Aynı gün iğne olmuşuz. Bende de bikaç gündür gün içinde regl sancısı olup geçiyor iğnenin etkisi anladığım kadarıyla o, çoğu kişi yazmış çünkü. Ben hiç test yapmadım cumayı bekliyorum.Merhaba 26 Temmuz çatlatma iğnesi oldum bir tane 21 mm yumurtam vardı bir gün önceki kontrolde. Bir kaç gündür üstten sık sık gaz baş ağrısı dokununca meme ucu acısı ve iki gündür kasıklarımda adet olacak gibi ağrı oldu. Ben de büyük umutlarla test yaptırdım sonuç 1.20 negatif… adetime 1 hafta var pozitife döner mi sizce
Evet regl sancısı iki gündür var ve başka belirtiler de baya umutlanmıştımAynı gün iğne olmuşuz. Bende de bikaç gündür gün içinde regl sancısı olup geçiyor iğnenin etkisi anladığım kadarıyla o, çoğu kişi yazmış çünkü. Ben hiç test yapmadım cumayı bekliyorum.
Başka ne belirtiniz olduEvet regl sancısı iki gündür var ve başka belirtiler de baya umutlanmıştım
En başta üstten gaz sürekli gün içinde onu farkettim baş ağrısı şu anda ağrıyor iki gündür adet ağrısı kasıklarımda bunlar oldu akıntı yok gibi neredeyse çok gelmiyorBaşka ne belirtiniz oldu
Kasıkta batma oluyor mu peki?En başta üstten gaz sürekli gün içinde onu farkettim baş ağrısı şu anda ağrıyor iki gündür adet ağrısı kasıklarımda bunlar oldu akıntı yok gibi neredeyse çok gelmiyor
Hayır batma yokKasıkta batma oluyor mu peki?
Bence cumayı bekleyin siz de belki erkendir test içinHayır batma yok
Ben de öyle hissettim ama doktorum on gün olunca yapın dedi iğne gününü saymadan bugün tam 10. Gün dayanamadık yaptırdık. Sizde ne gibi belirtiler varBence cumayı bekleyin siz de belki erkendir test için
Bende de günlerdir kasık ağrısı olup geçiyor, arada batma hissediyorum, göğüste hassaslık var ama regl öncesi gibi. Hiçbirine de belirti diyemiyorum ki iğnenin etkisi olabilir yaşadıklarımız.Ben de öyle hissettim ama doktorum on gün olunca yapın dedi iğne gününü saymadan bugün tam 10. Gün dayanamadık yaptırdık. Sizde ne gibi belirtiler var
Sizin ilk deneme miBende de günlerdir kasık ağrısı olup geçiyor, arada batma hissediyorum, göğüste hassaslık var ama regl öncesi gibi. Hiçbirine de belirti diyemiyorum ki iğnenin etkisi olabilir yaşadıklarımız.
Evet. Bide benim 6. gün çok az kahverengi lekelenmem oldu. Sizde oldu mu hiç?Sizin ilk deneme mi
Evet benim de oldu ama hangi gün hatırlamıyorum o aralardıEvet. Bide benim 6. gün çok az kahverengi lekelenmem oldu. Sizde oldu mu hiç?
Ben bian yerleşme mi acaba demiştim ama yerleşme için de çok erken geldi sonradan. Umarım kiste falan değildir.Evet benim de oldu ama hangi gün hatırlamıyorum o aralardı
Yok değildir ya ben bakmıştım ilaç kullanırken olabilirmişBen bian yerleşme mi acaba demiştim ama yerleşme için de çok erken geldi sonradan. Umarım kiste falan değildir.
Ama ben dün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı. Hiç idrar yapmadım böyle daha kesin bir sonuç değil mi ? Göğüs uçlarım dokununca acıyor regl sancım var iki gündür vs diye baya umutlandım sonucu almaya bile giremedim eşim aldı. Moralim çok bozukBende 12.gün dahil negatifti idrar testi 13.gün gölgeyi sadece ben görüyordum hiç kimse görmüyordu aslında tertemiz negatifti. 14.gün idrar testinin 10.dakikasindan sonra silik çizgi belirdi. Olmadı diye oturup hüngür hüngür ağlamıştım akşamı doktorum ister diye kan verip hamile olduğumu öğrenince mutluluktan oturup ağlamıştımbence yavaş yavaş yükseliyor. Ben düşük bir rakamla öğrenmiştim çünkü kanda 19 du
Dün 12.günündü değil miAma ben dün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı. Hiç idrar yapmadım böyle daha kesin bir sonuç değil mi ? Göğüs uçlarım dokununca acıyor regl sancım var iki gündür vs diye baya umutlandım sonucu almaya bile giremedim eşim aldı. Moralim çok bozuk
Hayır iğne gününü saymazsak 10Dün 12.günündü değil mi
Daha çok erkennn 13.güne kadar sıfırlanıyormuş zaten beta hcg henüz daha 4 günün var. Bol dua ve tevekkül et bende umutsuzdum rabbim nasip etti şükür..Hayır iğne gününü saymazsak 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?