Famera ve otrivelle ilk deneme

tcetveli3

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
88
12
8
29
Merhaba 26 Temmuz çatlatma iğnesi oldum bir tane 21 mm yumurtam vardı bir gün önceki kontrolde. Bir kaç gündür üstten sık sık gaz baş ağrısı dokununca meme ucu acısı ve iki gündür kasıklarımda adet olacak gibi ağrı oldu. Ben de büyük umutlarla test yaptırdım sonuç 1.20 negatif… adetime 1 hafta var pozitife döner mi sizce

Aynı gün iğne olmuşuz. Bende de bikaç gündür gün içinde regl sancısı olup geçiyor iğnenin etkisi anladığım kadarıyla o, çoğu kişi yazmış çünkü. Ben hiç test yapmadım cumayı bekliyorum.

Evet regl sancısı iki gündür var ve başka belirtiler de baya umutlanmıştım

Ben de öyle hissettim ama doktorum on gün olunca yapın dedi iğne gününü saymadan bugün tam 10. Gün dayanamadık yaptırdık. Sizde ne gibi belirtiler var
Bende de günlerdir kasık ağrısı olup geçiyor, arada batma hissediyorum, göğüste hassaslık var ama regl öncesi gibi. Hiçbirine de belirti diyemiyorum ki iğnenin etkisi olabilir yaşadıklarımız.

Bende 12.gün dahil negatifti idrar testi 13.gün gölgeyi sadece ben görüyordum hiç kimse görmüyordu aslında tertemiz negatifti. 14.gün idrar testinin 10.dakikasindan sonra silik çizgi belirdi. Olmadı diye oturup hüngür hüngür ağlamıştım akşamı doktorum ister diye kan verip hamile olduğumu öğrenince mutluluktan oturup ağlamıştım bence yavaş yavaş yükseliyor. Ben düşük bir rakamla öğrenmiştim çünkü kanda 19 du

Ama ben dün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı. Hiç idrar yapmadım böyle daha kesin bir sonuç değil mi ? Göğüs uçlarım dokununca acıyor regl sancım var iki gündür vs diye baya umutlandım sonucu almaya bile giremedim eşim aldı. Moralim çok bozuk

Dün 12.günündü değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…