--Fantastik-Bilim Kurgu film önerisi istiyorum--

Aklıma gelirse yazarım yine bilim kurgu dışında film izlemiyorum bende chappie canımdır izledikten sonra uzun bi süre bende istiyorum diye tutturmuş olabilirim

Tuh izlemissin yaa
Valla benim onericeklerim aklima geliyo bi bakiyorum listeye onuda izlemissin

Daha var aslında, unuttuklarım da var, sıkıntı geldi yazmayı bıraktım (Daha geliyor aklıma eskilerden The Abyss filan); ama eklerim sonra en azından başkaları faydalanır. İzlemediğim film tavsiyeleri geldi ama şükür. :)))

Doctor Who izledin mi?
Diziyle gelem sana on numaradır

Diziler beni çabuk sıkıyor, nadir sürekli izlediklerim oldu Mr Robot, Black mirror gibi.. Dr Who'yu birkaç sezon izledim. Senaryo gereği doktor karakteri belirli aralıklarla değişiyor ya, ben sanırım 3. Doktorun tipine ısınamadım ve izlemeyi bıraktım :))

Supernatural'i izlemeyi denedin mi?

Supernatural'i izlemeyi denedin mi?

Biliyorum o diziyi de hiç kıyısından köşesinden geçmedim, pek dizi insanı olduğum söylenemez; çok nadir dizi izlerim onda da hani ciddi ciddi konusu ilgimi çekecek de saracak da o modda olacağım. Pushing daisies, Dr Who, Mr Robot, Black Mirror ancak bu türlerden; genelde dizi tercihim komedi ağırlıklı oluyor izleyeceksem; Scrubs, South Park tarzı salak komediler.

Ölümcül Makinalar’ı izlemiştim en son izlenmeye değer bence.

Bu arada netflix dizisi de %3 ü öneririm :)) onu da seversin izlediğin filmlere bakscak olursak:)) bana da bi dizi söyle valla kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…