Falsepeti nesibe tekbaşere baktıran var mı ve falsepetinde önerebileceğiniz bir falcı var mı?

lanadelrey99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
3
0
1
28
Ben iki kere baktırdım ikisi de iyiydi ama çıktı ya da çıkmadı diyemiyorum. Bunun haricinde falsepeti ya da başka bir sitede falları çıkan bir falcı oldu mu bildiğiniz?

Fal sepetindeki butun yorumculari denedim haddinden fazla para harcadim. Ani bilenler oldu ama gelecekte hepsi patladi nesibe kismen bildi. Baktiricaksaniz nesibeden baska kimseye baktirmayin paranizi harcamayin

Valla Nesibe fal konusunda 5 para etmez. Bir de şimdi fal ücreti 70 tl olmuş. Anı kısmen bilmişti bende zamanında ama öyle aman aman bildiği ya da nokta atışları asla yoktu. Gelecekle ilgili söyledikleri de asla çıkmadı. Param gitti, pişman oldum.

Senanur Tan Hanım var, bu söylediği vadelerde süper. Bende sadece vadeleri tuttu.

Buğra Bey ise gayet iyiydi, dedikleri de çıktı ama vadelerde zayıf. Söyledikleri tam zamanında olmasa da dedikleri çıktı.

Mısırlı Talia Hanımın da dedikleri asla çıkmadı. Anda da iyi değildi. Bilemedi

Oylum Genç Hanım gayet iyiydi. Anda da iyyidi ve dedikleri oldu bir kısmı

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sormak istediğin kişi varsa cevaplarım.

Valla Nesibe fal konusunda 5 para etmez. Bir de şimdi fal ücreti 70 tl olmuş. Anı kısmen bilmişti bende zamanında ama öyle aman aman bildiği ya da nokta atışları asla yoktu. Gelecekle ilgili söyledikleri de asla çıkmadı. Param gitti, pişman oldum.

Senanur Tan Hanım var, bu söylediği vadelerde süper. Bende sadece vadeleri tuttu.

Buğra Bey ise gayet iyiydi, dedikleri de çıktı ama vadelerde zayıf. Söyledikleri tam zamanında olmasa da dedikleri çıktı.

Mısırlı Talia Hanımın da dedikleri asla çıkmadı. Anda da iyi değildi. Bilemedi

Oylum Genç Hanım gayet iyiydi. Anda da iyyidi ve dedikleri oldu bir kısmı

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sormak istediğin kişi varsa cevaplarım.
Sena nur tanın dedikleri vadesinde mi çıktı yani?
En çok hangisini beğendiniz bu saydıgınız isimlerden? :)

Evet, mesela onunla ne zaman görüşeceğiz diye sordun, ya da ne zaman yazacak diye. O vadeleri süperdi. 5 kez baktırdım, sadece bir tanesinde yanıldı. Ama olaylarda çok da iyi diyemem.

Alex de fena değil. Kimse asıl olayları bilmezken o söylemişti bana böyle böyle diye.

Melisa Donukuk Hanımı da seviyorum gayet iyi ve ilgiliydi

Back
X