İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar fantazi giyim Çok süper çamaşırlar :)

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
Gecelikleri getiren arkadaşım var kızlar ben şunu aldım düm çok beğendim bu sştedeki herşey çok güzel sparişte verebiliyorsunuz. Çom güzel modeller var tavsiye edesim geldim

Güzel değilmi kımsı çok abartı ama Çok güzel modllerde va
Hiçbir sütenin markanın Satışını yapmıyorum Reklamıda yapmıyorum Bununla itan edenlerin Kalbini kırarım!!!!

Son düzenleme:
yarın aldıklarımı fotolarını koyucam beğenirsiniz belkinim. Bacılar Ben biraz bu konuda baya abarttım severm oje ve iç çamaşırı!.. 68 oje , 30 külot 27 üst.

yarın aldıklarımı fotolarını koyucam beğenirsiniz belkinim. Bacılar Ben biraz bu konuda baya abarttım severm oje ve iç çamaşırı!.. 68 oje , 30 külot 27 üst.

benimde bu konuda takıntım var... paylaşımlar artarsa katkıda bulunabilirim :)

benimde bu konuda takıntım var... paylaşımlar artarsa katkıda bulunabilirim :)
tabiki :))
Ben bügün çkeicem yaırn atarım yada gece yarısı :) Çok fena birşey ya allah günah yazmasın çok boş ama çok para veriyorum bunlara

ama napayım tek eylencem zevkım hobım bu :) daha nedim Ama istersen bekelerim tabikide pylaşımlarını

bende aynı şekilde düşünüyorum görünce dayanamayıp alıyorum

kız kedi sen banlıydın sanırım dimi yanlış mı hatırlıyorum ki:26:
bua rada bende çok severim la senza çamaşırları

kız kedi sen banlıydın sanırım dimi yanlış mı hatırlıyorum ki:26:
bua rada bende çok severim la senza çamaşırları
Evet banlıydım . Gene geldm. Bende sadece pamuklu giyebildiğim için başka yerden alamıyorum. yolda çok güzler görüyorum ama hassas konular bunlar
yok artık bunların farklı rengi bende var benim huyumu bilen arkadaşım hediye etmişti bu kadar olur zevkleriniz aynıymış

güle güle giy
Lasenza bunlarda. ordan aldıysa aynıdır. :
Saol canım sende gule gule gıy

arkadaşlar selamlar.aranızda yeniyim ve ne yapacağımı bilmiyorum(herhangi bir yerde üye tanıtımı diye bir şey de görmedim) gözüme bu konu çarptı açıkçası :) bu tip iç çamaşırı ihtiyacım var malum evlilik hazırlığımız var :) bu sebeple sizden yardım rica ediyorum nereden alabilirim? kalite konusu çok önemli tabi......

canım merhaba. lesen'sa dan bulabilirsin google yaz çıakr zaten bir tuzlu ama en kalitelisi ipekler onalr