- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Yasamayanlar dizisini seyrettiniz mi ? (Goremedim listede)
Gecen netflixe gelmis, basladim fena degil izlenebilir, gerci yerli yapimlar da boyle konu izleyince garip oldum.
Bazıları o kadar iyi değil ama, mesela Kayıp Çocuklar Şehri'nin sonunu zor getirdim. :))Ben film kapmaya geldim ooff bee listeye baak
Bende bazilarini izledim listeden de izlemediklerime bakicam mutlakaHiç dizi kafamda değilim, bölüm bölüm izlemek değil de 1-2 saate sonu gelen bi film arıyorum.
Mr Robot'un son sezonunu bekliyorum sadece dizi olarak :)
Ama diziye başlamak istersem bu tavsiyeyi değerlendireceğim. Teşekkür ederim.
Bazıları o kadar iyi değil ama, mesela Kayıp Çocuklar Şehri'nin sonunu zor getirdim. :))
Sıkıldıkça yenisine geçersin artık, denersin. Bazıları da oldukça sağlam. :)
Bende bazilarini izledim listeden de izlemediklerime bakicam mutlaka
Hiç dizi kafamda değilim, bölüm bölüm izlemek değil de 1-2 saate sonu gelen bi film arıyorum.
Mr Robot'un son sezonunu bekliyorum sadece dizi olarak :)
Ama diziye başlamak istersem bu tavsiyeyi değerlendireceğim. Teşekkür ederim.
Bazıları o kadar iyi değil ama, mesela Kayıp Çocuklar Şehri'nin sonunu zor getirdim. :))
Sıkıldıkça yenisine geçersin artık, denersin. Bazıları da oldukça sağlam. :)
Marvel filmleri hiç yok sanki sevmiyo musun yoksa önercem
Valla yokListenin haricinde hoşuna giden bir film geliyor mu aklına? Akşama izlemelik bir şey bulsam ben de çok güzel olacak
Valla yokHangisini onermeye kalksam listede mevcut hepsini izlemisin valla
Zindan adasi var onerebilecegim fantastik degil ama bilimkurgu sadece sonunda beynin yanmis oluyo baya o neydi ya oluyosun ama akilda iz birakan bi film listede goremedim insallah izlememissindir
Iskence sevdigimden dizi izliyorum, bir sezonu maksimum 2-3 gun icinde bitiririm.
O zaman oblivion‘ u onereyim Jack‘ e benden selam.
Aa gözümden kaçmışşİzlemediğim Marvel filmi kalmadığı için topluca tüm Marvel filmleri diye yazdım listede :))
Yok o dediginiz edge of tomorrow, simdi nasil desem bir suru Jack diyeyimİzlemişim, baktım şimdi. spoiler vermiyim sileyim :)
Aa gözümden kaçmışşben direk film ismi olarak taramıştım daa, alita var vizyondan ya yeni çıkmıştır yada son haftasıdır nette var mıdır bilmiyorum ama baya güzeldi. Chappie, ölümcül makineler, başlat bunlar da güzel. IO ve bird box var netflixte izlemiştim konu olarak güzeller ama bence sonu biraz havada kalıyo
Yok o dediginiz edge of tomorrow, simdi nasil desem bir suru Jack diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?