duymak istediklerimi söyledi ve bence salladi. Bende ani bile tuturamadi ama begenen cok. Kiminde ani güzel tuturmus ve dediklerini ciktigini söyleyeni görmedim daha topikte :) Ya birde nasil desem ses tonu´biraz farkli :)

Canım ben dün baktırdım melih beye ama yani eh diyim çok iyi denemez bence %100 değil yani hakettiği bana göre. Sevgilimle olan problemi ben söyledim düzelcek dedi akşamına düzeldi ama zaten ufak bir problemdi.

Canım ben dün baktırdım melih beye ama yani eh diyim çok iyi denemez bence %100 değil yani hakettiği bana göre. Sevgilimle olan problemi ben söyledim düzelcek dedi akşamına düzeldi ama zaten ufak bir problemdi.

ben baktirdim :) ve sonuna kadar dinlemeden kapatim sildim fali. Enerjimiz tutmadi. Biraz tozpembe bir tablo cizdi yani duymak istediklerimi söyledi ve bence salladi. Bende ani bile tuturamadi ama begenen cok. Kiminde ani güzel tuturmus ve dediklerini ciktigini söyleyeni görmedim daha topikte :) Ya birde nasil desem ses tonu´biraz farkli :)

Teşekkür ederimmm kızlar, ozaman nesibeye baktırıyorum. baktırınca yazarımm...

Önceki sayfaları okudum da Nesibe bana da "canım bak yanlış anlama ama sanki duygusal boşluktasın" dedi. Eheh, başka bir tanımlama biçimi mi bilmiyor da herkese aynı ifadeyi kullanmış acaba. Hayır kendisinde öyle bir sorun varsa TDK sitesine yönlendiriyorum kendisini.:D
Bir de falın sonunda "senden güzel bir enerji aldım" dedi, lütfen bunu da çoğu kişiye söylemiş olmasın.:b

Back
X